Краля на футбола на 80: Писмо от Пеле към Пеле

Днес юбилей има човекът, който за мнозина е символ на великата игра

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

mnogo prost narod ima ei.i ne sa golove ot trenirovki idioti a ot priyatelski machove .

Просто - Истинско.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КРАЛЯ !!!

аре стига с тоя прехвален негър, толкова много фантастичини футболисти има след него досега!

мания за величие..Затова си брои и головете на тренировките за официални..Пък изказването му че Меси за нищо не става беше върхът на мегаломанията му.

Ти остави това,дето си брои головете и на тренировките,ами когато трябваше да вкара гол № 1000 ,и бяха се събрали журналисти повече от зрителите,Пеле не вкарва и не вкарва . Бре,ще провали мероприятието. и съдията,под натиск отвън,в 95 мин. на мача,играеха с някакъв слабак,бе принуден да даде дузпа,само и само Пеле да вкара. Между другото,вратаря въобще не се мръдна,да не би случайно да му спаси дузпата.

Гледах го 66 г. на световното в Англия срещу нас. Паднахме с 2:0 и той и Гаринча вкараха по един гол. Нищо особено не е.Едно време се играеше нежен футбол. Сега футболът е твърд. Ако играе сега,Пеле въобще няма да го чуете.

Бай Ганьо... Виж красотата в написаното, стига рий лайна върху себе си... Нищо особено вика... Аман с тоя маталитет скапан...

Тука говорим за футбол ,бе младеж,не за поезия !

Бай Тодоре, а видя ли голът-шедьовър който ни вкара, почти от центъра на игрището.

Мама ми е казала с прости хора да не разговарям !

ПРОСТАК!!!!!!!!

тогава цялата Бразилия нищо не игра и отпаднаха още в групата заедно с нас. Класираха се Португалия на Еузебио и Унгария на Алберт

Между другото,после Бразилия,начело с "великия" Пеле паднаха от Унгария с 3:1 и от Португалия с 3: 0 !

Дали рита още ?

Всичко е същото, както в Лудогорец. Феновете на Левски връщат играч на ЦСКА. Просто са други времена. А защо не предупреди момчето, че ще дойде Корона вирусът и всичко ще се обърне с краката нагоре? А може би, би могъл да го предупреди и за това, от къде се взе този вирус, а?