17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ееех Кристияно, ела да риташ у Лудогорец или Левски и няма да плащаш никакви данъци, мутромафията ще те пази.

Милионерите простаци: ритнитопковци, баскет болисти, тенисисти ...съвсем не са луди, луди са тези идиоти, дето им дават милионите и тези дето им се възхищават.

Да вземе ипотечен кредит от някоя наша банка - я колко реклами вървят по ТВ все едно целият народ на кредит живее! Така е при богатите народи! Но дано не ги събере и влезе ефективно, че какъвто е сладур и обръснат, ще му се радват на финтовете с топките и онзи жест с ръцете назад. Не мога да го понасям. Както и родните му двойници. Те верно от едно котило, май.

Характерно за ниския интелект е да мрази успелите.

Абсолютно вярно.Роналдо не ми нито брат, нито сват и за това съм на негова страна.Само Аржентинеца и Португалеца не плащали данъци.Всички испански футболисти са си топ.Единственото което ме възмущава е справедливоста, а тези мекерета -испанците са си гадна пасмина.А бедните въшливи селянчета се кефят на испанската простотия.

очевидно за богатите закони няма... въпроса е да не те хванат докато забогатяваш, незаконно, след това проблеми намя...

Тези "вратички" оставени за богатите престъпници са нищо повече от легализирана корупция.

Това е единствената причина тоя мазен,лилав и миризлив циганин да избяга от маврите в Испания.

То е ясно.отмъщава си.2 г ефективно.срещу пари става условно.и ако блъсне някой отива в затвора директно.вие ще стоите ли в Испания ако сте осъдени?

tonk11

Ще играе още малко за Испания! 3-4 месеца и готово.

Ха кажи, че българете не сме умнички! И Галевите братя избегаха,ама нема да платат данъци! Умното си е умно, без да е играло у Реало!

Двоен стандарт.19 милиона и само две години условно

...трябва да докаже, че няма сестра.Роналдо има финансов съветник и съм сигурен, че е испанец.Е, него какво да го правят.Роналдо и Меси са футболисти, а не икономисти.Как я виждаш, след мач или тренировка, да седне със калкулатора и да смята печалби и данъци ли.Хайде стига.Писна ни от светци като испанските и европейските данъчни.

Ай ся той не знаел чиляка. Вода ненапита и той. Жив да го оплачеш

Той да не е счетоводител у кравефермата, че да знае всичко бе цървул.При такива мангизи поне петима се занимават с финансите, ама нали си гьон и не чаткаш, че в ЕС не е важно колко ти е резултата, а кой ти го изчислява, в случая "Испанския съд".А да видим португалския какво ще каже,а розово селско дупенце.

За това ли избяга от Испания? Още пари щяха да му измъкнат данъчните, но се спаси при най-корумпираните власти на света!

в бълхария ли идва ?

Затуй испанците имат държава, а ние имаме Баце.

Те са си живо Баце тея пръдльовци.Само Роналдо и Меси не плащата данъци, щото имат кинти.Оня Иозил ли е Козел ли е не знам, ама ако им падне и направи този "мурафет" в Испания, какъвто спретна с Ердоган, ще го ощавят жив.Имали държава-пълна с мароканци и наркомани.

Тук искаха да съдят Стоичков за нищожни пари, а накрая се оказа, че е платил повече и държавата му връщаше пари.

Левскарите са така- като не могат на терена се опитват извън терена, ама никъде не им се получава.