17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Даа Бойко Борисов ще поздрави българските национали преди първата среща.

Всичко това е било и се повтаря. Спомням си в далечната 1981 г. когато Иван Славков-Батето водеше бурня кампания за Олимпиада в София през 1992 г.Бяха едни приказки,едни приготовления,раздаваха се сувенири/ имам вратовръзка със символите на несъстоялата се Олимпиада/,пише се уиски и тн. Срещи,командировки,събития и хепънинги. След това нищо. Смени се социално-икономически строй. Славков беше подсъдим,не Му беше до Олимпиади защото положението беше НаТатарчено. Така,че и сега-Я камилата ,я Камиларят. Всичко тече,всичко се променя. На младите им е интересно и се надяват,но ние вече всичко сме видяли и знаем какво ще стане. Ние знаем отговорите на всички въпроси,но никой не ни пита.

Тогава сигурно доходите ще бъдат като в Германия, а стандарта на живот като в Швеция. България ще бъде лидер на Балканите и ще има кръг от Формула1. Е, Кралев може да е старчок с деменция, ама ще гледа с умиление световното...

Айде стига се величахте с тая мегаломания-то стадион до стадион по селата построихте да усвоявате евромилиони и стоят неизползваеми като рушащи се паметници на глупостта по за 5 милиона всеки вместо да оправите мизерията на пенсионерите и геноцида на който ги обичате с 260 лв пенсия а тоя пак за футбол с парите на данъкоплатците ми пее невероятно стига с тия ъпи ритнитопковцо-милионери не ги ща и вече никоя държава не подлага населението си на такива сеири

Не знам, защо хулите Крал Литекски... Тоя е най-големия мафиот в българския спорт за последния век поне.

Кралев да се събуди малко...

Аз искам да чуя как ще се изкаже за съществуващи спортни бази, които няма да се използват по предназначение! ДНЕС!!! Дали въобще знае, че Колодрума в Борисовата ще се превърне във футболни игрища, а колоездачите, които имат нужда от писта ще пътуват до Пазарджик... Пазарджик за Бога!!! Терена е даден на Софийско колоездачно дружество за ползване през 1922г, а Колодрума е построен 1931г. Толкова ми се иска да заспя днес, а утре да се събудя в една нормална държава. Стига простотия, стига разруха... една нормална държава с нормални приоритети и нормални постижими цели!

Тоя е пил газ !

поредната сапунка за отвличане на вниманието- достойна за прости гербери..

Кралев, Кралев, ние и крале сме биле и сме крали, но такива големи приказки не сме разказвали.

Да поговорим тогава за световно 2050, а? Ей го къде е.....

Аз обещавам финал на шампионска лига 2044.

Свтовно първенство в Банкя. Стадиони ще построим, бунаците плащат или ще плащат заемите.

А дали дотогава изобщо ще има БГ!

На за какво ние! Кралев ще вземе едни 100 милиона за да кандидатства, но с надеждата да не спечелим, че ще трябва и нещо повече от пари поинт презентации да се правят!

Тоя пък.....

Ще си жив ли да го видиш?Или с памперс на трибуните...

Спри се бре, сопри се бре, гламар такъв, остави някое домакинство и за другите, и те са хора, все пак:)))!!! Рапончо, наглеждай си кадрите, че взеха много да си вярват:)))!!!

Повече от виц, това е цяла хумористична програма.

Смях в залата... Никоя балгарска институция не може да организира нещо по - голямо от детски рожден ден...

Тоя шопар ще го посреща

На гол тумбак - чифте пищови.

До 2030 тука ще има само бай мангал, който да носи факела...

С тези темпове на развитие в БГ, можем да си мислим за Евро 3000 година:)))

цигани и китайци, а може и инопланетяни ще го посрщат

А лятна олимпиада кога? Та и зимна у Банско. Тикви мухлясали.