17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е па повече от 3 точки нема да земат.

За чехите не знам, но за чехкините по морето едно време .....

Григор ще играе ли в нашия отбор?

няма, затова тия ще ни отнесат като Татра трабантче

ЩЕ ПАДНЕМ, ЗАЩОТО Я НЯМА НАРОДНА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ, НЯМА ГО СОЦИАЛИЗМА!!!!!!!! Купете играчи от Африка като французите, холандците, англичаните.........и ще сме в челото..............АКО ТАКА ВИ ХАРЕСВА?!!!!!!!!!!

Ще ги ошетаме , 0:2

Има ли в цялата футболна история някога момент когато Чехия, Чехословакия, Австроунгарската империя и пр. Да е била по-слаба от България? А? Това за "специалистите"на които БФС им е виновно. Фактите са упорито нещо.

БРАВО! Страхотна статия! С който и отбор в групата да ни сравнят ,нещата няма да са в наша полза! Докато се ядат агнета с бутилки скъпи питиета между баджанаците в т.н. БФС , вместо да се работи , ще е все така!...за щастие по-зле няма как да стане , защото от това няма на къде повече...

Националният ни отбор е дъното, ще паднем и от Либерия. Не виждам даже защо ни занимават с тези чалгари и псевдоспортисти. Да закриват БФС и да се разпределят парите за други спортове. Най-много пари се наливат във футбол и най-малко постижения! Имаме действащи шампиони по бокс, тенис, щанги, борба, гимнастика, волейбол, самбо, ски, трибой (както класически, така и силов) и предполагам много други за които не знам и нека ми простят драгите спортисти. Но да се дават пари за някакви лигльовци, които са с женски прически, татуировки и всяка вечер въртят кючеци в студентски град...ИЗВИНЯВАЙТЕ! Всеки път, преди и след мач да е блокиран центърът, да чупят и предизвикват хаос разни пияни маймуни, чието личностно развитие е на абориген, и този спорт да се лансира...що за държавна политика?!

"За пореден път в последните години, България ще се изправи срещу противник, с доста по-качествени индивидуалности. В пълна сила това важи и за чехите. Разбира се, в тима няма играчи от ранга на Недвед, Поборски, Росицки, Колер или вратарят Петър Чех, но е изпълнен с играчи от топ първенствата на Европа. Сред момчетата на Краси Балъков пък с подобна характеристика е само Кирил Десподов от Каляри, но да не забравяме, че и той няма мач вече два месеца и още не е бил титуляр в Серия А. Като самостоятелна страна Чехия няма пропуснато Европейско първенство, такива са целите и сега. Всички помним финала през 1996-а срещу Германия (1:2) и звездният тим на чехите, който тръгна за титлата в Португалия през 2004-а, но Гърция го спря на полуфинал." Защо е таксова положението, кой е виновен. Отговорът е ясен. Слабото и некомпетентно ръководство на БФС, както и на министъра.

С колко ще паднем?