17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Жената си е извадил медицинско още на другия ден но адвоката И я посъветвал да не съобщава името му и тя го е послушала сега адвокат е решил да го и го съобщава Това е САЩ и там е извършено престъплението а то не е като в България да не се прави нищо по въпроса Роман Полански 50 години го гони правосъдието

Жената може да е ползвала вибратор след секса с Роналдо и после да ходи да си вади медицинско.

А па то остана и да си признае...

И тоя ли го подгони за пари някаква хитра путк....., която му се е пуснала преди 10 години. В Щатите това се е превърнало в сериозен бизнес, разни шаврантий съдят богати и известни мъже за да се подсигурят финансово.

Аз не знам как се доказват тия изнасилвания след десетки години, светът окончателно се обърка...

Тая луда ли е да се оплаква, че е спала с най-готиния мъж на планетата?!

Ирина шейх не го заряза без причина

И аз така мисля .

Имал възможност клецъл. Тя имала дере го. И двамата ламтят за нещо и ще си платят.

Това стана най-лесният и модерен начин да се изкарат пари: изнасилване от известна личност. И то сред 10 години мълчание и страдане. Да не говорим, че на тоя Роналдо толкова много му висят на врата ... каде ще си чупи главата с изнасилване.

Аз насилвах Роналдо с години, ама му харесваше.Много хубаво ми духаше.

дира нямате ли модератор?

Асандж от Уйкилийкс,който намери убежище в посолството на Еквадор в Лондон,е обвинен в изнасилване от две шведки. Правили доброволен секс,с презерватив, но през нощта се събудил и чукал без презерватив.А това било изнасилване, според шведските закони...

някъде в тия страни готвят закон за наказателна отговорност, ако сложиш длан на коляното на жена. светата инквизиция пасти да яде.

Е,тази само не изнасили Роналдо на дансинга. После отишла в хотелската му стая и джакузито му,за да ѝ чете пасажи от библията. Ама той я запознал със златната му рибка...

Нещо става напоследък. Разни фръцли, известни и неизвестни, изведнъж си освежиха паметта и се пръкнаха едни "новини" от преди 5, 10, 20, че и 30 години... как ги изнасилили... Но, забележете, обвиняват не портиера на къщата им, не вестникопродавеца на ъгъла, не фурнаджията от съседната пекарна, а само и единствено ВИП богаташи и популярни лица??? Нима тази фурия за тези 10 години не е омачкала чаршафите на стотици спонсори... Но, друго си е да "докопа" Роналдо, макар и със скалъпени спомени. Дори и да загуби евентуалното дело, само факта, че името й е на първите страници. А това носи особени дивиденти! А всичките онези Холивудки, които се сетиха след десетилетия, че тоз или онзи продуцент или ВИП актьор, но само от милионерите, е бръкнал под полата им??? Много нелепо, много фалшиво, много себерекламно поведение...

Феминизъм, сър.

Едва ли тази ,,слава,, , ще я направи щастлива .Поне на Моника Левински не й провървя ...

Мен ме интересува, след като има извънсъдебно споразумение, подписано и платено, какво става с него?

Ти на честната дума на жена някога да си разчитал?

Роналдо произхожда от много бедно семейство и неговата майка е искала да прекъсне своята поредна бременност, но не го е направила и така се появява Роналдо... Роналдо има много беден и труден живот като малък, всичко което е постигнал, го е постигнал сам и с много труд! Колкото за "невинната" американка на 23 години, това е по-скоро виц! Интересно какви доказателства има срещу Роналдо след 9 години, нейният сутеньор ли е свидетел? Дава противни интервюта за много пари по всички медии, че била "изнасилена" анално... Май в страната на джендърите няма още осъден джендър за анално "изнасилване"? Тогава за какво престъпление го обвинява?

Те доказателствата се виждат на въпросното клипче. Натискат се двамата в клуба, после се озовала "случайно" в банята му, а изведнъж, девет години по-късно, когато Роналдо е богат и известен, решава, че е изнасилена. МеТоо в действие.

Толкова грозна , не става за мен.Да не говорим за Кристияно.9 години мълчала и сега от глад ще съди звездата.

че не е мълчала.Веднага си е извадила медицинско и е пуснала жалба в полицията

Медицинско за какво? Че е правила груб секс след цяла вечер натискане, както се вижда на филмчето?

