17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Може ли човек, който вратът му е по дебел от главата да е бил спортен министър?

Василев е прав за злоупотребите,но не ги назовава конкретно.Това е работа на прокурора.За незапознатите мога да дам жокер,че за сериозни злоупотреби става въпрос в две спортни федерации - по вдигане на тежести и по спортна стрелба.За футболния съюз дори не е нужно да говоря-всеки българин знае там за какво става въпрос.Така че не разбирам защо реагира Кралев.За федерацията по ски също знам нещо/особено за стартовете за Световната купа в Банско/ .Там има и безхаберие.Несериозно е да нямаме и един хеликоптер за планинско спасяване.Ако имахме ,може би Владо Каролев щеше да е още жив.С очите си видях преди две седмици какво значи спасяване с хеликоптер под връх Матерхорн,на границата между Швейцария и Италия.Само 1 % от присвоените пари да бяха насочили към подобна инвестиция щяхме да имаме спасени човешки животи, а в планината това е от огромно значение.Държави като Непал и Пакистан от години имат хеликоптери , а ние се бием в гърдите ,че сме членове на ЕС , но всъщност сме въздух под налягане ,защото яко се крадеше ,вкл. и в спортното министерство.Вместо с крадените пари да строят безсмислените нови блокове,да ги бяха ползвали където има нужда..

Кралев ,реално съсипа спорта като спортен министър.Реално той е един търбух пълен с фекали ,но джобове му са фрашкани с пари от бате му Бойко.

Всичките са такива.

Никой не ни е виновен ,че сме прости и ограничени.... Хора който нямат и идея от спорт стават министри... Като оплюем предния и автоматично вината на Ради гела пада ли??? Слепи ли сме ,че това момче не знае какво прави и води война с федерациите??? Колко бивши шампиони , било световни, европейски , олимпииски -шефове на федерации трябва изреват ,че такова нещо никога нее било??? Тоя мазен тип прави непоправими щети.. Нещо да святка в картуните?

Герб – най–големите крадци в историята на България! Крадлива герберска пасмина!

Не може да си говорят с прякори така наречените министри е затова сме на това положение само мутри и организирани типове това ни е "елита" и ние намаме против, защото сме като тях прости и крадливи..

Аз лично нямам против да видя кал Кралев влиза в затвора. За български спорт последните 10 години изобщо не може да се говори, всичко е дъно.

Тая бъчва Кралев да не се прави на луд! Толкова години имаше да намери цаката на самозабравилата се мафия в БФС, но той нищо не направи.

Тази свиня спортува гребане с лъжица от дълбока паница

ко каиш чича герпя

Тоя Дебел тюфлек кралев , какво общо има със спорта не ясно на никой , освен да кръде нищо друго не е направил.

ще намажа косата на Руди Гела с гел от лайната на Кралев, а Крадлев ще го намажа с катран, овъргалям в перушина и ще го врътна да се търкаля като бъчва надолу по баира. Като луди крави са се вкопчили и двамата, кой колкото може по-дълбоко да дръпне в джоба на пенсионера. Крайно време е пенсионерите да се организират в бойни групи и да възстановят хайдушкото движение, така и така ще се мре!

Идиот след идиота са в това министерство. Но тоя противен плужек е напълно прав за сегашния балък.

Еми да влиза в затвора тоя манаф. бре Долно Корумпирано Същество Такова просташко исказване от министъра ми той май няма и средно образование.

КраДев е масон…

Това не е лошо бе кретен!

кралев е за при бай Ставри.

Не знам Руди какъв е, но ти си пътник с това шкембе, а и с тия деяния, които са истина.

Сега е все още лесно - Гешев е радост и всичко е точно. Но докога? А после? Афтърлайв

Не знам дали има алтернативно мнение на това че: ПРАСЕН КРАЛЕВ СИ Е ЗА ЗАТВОРА но не знам кой ще го вкара там, в тази престъпна държава с корумпирана прокуратура и съдебна система ! Ние продължаваме да сме срам за Европа и света . . .

докато е гешев какво и да кажеш може и да минава за истина. Но сменят ли го,жална ви майка крадци ненаяли се!

Този май завижда, че някой има къде да си сложи гел.

Крадлев мутрата си е за затвора. Не го знам министърът свестен ли е, но със сигурност не е лесно да се занимаваш с всичките мутри и схемаджии, които са в спортните федерации.

Тоя е егати и клоуна. Руди гела е посмешище, а бг спорта ще бъде полузакрит след него.

Руди е напълно прав , Прасен Крадлев е яко за затвора! Дебела корумпирана свиня.

А ти си красен простата тиквас с осанка на свиня! Къде ти е врата, нещастнико?

Махай се във затвора

Крадев ти си боклук

Красив върви във затвора

Русе ясно показа какво мисли за Кралев! И то още докато беше министър. Пак да заповяда!

Браво Русенци идеи тая мачка