Крадецът вика дръжте крадеца: Видео доказва лицемерието на Неймар

Бразилецът подхвърля обидни реплики към бранител на Марсилия по време на скандалното дерби

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Каква звезда е тоя мангал.

на челото му пише Б О К Л У К! ощеот първия миг в който му видях мутрата го разбрах,че си е за 00

Поздрави на всички фенове на тоя мангал. Поздрави и на тия, дето му плащат.

заради това лайно любимата Бразилия страда последните години на футболния терен, а имат достатъчно таланти да го заместят

tonk11

Че някой изненадан ли е? Няма по - големи расисти и наглеци от негрите и няма по - големи "фоби" и наглеци от ЛГБТ.

И Black LM и КОвид-19 са ИЗМАМА, НА НИКОЙ НЕ МУ ПУКА ЗА ЧЕРНОКОЖИТЕ И НА НИКОЙ НЕ МУ ПУКА ЗА ЗДРАВЕТО НА ХОРАТА, МАСКИТЕ СА ЗА КОНТРОЛ, БАРИКАДИТЕ СА КОНТРОЛ, ДИСТАНЦИЯТА Е ЗА КОНТРОЛ, РЪКОПЛЯСКАНЕТО ПО ТЕРАСИТЕ Е ЗА КОНТРОЛ. BLM И КОВИД СА ИЗМАМА.

Кирчо е първи братовчед на Неймар и отклонява вниманието на аудиторията. Кирчо обаче е невинен, цялата им рода е такава.

А писането само с главни букви е неграмотност!

Гледал съм го на живо Р. Мадрид-Барса.Абе....не ми харесваше. Махленски футболист,техничар, но и манипулатор.Лежеше по терена, като че ли са му извадили дробчето....Мошеник, тарикат.Не са хубави тези действия симулативни.Барса се опитаха да го превъзпитат, но.....това си е характер. Иначе съм привърженик на Р. Мадрид и Атлетико. Все пак съм чужденец в Испания. Нито съм роден на полуострова Иберия, нито ще ставам испанец.

Простаци, добре платени!

Маймун! Парите развалят хората!!!

Тоя "гений" като оня във формула 1 който ги караше да коленичат......тия се срамуват от цвета на кожата си и са с дълбок комплекс....защо до сега не съм чул някой жълт да се обиди или дори индианец от цвета на кожата си а само тия маймуняци все с огромни претенции и да ви напомня само,че най-богатата жена е черна(Опра) и коя друга държава е имала за президент чернокож??

"И коя друга държава е имала за президент чернокож? " Я виж на Намибия президента примерно каква е снежинка. По-скоро, коя друга икономически развита държава е имала черен президент.

Вари ги, печи ги....остават си мангусти с типичните си номерца на жертви

с 200 милиона и едногодишната заплата на този паразит може да се нахрани малка бедна държава. И тези уж трябвало да бъдат за пример на малките ...е , като ги гледам по улиците как се млатят и псуват си личи , че наистина са попили от примера на тези никаквици като този обидения на снимката...

"тези уж трябвало да бъдат за пример на малките" - бяха пример за младите по време на соца. Никога няма да забравя едно интервю с Гунди в онези години, когато той казва, че като спре с футбола иска да стане учител по физическо!!! Тези днес не са пример, за който и да било - просто машини за пари - продават тениски и правят реклами, на каквото им платят.

Така е. Ама не е луд този, който яде баницата.. Не харесвам концепцията с безумно големите пари, които валят във футбола и киното, съответно, не гледам нито едното, нито другото.

Все едно аз да се обиждам, ако ми викат бял. Черен ли си - черен си. Бял ли съм - бял съм. Това са просто цветове. И защо негър стана обидно. Това си е раса като всички други. Индианците например са горди с расата си. Нищо, че ние използваме думата индианец за обида на неграмотен човек.

Ти остави това, ами прекръщават отбори в Щатите, защото в името им имало индиански мотиви ... Малоумна работа.

Негър е обидно, защото исторически се е използвало с отрицателно значение в САЩ. Както и да е, американците насаждат сега на целия свят да Не използват тази дума, при положение, че при нас тя няма това значение. Ние не сме колонизирали никого, не носим този багаж, в голяма степен (аз поне) не бихме вложили и този смисъл - та аз дори не знам точно какво е обидното. Обаче дойде ли чужденец тук, без да знае контекста, веднага ще ни обвини в расизъм. Ей до това ни води cancel culture

Обидната дума за тях е кафър ! От времето на Клеопатра са ги наричали така, ако са целяли да ги обидят ! Негър си обикновен превод на черно !

hah отиди в САЩ намери "индианец" наречи го "индианец" и виж какъв бой ще си отнесеш. Въобще си нямате наидея какви са нещата в САЩ

Нищо неочаквано и озненадващо. Черният расизъм набира сила. И такива като Байдън само наливат масло в огъня.

Вари го, печи го - циганин...

Черните са най-големите расисти

Самозабравил се ритни топковец. Затова не бива да се дават такива колосални суми за някой футболист, защото същия после започва да се мисли за недосегаем и че всички са длъжни да се съобразяват с неговите настроения и капризи. От както отиде в ПСЖ Неймар страшно започна да дразни много. Стана една капризна примадона.