Коментари - Красимир Балъков: Сега сме под Албания и други държави, които преди биехме със затворени очи | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Балък, ти и вашето поколение съсипахте спорта в България. Боби и Стефка убиха всичко.

ЗАРАДИ турцуте сме ЗЛЕ... Турците пускат разн и ЛЪЖИ и измами- ТУрска ПРОПАГАНДА, и филми за турски мафиоти- Крадци и Трафиканти на Наркотици и маймуни, и правещи бизнес с простититки и просяци, за да ЛЪЖАТ разни идиот Анрахистии- мангали, митьо-вци да им помагат и да стават Предатели. Турците правят Хаос в чужди държави, а през това време искат да строят джамии. Турците искат да завземат България.. Като убият в тъмното някой арабин, турчин сириец, хем ВЗИМАТ пари, хем СПАСЯВАТ България. Както Христо Ботев и Васил Левски, през Ислямското РОбство, са убивали в тъмното араби и негри и са ползвали парите им за Освобождението на България.

Хей Балък какво ще кажеш за срама 0:6 срещу Англия! Треньор беше ти!

"Героите 94" вън от футбола. И да върнат парите които са получили като като треньори и футболни управленци.

Това гадно създание Лечков, който да се знае, въобще не е от Сливен, а родом от Стралджанско в Област Ямбол, трябва да бъде разкаран мигновено от БФС. Някой да е разбрал с какво се занимава освен да създава интриги? Да не забравяме едно нещо - Бербатов си тръгна от националите заради постоянни нападки от страна на Лечков. Така се лишихме от незаменим напред играч за много мачове напред, кризата с головете настъпи веднага, а на другите им е станало ясно, че отделни лица в Изпълкома на практика гонят всеки с достойнство. Последствията за самоувереността в отбора ги виждаме и днес. Същият Лечков не престана да се заяжда и през следващите години. Можем да си представим какво е останало скрито от обществеността. Последно си позволи грозни думи по адрес на Ивелин Попов. Идва ред и на злоупотребите с парите от бюджета на БФС. Защо не се провери дали в хотелите на Лечков, точно там съвсем случайно, не са провеждани лагери, и измислени събития като някои ненужни семинари и прочие, за да се обогати той наготово с пари от нашите данъци. Час по-скоро разкарайте Лечков от футбола веднъж завинаги. Злобен, прост, алчен селяндур.

Гибралтар си ни е добре, като ниво. Нека не си поставяме непосилни задачи, като Лихтенщайн.

а може би проблемът е, че треньорският щаб седи пред БФС и чака команди от "ръководството"?

Когато изпапка парите в Бургас не се оплакваше нали......!!!!

Краси, има някои истини в думите ти, но повечето остават премълчани. Премълчаваш, че цялото поколение от 94 се изредихте на ръководни постове и освен да изпокарате друго не свършихте. Все пак, благодарни сме ви за онези успехи. Както един строй си отива, когато и последните живели по негово време умрат, така и нашата държава и футбол ще се дигнат, когато вашето поколение се пенсионира.

19 секунди преди да свърши мача в Париж, Господ чрез гол на Емил Костадинов "класира" България на световното в САЩ през 1994-та година. Вече започна пенсионирането на това "златното поколение". След 20 декември 2019-та година, започна и залеза на либералната компрадорска-клептоманка "българска" демокрация ... с оргии в Брюксел. ("Крахът на Третия райх" / Der Untergang, 2004 г. филм) Идващите 2021 и 2022 години ще премахнат веригите, които сега глухо дрънчат. Елегия, Христо Ботев Кажи ми, кажи, бедний народе, кой те в таз рабска люлка люлее? Тоз ли, що спасителят прободе на кръстът нявга зверски в ребрата, или тоз, що толкоз годин ти пее: "Търпи, и ще си спасиш душата?!" Той ли, ил някой негов наместник, син на Лойола и брат на Юда, предател верен и жив предвестник на нови тегла за сиромаси, нов кърджалия в нова полуда, кой продал брата, убил баща си?! Той ли? - кажи ми. Мълчи народа! Глухо и страшно гърмят окови, не чуй се от тях глас за свобода: намръщен само с глава той сочи на сган избрана - рояк скотове, в сюртуци, в реси и слепци с очи. Сочи народът, и пот от чело кървав се лее над камък гробен; Кръстът е забит във живо тело, ръжда разяда глозгани кости, смок е засмукал живот народен, смучат го наши и чужди гости! А бедният роб търпи и ние без срам, без укор, броиме време, откак е в хомот нашата шия, откак окови влачи народа, броим и с вяра в туй скотско племе ("Не сме народ, а "мърша"... 1875, П.Р.Славейков) чакаме и ний ред за свобода!*

Интересен подбор на произведения. Гледал/чел съм ги всичките. Има много какво да се научи от тях.

Така е Краси! Сега обаче имаме един измислен постоянен шампион наречен "Лудогорец". И нямаме първенство! А чудовищно силният "Лудогорец" е такава измама дето я няма по света. Играят в Лига Европа, която по същество е "Б групата" на Европа и до момента имат пет поредни загуби! Страшен отбор! Как ли изглеждат останалите наши отбори?Може ли в продължение на много години да нямаш никакви успехи нито на клубно, нито на национално равнище, а Боби Михайлов и компания да продължават да си стоят?Когато резултатите са трагични се подават оставки!

футбола да беше.Целият спорт, култура, кино , музика , икономика ....и още е зад Албания в сравнение с "преди".

Mnogo sa tapacite v BFS...vijte Germanua - padnaha s 6:0 sre6tu Ispania, vdigna se 6um, no ho ostaviha Joachim Löw na posta o6te. Balakov ima pravilno vijdane, no iavno ima mnogo akuli v tova BFS.

вие от онова поколение златно все се напъвате за властта в бфс,видяхме ви вече че не ставате за това,трябва си човек който ИСКА ДА НАПРАВИ НЕЩО,А НЕ ДА СЕДИ КАТО КАМИК,но вече май е трудно да дойде такъв човек при наличието на толкова хиени