17-11-2017 20-11-2018

Коментари

По-добре да падаме от Италия, отколкото от Лихтенщайн. Италианците са мързеливи, като вкарат 2-3 гола и пускат резервите, не им се занимава повече.

С поколението от 94, тези отбори бяха за контроли с които загрявахме, а сега трудна група. Пълен смях. Само Италия ни бе съперник и то на нашето ниво, за съжашение всеки един отбор в света вече е по силен от нас. Не мога да проумея как обличал фланелката на България и (играеш) като отбора на Глиган-грудово, нещастници. Не искам да се радвам как играят чуждите отбори, искам пак както през 94 да сме по улиците, да се радваме и гордеем че сме българи.

Значи се целим в Литва!

Кошмарно работата е ясна

С този отбор всяка група е кошмарна!

Групата е супер, просто ние сме жалка футболна трагикомедия, както и всичко останало в тази скапана територия, наречена Булгаристан.

Кошмарна не е нито групата, нито пък програмата. Единственият "кошмарен" в случая е националният ни отбор. Как пък веднъж на написахте "Кошмарен национален отбор", бе, журналя?! На крив кюнец коминът му пречи! Съдията - педераст, дис бритиш хомосекшуъл, УЕФА - мафия, чиято единствена мисия е да затрие Футболна Майка България...Кошмална работа!...

Хахаха! Манекенчетата на снимката как грациозно са подскочили, сякаш танцуват ансамбъл от "Лебедово езеро"...

Все още абсолютно всички списвачи и медии се държат с националният ни отбор, като с някакъв фактор във футбола. Хайде най накрая да вземем и д априемем, че футболният отбор на България е абсолютен аутсайдер и нивото му не е никак по различно от това на държави с напълно аматьорски футбол, че даже такива ни и пердашат.

Ко значи "кошмарна" програма, бастуни? В такава група сме, няма как да избегнем мачовете с тях. Някой мисли ли, че има значение дали сме домакин/гости или дали ще са първите мачове. Ако имаше на какво да се надяваме, може би, ама..... Тоя умник, дето е написал "кошмарна програма" ще го помоля само да сподели някоя поне не толкова кошмарна. С нашия отбор всичко е кошмар.

Споко...ще направят някоя друга екскурзия...ша са пошлаят тук таме и до там..все е нещо

Предлагам жребия да се изтегли наново ,заради наште николетки

То, с когото и да се бяхме паднали все си е кошмар.

0-8

По добре щеше да бъде ако мачовете с Италия и Швейцария бяха когато вече са се класирали и пуснат детско-юношеските си отбори срещу нашите чалгари, та да се надяват на почетни загуби.

Вечно мрънкат. Направо им дайте предварително купата да мирясат пустите му некадърници. Който се страхува от мечки, да не стъпва в гората, нали така? Със Сульо, Пульо и баджанака му плюс котетата не става тая работа за разлика от другата!

Почетното 5 място в групата ние в кърпа вързано-какво повече искате !!!

Как ще е кошмарна екскурзии плюс ядене и пиене за наша сметка ,невиждан нищо кошмарно тук Пропуснах да кажа че и пари ще вземат въпреки главата разлика от 0- 20 .И аз искам такъв кошмар.

Оше от заглавието си личи свобода на словото...Май е време да започнем от под нулата с младежи който да дават мило и драго за Българския футбол и да не сменяме треньора всеки ден...пък да видим какво ще излезе. То, че футбола ни е трагедия това е ясно, но поне да намерим решение...

Сменете лъвовете с котенцата.

Кое е кошмарното? Метлата Първо с тъпите писачи-журналисти трябва да започне !