за неизвестен извършител - било я страх от Роналдо, затова било срещу неизвестен. сега тепърва ще доказва, че е бил той. има си и кошаревска свидетелка, медицинска сестра, която потвърждава версията й, че била изнасилена, но от кого - едва ли знае, но сега си е научила урока сигурно.

Бележи от всяко положение.

Така като гледам бележи отвсякъде ама...автоголове

Гелосан,бегай да играеш в Спартак Москва - да те пазат руските ракети С-500.Там може тайно да се надяваш че няма да те застигне справедливото възмездие

що се правиш на интересен - и ти не знаеш.

Безотказна шевна машина.

Няма лесно на този свят. Беден, богат, все някакви проблеми и гадни хора срещаш.

Крайно време е да има осъден я журналист, я "жертва", защото това движение го превърнаха в саморазправа. Всички по-известни ги превърнаха в сексуални маниаци.

Има си хас и да си признае ...

ти би си признал одма, то е ясно.

Баси урунгела е тоя индивид...Някаква пластмасова физиономия с конско излъчване,на снимката дори като че ли цвили в захлас....

вкарал е гол - това дразни ли те? дай си снимката да те видим какъв си убавец.

Руските тролове в защита на изнасилвача

подобен коментар си е чист автогол.

Мръсен долен нагъл изнасилвач на жени

месиш се там, където не ти е работа - тия неща се решават в съда. така че не се меси.

Ами като се решават в съда, що е плащал.Щото знае че е виновен.Нашмъркал се е яко,изнасилил момичето и после ни лук ял...

омръзна ми да обяснявам какво е това ИЗВЪНСЪДЕБНО споразумение. за останалото има 3-4 теми - информирай се. дори медицинското тепърва се чака от шпигел, а медицинското е срещу неизвестен извършител. и както се знае, шпигел има пари да й го напазарува. например. така че сега само с това видео може да доказва мадамата, че това е той.

тоя път май ще има една поддръжничка на движението me too, която ще бъде поставена на място, за назидание на останалите които се емват да търсят финансова справедливост след сма ти години. учителката е сбъркала много, понеже си няма работа с режисьор, музикант или художник, а с човек, раздаващ мощни шутове, който навремето й е бил дузпата, който няма да й цепи басмата и ще я прати в тъча.

Майк Тайсън ли?

И за кво това е новина номер едно?

ами и той има право да си каже думата - това много ли те дразни?

Давай, Роналдо! Дай Боже да отхвърлиш обвиненията и да си поискаш парите обратно! Не стига къде си си хабил инструмента за тая мадама, ами и пари ти иска!!! Успех!!!!!

Абе, има един вариант, да се е начела на розови романи, да си е фантазирала някакви неща и да се натъкнала на голата реалност, анално.

Като гледах как му се натискаше на видеото, много трудно мога да повярвам във версията за изнасилване!

е плащал тогава ,като няма изнасилване

Защото на жените в последно време им се даде привилегията да съсипят нечий мъжки живот и кариера само като подхвърлят недоказани общи приказки.

Не се е разорил. Хвърлил и е една седмична заплата, за да не разправя (потенциално) глупости по медиите. По-интересно е какви кинти е дал на майките на Роналдо Джуниър и на близнаците, за да си мълчат толкова години.

И как се доказва изнасилване, ако няма наранявания!?!?

според майка й - с наранена душа.

С медицинско бе пич

Да прокарат заявлението на жената, че е сексуална жертва, като единствено достатъчно за произнасяне на присъда.

Осъждане по обвинения, без доказателства. Подобно на Скрипал, Георги Марков, Сергей Антонов, ОМП на Садам, на Асад... "руската намеса", "хакери"...

Депресирана била! Абе я ми дайте на мене 375 000 долара и ме гледайте колко съм депресирана. Всичко е цирк, за да му измъкнат още пари.

По-скоро му е бясна, че не я е потърсил никога повече. Получила е огромна сума пари. Макар, че определено е била наясно какво ще се случи в стаята му.

Все едно не видяхме записите, на които ясно се вижда как тя върти дупе пред него и му се умилква , после го прегръща, целува, отива в апартамента му, после я вика насаме, тя отива...какво ли ще си е мислела, че ще гледат колекцията му от марки?

да отрече,някаква курва му се натрътила и сеги сака пари,я бой на курвите и на плантацията при негрите