17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЛЕКЕ!!!

Абсолютен неудачник ...

Добре че се махна от Барса кръгъл идиот

Само франсетата могат да се вържат на този нескопосаник. В Барселона сигурно са вдигнали паметник на тоя дето направи сделката и ги оттърва. Ако беше в Италия, да са го гръмнали досега тоя шебек.

220 милиона не значи, че цената му е такава.

Не съм расист и нямам против нищо тъмнокожите, но този адски много напомня на шимпанзе - и на външен вид и на поведение.

тоя е бразилската версия на Божинов, тъп и набеден футболист

Голяма цензура в Dir.bg - постоянно трият коментари. Изтриха мой коментар, защото написах че Неймар и Пол Погба са Тарикати и Палячовци, и ги нарекох Отпадъци. И затова коментарът беше изтрит. Цензура, майка, цензура му е цаката в БГ ... както и да е, Memento mori. Запомнете моята прогноза - след години за Неймар и Погба ще се говори и пише само като за провалени футболисти. Очаквам Неймар да фалира и да стане плячка на бразилските мафиоти (ще го изкъртят). Тези двамата Сър Алекс щеше ем да ги бие, ем да ги опъне ... и накрая щеше да ги изгони ...

Еми той Погба беше при сър Алекс известно време при първия си престой в отбора. Но имаше най-големи, поне публично, проблеми с Моуриньо:)