Кой ще празнува не е ясно, но сезонът в българския футбол обещава рекорди

Подгласникът ще е с нечуван досега актив, ако ЦСКА и Лудогорец спечелят по още един мач

Обратно в новината

Коментари - Кой ще празнува не е ясно, но сезонът в българския футбол обещава рекорди | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само едно не мога да разбера как може с такъв ентусиадъм и всеоттайно да подкрепящ чужд отбор Истинското ЦСКЯ е ЦСНА 48.

Подуянци,айде малко преди да се пъчите,че сте ,,ВЕЧНИ'',а ЦСКА били изчезнали или станали Литекс,Микре и др.подобни,така малко да се позасрамите.ЦСКА нямат като вашия отбор майка-държавка,която да му изплаща задълженията от нашите данъци,както е с вашия отбор.ЦСКА си плаща за ползването на стадиона,който е частна държавна собственост,а вие като ПАРАЗИТИ не плащате нищо за ползването на вашия стадион,който също е ЧАСТНА ДЪРЖАВНА СОБСТВЕНОСТ.Отделно от това акциите на любимия ви клуб бяха похвърляни от Черепа на Боко,като някакъв боклук,а вашето субсидиране е от такива верни ,,фенове'' като Черепа,Шиши,Майкъл Чорни и още куп други подобни,,хубави хорица''.През цялото си съществувание в европейските клубни турнири се постигнали само ,,Евроидиотски'' успехи,като например срещу отбори от ВТОРА швейцарска дивизия,0:7 от кипрски,,гранд'',та дори и Харпун от Малта ви го ,,натряска''.Нерде евроуспехите на ЦСКА,познат в цял свят като убиец на еврошампиони,нерде вашето заслужено прозвище,,Подуянските Евроидиоти''.Така,че ако имате поне малко акъл,си запушете муцунките,няма нужда да виете,ясно е ,че Лудогорец ще си е шампион и тази година.

велик цесекар от микре

Kalin

Домусчиев ще цака на Левски а и премии на измисленното ЦСКА ще обещае.Съдиите ще са подкупени и за двата мача за по сигулно също.Така че всичко ще си дойде по старому.

Кое от 2те измислени ЦСКА?

Кой ненормалник го написа това? Такъв отбор, ЦСКА тире София, не е имало през 90-те. Имало е Литекс и Етрополе, така че... . Никакви рекорди няма да подобрят на ЦСКА, а евентуално на Литекс, ако все пак се водят техен наследник, както казаха алкохолиците от БФС. Пропагандата е страшно нещо и е ясно, че българите са достатъчно прости, за да й се хващат, ама все пак..

Говедо и Левски няма,има Динамо,Левски-Спартак,и ПФК СПОРАЗУМЕНИЕ 1914. РОГАТО ГОВЕДО ЦСКА ЩЕЕ ВИНАГИ НАД ВАС.

Kalin

Май завиждаш та затова пишеш глупости или.....?!

и то по залагания и наредени мачове