Кошмарната статистика на Юнайтед при Оле

Антирекорди се чупят в последните седмици на "Олд Трафорд"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Че кой се вълнува от това умряло първенство? Куците червени дяволоци са същите несретници като Лузърпул.

Жозе Моуриньо си пие коктейл на брега на морето с 20 млн обезщетение и се залива от смях с Оле и червените неудачници!

До края на сезона може и да не спечелят мач. Добре, че шестото място е гарантирано. :((

Вземииии.... отборът в който се дават най-високи заплати на футболистите ( не броим Барса и Реал които са далеч по-класни и стойностни отбори )

Последноте 48 години :Д

Сривът започна след измисчената дузпа срещу ПАЖ и “класирането” на четвъртфинал в ШЛ. Вместо разнебитения отбор да се концентрира само в премиър лийг той тръгна да бие Барса. Подариха им дузпа и срещу Уест Хям мо и това не ги спаси, точно обратното. Сега са в неконтролируемо падане.

Само в селските отбори се разрешава на играчи да сменят треньора. Така че като за селски отбор не е учудващо представяне...

Когато дойде в Юнайтед Оле пое един изграден, но демотивиран и бойкотиращ Моуриньо тим. Очевидно му липсва капацитет да надгради.

Макар и крайно самовлюбен, за Жозе трябва да се признае, че е сериен победител. Трябваше да бъде оставен да разкара тия дето ги е грижа повече за прическата и туитъра им, отколкото за отбора. Т. нар. "сила на играчите" е съвсем реална. Оле е добрякът, който не паркира на мястото на треньора, защото можело сър Алкекс да дойде някой път, взрян е в миналото и смята, че на Юнайтед се полага да побеждава само заради името и оставя играчите да диктуват всичко, за да не нарани чувствата им. За известно време това изглеждаше наистина като магическа формула, но се оказа, че чудото е за три дни, а отрицателните последици - за дълго време.

Добре казано ,Мауриньо макар и недолюбван е сериозен треньор но щом ще го заменят с солскяр тяхна си работа,сеира ще е още много години