Красимир Иванов: Левски е готов да преиграва с Черно море и ЦСКА

Изпълнителният директор на "сините" с остри изказвания към шефа на съдиите

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Евроидиотът от Подуене е запазена марка за един нашенски отбор! И само затвърждават това с всеки низминал ден и на всички нива в тоя измислен ченгеджийски и чалгаджийски сбирщайн! Що тоя тиквеник не рева в началото на сезона първите 5-6 мача, когато чернодрешковците на Перукан изкуствено ги държаха над водата, като им подариха 4-5 точки? Що не плака, когато сърбинът Цветкович бе пожален само с жълт картон в мача с ЦСКА - менте за брутална балтия, за която всеки нормален съдия в Европа дава директен чевен картон? Или е забравил как миналия сезон пак с тоя отбор дебилите в синьо екзекутираха Каранга? Сега си призна поне, че си плащат на съдиите, за да свирят в тяхна полза. Защото, ако не играят срещу който и да е отбор 14:11 нямат никакъв шанс нито у нас, ното навън.

Нещастни подуенди ревльовци! Когато ви дават аванти и дузпи защо мълчите?

Честни съдии,викаш.Колко да са честни,при преминала топка гол линията,цяла България го видя само честните,черно дрешковци НЕ.При явна опасна игра на нападател срещу вратар,и защитен от съотборник,дузпа и червен картон на защитника.При явна симулация я на испанско тенеке червен картон за неправилно дишане за противника.Визирам,мача Лев ски Литекс,е питам това ли са честни съдии според ФК-Декларация.Или да се на мърдаш на мястото на някой който е заслужил да бъде там в КЕШ,а вие да му спретнете комплот за да се шишерите,и да ви спукат шошоните от бой,помните ли колко гола вкарахте и колко ви вкараха,колко точки спечелихте?А с гадория знаете ли колко симпатизанти загубихте?Отблъснахте истинските левскари сега са останали агитки с съмнителна репутация,от които нормалните хора се дистанцират всячески.С подлост няма да стане.Само с добра игра по-точно с добра и доминираща игра над съперника,а не с декларации.Ако Левски и Лудогорец,се оплакват от тенденциозно съдийство срещу тях,то какво биха казали останалите отбори?Няма смисъл да се вайкате,от толкова време попаднахте на треньор-добър,или и него искате да съсипете? Работа,само яка работа а резултатите сами яе дойдат.Йезуидските номера по някога може и да помагат,но обикновено докарват омраза и не приязън!

ЛЕВСКИ ЛЕВСКИ ЛЕВСКИ

Тоя непрекъснато доказва, че в него и в целия подуенски обор няма нищо Мъжко! Вместо да търсят причините за загубата в себе си, в сбърканата тактика, в неумението да задържат резултат и въобще в липсата на класа, следва "мъжката" жендърдка реакция - съдията "виновен"! Чест прави на ръководството на ЦСКА, че не потърси вината в съдията за неотсъдената дузпа срещу Подуяне, а търсеха правилно причините в себе си. И правилно - ако ще и 3 дузпи да не е дал са длъжни с класа да бият смешници, като Подуяне, които ядат лобут от аматьори, като Вадуц!

Честита ви Перука, нали вие го издигнахте за шеф....

Краси, прав си! Само Левски!

Този е голям нещастник. Защо не пуснаха декларация при ръчичката в наказателното поле в мача с ЦСКА?

На крива ракета - космоса и пречи....

до "моралиста "на фк Декларатор,след като днес отново излизате за поредната декларация и твърдите ,че отборът ви е ощетяван ,ПОПИТАЙТЕ тези които ви ПОДПАЛИХА ТЕЛЕФОНА ЩЕ ПОДАВАТЕ ЛИ ДЕКЛАРАЦИЯ СРЕЩУ ОНЕЗИ ЧЕСТИ ТИТЛИ КОГАТО ЕДИН ВАШ ФУТБОЛИСТ ИГРА ЗА ТРИ ОТБОРА В ЕДИН СЕЗОН....../ПРИ МАХ ДВА ОТБОРА/ И когато един друг ваш футболист си отбеляза АВТОГОЛ И СЪДИИТЕ СВИРИХА ЗАСАДА.......е така се решават НЕЩАТА С ........МОРАЛ..... И КОГАТО ЗАСТАНЕШ ОТ ДВЕТЕ СТРАНИ НА БАРИЕРАТА и си свериш ЧАСОВНИКА