Краля Пеле тъгува за Марадона: Изгубих скъп приятел, ще играем заедно на небето

Двамата се хулеха години наред, но в последно време бяха изгладили отношенията си

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бог да го прсти. Проблемът му беше, че се помисли за бог.

Недейте да плачете за марадона! Той беше един истински мъш! Тои нямаше да иска да циврете. Човека доживя една стабилбна старческа възраст която българите едва ли ще я достигнат. Герб ни съкрати живота и ни направи от най старите столетници в Европа, с наи низка продължителност на живота. Млади българи умират като круши... марадона е на едно по добро място. Сигорно сега ритат с Пеле на небесния стадион второ полувреме, а госпот ги гледа приятелски и им се осмихва емоционално

ПЕЛЕ ЗА ОНОВА ВРЕМЕ СИ ОСТАВА НАЙ-ДОБРИЯ, ЗАЩОТО ФУТБОЛЪТ Е СЪВСЕМ РАЗЛИЧЕН ДНЕС И АКО ТРЯБВА ДА ПРИЗНАЕМ ЧИСТОЧОВЕШКИ ТОЗИ ФУРБОЛ ДНЕС ГО ИГРАЕ САМА ЕДНА 10-ка ДНЕС, СЛЕД СМЪРТТА НА МАРАДОНА, В СВЕТА ТОВА Е ЛИОНЕЛ МЕСИ !!

Много неграмотно пишеш. Ходил ли си на училище?

Тоя вярва ли си като ги плещи?!

Хора, като него, никога не си отиват.

Пуснете още 10 статии за мардафона. Никой не го интересува този. Пускайте си там в корнер, моля ви се.

Велик талант. Бог да го прости.

Като стана дума за краля на футбола Пеле,сещам се за Станислав Ангелов - Пелето.Какъв ли е неговият коментар?

Уникален, гениален и много луд!! Велик футболист, кой нямаше да е щастлив да гледа днешните мачове ... Стадиони без публика с реклами на бира без алкохол и на кола без захар ... Скопени мачове, които не бяха по неговата кройка. Мир на праха му :)

Какво толкова че десет статии за един смръкльо. Белото не прощава.

Ивчо, за кого да пускат статии бре, тиквар прост... за коронката и Тиквата от Банкя ли бре, малоумник прост:)))?!?

Тоя вярва ли си, че един наркоман, пияница и крадец ще отиде на небето? Щели да играят футбол там. Не му стигат другите грехое, та си прибавя и богохулството.

Човече, аз не заемам страна кой е по-добър футболист, най-малкото защото футболът не ме интересува особено. Както някои презрително наричат футболистите "ритнитопковци" това не е далече от истината, защото от английски преводът звучи буквално като "кракотопковец" (footballer). Прочие, да не се увличам, минусите които получаваш според мен се дължат на лошата ти граматика по български език.

Тиква, това, че са само... десет е даже недостиг, малоумнико прост! Нормалният човек ще предпочете да чете такива статии, а не онези за... коронка, министър с вежди, по-гъсти от на бухал, Тиква с джипка и тем подобни простащини:)))!

Бог да го прости тариката. Остана си със златната ръка във фтбола. Да го духа и на оня сват педала.

Марадона беше истински мъж докато играеше активно футбол.След това тотално се разпусна,отдаде се на наркотици и плещеше глупости и небивалици.Обиждаше дори и Пеле. Но въпреки това футболният крал каза за него добри думи след смъртта му.

Бойко, ти ли си:)))??? Да се... "свети"... тиквата ти проста:)))!

"Почитател, ти си напълно неграмотен !!!! Циганин ли си или македонец ?

Грях му е, че вкара гол с ръка, но е велик футболист.

Нали знаеш, че каквото пожелаеш другиму - двойно ти се връща. Кой ли ще плюе по същия гнусен начин на твоя гроб ... Сигурно ще е твое приятелче, умно колкото теб ...

Млъкнете най-после бе мижитурки! Поне сега млъкнете и не серете тук. Тук и сега няма какво да се каже. ДИР, стопирайте коментарите, моля. От тях сега няма нужда.

Някакъв чужденец играл на билички( на карти на топка ) и спечелил някакви купи.. Айде стига с туй.. Има много по- важни новини, за България и свързани с българи.. А оня Пеле е все както едно някакви животни- добитък, волове, коне, кучета. АЛчна маймуна.

Само за 99.9 на месец

Защо да гледам бг ТВ?

Има да, свързани с българи. За Балтов, Кантарджията, Мангъра, Тиквата, Калинките, Пичките, Гала, Халвата, НиЛо, Курнела, Сашо Пълнолунието, и други световно известни българи, които са допринесли за развитието на човечеството.

Никога не съм харесвал аржентинците и особено Мара&Дона, но Филе-то може само да се възхищава на Мара&Дона. Никой не е успял сам да направи родината си световен шампион, но той успя. Направи го само с играчи от вътрешния шампионат плюс Буручага (мисля, че той е вторият, който риташе в Европа).

е прав и аз предпочитам да чета за погребението на Марадона отколкото да чета за Тиквун с джипката и как го пере нарцисизма с чекмеджето с пачките.Например!Дано да напишат нови статии коя фирма ще го окъпе за последно,какъв ще е ковчега,папата ще отиде ли на погребението,в ковчега му ще сложат ли две три дози наркотици за из път дето се вика,щото ако е тръгнал за небето бая път го чака

Че къде на небето има стадион бе?Той май и черния се друса

Не съм чул Христо Стоичков да употребява наркотици или някога да е употребявал.Марадона се е "далдисвал" още докато е бил спортист а не е започнал след това.А наш Ицо само си попсува по малко но това е израз на уважение един вид..