Коментари - Кой е "руският лъв" на пътя на Григор, сътворил тенис сензацията на десетилетието? | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Руския циганин посра българското жиголо.

Няма лошо, хубаво е човек да осъзнае какво може и да се бори. Но аз се надявам, че Гришо вече също е "узрял" достатъчно от психологическа гледна точка и няма да допусне провал.

И аз винаги съм харесвал играта на Григор и човека Григор. Само че, не бих си позволил да му давам съвети как да играе /особено с правописни грешки/.

Каратсев е добър. Да не се заблуждаваме. Има силен сервиз и мощен форханд. Ранкинга му няма нищо общо с настоящата му форма. Най- вероятно да е най-трудния съперник на Григор до сега. Аслан ще се опита да е агресивен. Къси топки ще са убийство - Аслан ще ги прави Уинери. Грегор ще трябва да му дава далбоки топки комбинирани с ниски слайсове за да го изкара от ритъм. Сервизът трябва да е поне на същотото ниво от предишните мачове. Успех, Гришо!

Като гледам как са подредени звездите на небето, не е изключено татко Османов да изиграе ролята на Божията пъка. Дано.

Не знаеш колко си прав. Кариерата на Карацев беше зациклила защото се беше замесил в скандал с уреждане на мачове.

Гришо моля те победи го......не мога да ги дишам блядите

Като не можеш да ги дишаш, защо ползваш руски жаргон?

Смехурко, Григор отстрани най-високо поставен в схемата от всички класирали се на четвътфинал. В тениса е така. Отстраниш ли по-високо поставен, заемаш мястото му. Григор зае мястото на номер 3 и не може да срещне №1 преди полуфинала. А с номер 2, който е водач в другия поток може да играе чак на финал, ако двамата спечелят потоцине си. Малко е сложно, ама дано имаш късмет да го разбереш.

Излизаш и играеш за победа, бакалските сметки са за кибиците. Айде по-леко, схемата на турнира е дирижирана, така че никой не е питал Григор по номер 1 или 2 да го включат.

Естествено, че има режисура Най-малкото на АО има 32 поставени, които не могат да се срещнат в мач от първи кръг. И два потока, като участник в единия може да играе с тенисист от дугия чак на финал. Ама ако не го знаеш това, защо изобщо коментираш тенис.

"Лъвският рев на Карацев", Четете Иван Вазов - Идват като тигри бегат като " Офци"

Овчарчето Калитко пак извади късмет - четвъртфинал срещу квалификант.

Един умен човек беше писал, че колкото по-подготвен си, толкова повече късмет имаш... Обяснява защо на теб не се е случил този късмет. ;)

Доколкото разбрах целта на статията е да ни подготви че утре лайньоти ще яде Ной от руски квалификант.

Аслан е толкова руснак, колкото Доган е българин(етнически), не като гражданство.

Е, защо не го сравниш с "германеца" Зверев? Акъла ти стига до местните мутрагени. Все пак Григор трябва да играе срещу тенисист, а не срещу Доган.

Хахо, просто обясних на читателите , че Аслан е най-вероятно кавказки мюсулманин, като нищо лошо не исках да кажа с това. Просто етнос. Думата на руски за не етнически гражданин на РФ е росиянин , а не русский.За ДИР и хаховци като тебе е все едно. По отношение на "акъла" ми един хахо няма думата.

Руснака няма шанс! Григор ще вземе най-накрая титила от голям шлем. Няма сила, която да го спре днес. Нито Ноле, нито Надал са способни да го спрат. Дойде му момента, а ние само ще му се наславме.

Дай Боже.

някакво мюсли - циганин от тия които лашкат путкин да го тестват за дрога и ще изтърми

какво означава? полу или пълен идиот? ДПМ.

Всички сме за Григор, това е въпрос на национална чест и на патриотизъм. А иначе- моят фаворит за турнира е Ноле и след него- Медведев. Гъзобръка ми е ужасно антипатичен.

Утре приказката ше му свърши.

Всички сме за българина разбира се (ок, има изключения!), ама постижението на човека си е наистина забележително! Пожелавам му много бъдещи успехи... ама без утре, утре го чакаме да загуби! :)

АКО ГРИГОР СИ РАЗИГРАЕЕ ТЕНИСА РУСНАКА НЯМА ШАНС, ЗАЩОТО НЯМА ОПИТ...

Той и дотука без опит стигна, пак. Надеждата ми е, да са му се събрали много мачове, от квалификациите насам, а и последният му беше петсетов.

Григор

Ти си "експерта". Който не е стъпвал на корт.

УМОРЕН Е ВЕЧЕ, А И НЯМА ПСИХИКА ЗА НАГОРЕ...90% ГРИГОР ЩЕ ПОБЕДИ, 10%ГРИГОР ЩЕ ЗАГУБИ ЗАРАДИ ПРЕНАВИВАНЕ ОТ ТРУНЬОРА СИ. ОСТАВАМ ЗА ГРИГОР !

Има интервю с треньора. Не е човекът, който ще го пренавие. Напротив, говори за спокойствие, да не се бърза, да е уверен във физическата си подготовка, да е концентриран... такива неща.

последната декада почна преди година

Последната декада започна на 01/01/2021. Миналата година беше последната година на втората декада от века.

Да не се окаже, че Спутник-V има странични ефекти - играеш в 48 часа тенис без да спираш с пулс 90?:))))

Хахаха..браво! Право в десетката:)))

Аз съм за българина срещу руснака.

наистина?

Повечето читатели на този форум за за представителя на "бившия" СССР