17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кое е кошмарното? Метлата Първо с тъпите писачи-журналисти трябва да започне !

Сменете лъвовете с котенцата.

Оше от заглавието си личи свобода на словото...Май е време да започнем от под нулата с младежи който да дават мило и драго за Българския футбол и да не сменяме треньора всеки ден...пък да видим какво ще излезе. То, че футбола ни е трагедия това е ясно, но поне да намерим решение...

Как ще е кошмарна екскурзии плюс ядене и пиене за наша сметка ,невиждан нищо кошмарно тук Пропуснах да кажа че и пари ще вземат въпреки главата разлика от 0- 20 .И аз искам такъв кошмар.

Почетното 5 място в групата ние в кърпа вързано-какво повече искате !!!

Вечно мрънкат. Направо им дайте предварително купата да мирясат пустите му некадърници. Който се страхува от мечки, да не стъпва в гората, нали така? Със Сульо, Пульо и баджанака му плюс котетата не става тая работа за разлика от другата!

По добре щеше да бъде ако мачовете с Италия и Швейцария бяха когато вече са се класирали и пуснат детско-юношеските си отбори срещу нашите чалгари, та да се надяват на почетни загуби.

0-8

То, с когото и да се бяхме паднали все си е кошмар.

Предлагам жребия да се изтегли наново ,заради наште николетки

Споко...ще направят някоя друга екскурзия...ша са пошлаят тук таме и до там..все е нещо

Ко значи "кошмарна" програма, бастуни? В такава група сме, няма как да избегнем мачовете с тях. Някой мисли ли, че има значение дали сме домакин/гости или дали ще са първите мачове. Ако имаше на какво да се надяваме, може би, ама..... Тоя умник, дето е написал "кошмарна програма" ще го помоля само да сподели някоя поне не толкова кошмарна. С нашия отбор всичко е кошмар.

Все още абсолютно всички списвачи и медии се държат с националният ни отбор, като с някакъв фактор във футбола. Хайде най накрая да вземем и д априемем, че футболният отбор на България е абсолютен аутсайдер и нивото му не е никак по различно от това на държави с напълно аматьорски футбол, че даже такива ни и пердашат.

Хахаха! Манекенчетата на снимката как грациозно са подскочили, сякаш танцуват ансамбъл от "Лебедово езеро"...

Кошмарна не е нито групата, нито пък програмата. Единственият "кошмарен" в случая е националният ни отбор. Как пък веднъж на написахте "Кошмарен национален отбор", бе, журналя?! На крив кюнец коминът му пречи! Съдията - педераст, дис бритиш хомосекшуъл, УЕФА - мафия, чиято единствена мисия е да затрие Футболна Майка България...Кошмална работа!...

Групата е супер, просто ние сме жалка футболна трагикомедия, както и всичко останало в тази скапана територия, наречена Булгаристан.

С този отбор всяка група е кошмарна!

Кошмарно работата е ясна

Значи се целим в Литва!

С поколението от 94, тези отбори бяха за контроли с които загрявахме, а сега трудна група. Пълен смях. Само Италия ни бе съперник и то на нашето ниво, за съжашение всеки един отбор в света вече е по силен от нас. Не мога да проумея как обличал фланелката на България и (играеш) като отбора на Глиган-грудово, нещастници. Не искам да се радвам как играят чуждите отбори, искам пак както през 94 да сме по улиците, да се радваме и гордеем че сме българи.

По-добре да падаме от Италия, отколкото от Лихтенщайн. Италианците са мързеливи, като вкарат 2-3 гола и пускат резервите, не им се занимава повече.