17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Трябва да има етична комисия и да забранява някои трика/облекла в тениса. Мисля, че точно с този спортен екип Серина не изглежда ....как да кажа приятно, добре, красиво, естетически.

tonk11

Мале мила, какъв дзвер е тази!

Тая канадка да се радва, че спортът е тенис, защото ако срещнеш единия от братята Уйлямс в ММА, бокс и прочее... Не ми се мисли...

Олелееее...! Ужас! Григор и с тоя тюфлек Серина ли е спал?!

Тоя чернозем и наш Гришо го ора!!!!

Евала брато! От осанна до разпни го! Няма иначе как да си велик любовник. Но иначе Григорчо си е добър тенисист, нашия НАЙ-ДОБЪР за всички времена/поне до сега/.

Ашкоолсун колега! Коментар един път!

Що злоба изсипаха чекиджиите.

Не ми харесва да гледам мачове на Серена, но и Южени не изглежда блестящо на тази снимка. А и няма как да си номер 1 в инстаграм и на корта. Курникова на времето го доказа това.

Толкова сте далеч от Серена. Гледайте си там мизерния живот и оставете жената. Красавица не е, но играе тенис и дъни наред.

И слава богу, че сме далече от Серина ! Горилите са раздразнителни! Вярно дъни, ама хапчета ! И не сравнявай мизерния си живот с нашия !

Те пък другите на марули карат...а иначе сами разбирате, че няма как да сте близо до Серена...нямам предвид в зоо смисъл, а в галактически...

В началото чак помислих, че снимката е фотошоп от антифен. Проверих "Serena Williams australian open 2019" - не, такива са всички снимки от този мач. Винаги е била мощна в бедра и задни части, сега е наляла още. Как ги движи по корта тия килограми? Със зелена салата и броколи ли?

Ебаси травестита

Напомня на майка ти :)

Мъжът на Серина трябва да е голям .бач. Щом е оправил това нещо и още му има мерак, значи евала!

Е наш Григор нали ора и там

Когато Григор ръчкаше Серина тя беше наполовина по лека ! Сега и горила ще се озори !

Мъжът й е цял Аполон-мистър Олимпия на Армения. Беше веднъж я вдигнал на ръце на плажа и беше потънал до колене в пясъка, ама издържа добитъка...

Ша повърна

Туй до кога ще го пускат да играе с жените?

Американска горила-Канадска антилопа: 6-2,6-2

Шрек е бил !

на Серинчо му се виждат топките....

Майка ти доста може да говори по темата за топките :)

ама и вие сте едни шегаджии! първо слагате думата "красиво" до името на този анаболен наглец "в добра форма" серина и после...плясвате снимката му по къси трико гащи.

очевидно е че е напомпана с хормони..защо никой не го казвя това..????едра е по природа но кой може да победи един мъж за мен това не е феър плей

Тая е толкова набарбацана с хормони на растежа, че тялото и ще се пръсне от претъпкване на мускулатурата. Ама...нали парите се въртят, всичко се продава, дреме им на агенциите, че тая е назобана като животно, те нали са и те на хранилка към фрама компаниите, които произвеждат препаратите. А и пари от ТВ права и реклами падат. Спорт ли?

много точно мение...Серина е едра негърка но за мен взима яко хормони и никой не го казва това

Тази Бушар е красива точно колкото бушмен. А пък африканката си е направо изящна! Погледнете само какви бутове има. Все едно е отгледана в Еленския балкан от свине майка. Много пръжки, много тенекии мас, много нещо. Та тя не може да ходи, а се търкаля и спира тролеите с глава.

Абе тоя тестостеронен бик още ли го пускат в женския тенис да играе? Няма ли никой в световния тенис куража да каже на глас очевидното?

А на екрана на моя комп буквата Т се изписва като П и нещата си идват на место, коя жена може да се противопостави на красивия .енис на брат Серина.

Шамил Тарпищев го каза на глас и за двамата братя Уйлямс - та като му скочиха всякакви НПО, организации, асоциации, феминисти, федерации... Та човека си изкриви душата и се извини и каза, че може да не са братя все пак , а жени...

Как е възможно спортист да е толкова дебел!?

Красива, красива, колко може да е красива една маймуна...?

Колкото майка ти горе-долу :)

НаСеРиМа докога ще и минават натъпканите с допинг номера? То срещу нея с противогаз трябва да играеш, заради изпаренията отпотта и пълни с химия.......

Срещу тоя Кинг Конг само някоя Годзила може да е равностойна. Печели мачове, но и далеч от понятието атрактивен и красив тенис.

И майка ти ше й се опъне, нема проблеми :) Ама е заета с други дейности на околовръстното и нема време :)

допишете спортна - добра СПОРТНА форма

Форма на буца! До кога ще се пуска този мъж срещу тенесистките?! Кръвните й проби ще покажат, че има повече тестостерон от трима кечисти. Сигурно чупи по три ножчета, като започне да су бръсне краката.

Бушарката даже нищо да не прави на корта можем пак да я гледаме...

ама серина е годзила...боже тва жена ли е

Егати формата,прилича на танк РУДИ.

По-скоро на немския танк "Плъхчо" ;)

Гришо мачка и двете!!!

Съмнявам се.По-скоро те са го мачкали.