17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дръж се шампионе! С теб сме!

Че той не е изпаднал някъде, добре си е, не го мисли

Кръвно, астма, бъбречни заболявания, сърдечни заболявания, затлъстяване? Да сте видели футболист на 60 години? Еми, за него не е страшен, защото не е в рисковата група. Олигофрен

Спортувам бе, умник. Болестта на супермаркета се оправя с много пот и тренировки. Хайде час тренировка на 70% и стига детски хленчения. Между другото много с диабет стават спортисти именно затова. Winner train, loser complain.

""Не се страхувайте от коронавируса, но в никакъв случай не подценявайте това, което се случва." леко да перифризираме', за да звучи по-достоверно: "Не се страхувайте от Природата, но в никакъв случай не подценявайте това, което може да ви се случи." :-)))

понякога играе лоша шега. Затова се налага някои болни от Ковид да ги лекуват с имуносупресивндействащи лекарства - кортикостероиди. Точно витамин C в изкуствен вариант не се препоръчва при тази епидемия. Просто човек трябва да си поддържа здравето постоянно, защото вируси като този удрят най-вече по увредени от дълго боледуване хора, не по хора със слаб имунитет. Такива - със слаб имунитет - са малките деца, а те не са в опасност от този вирус,

Много си далеч от истината. Алергичната реакция не е "добър имунитет". Свръхдоза витамин С изобщо никога не се препоръчва.

tonk11

Не можеш да приемаш витамини в свръх дози. Организма просто не ги усвоява. Поема колкото е нужно и останалото го изхвърля.

Така добре се е изолирал, че го снимаха на последната тренировка, кадри, от които се появиха. ... Не разбрахте ли , че плашите "гаргите" с тоя измислен вирус. Едни хора вече прибраха едни пари, така че е време нещата да продължат в нормален ритъм!

Чалга певиците и футболистите трябва винаги да се слушат, първите като пеят а вторите когато изказват експертно мнение.

Чалгата не е за слушане, а е музикална порнография. Кажи си цената, защото иначе не бих ти обърнал внимание. Предпочитам да слушам Нетребко или Гаранча.

И с какво всъщност се бори, след като няма симптоми?

То боррбата е безмилостно жестока, кат няма и симптоми, хахахха. Представям си борбата с несъществуващия враг....

Нали знаеш какво е казал Мао: "много трудно е да намериш черна котка в тъмна стая, особено ако котката не е там. Но може да ги накараш да правят какво ли не защото не я намират". А иначе пациент от инфекция без симптоми си е или фалшиво положително или човек, които вече има имунитет към вируса и го елиминира. И да благодари че е роналдо, че а ако е бай пешо на 66 години и го вкарат в болница само по препоръка на СЗО с още десет положителни, ако си е фалшиво положително ще си стане съвсем болен.

Бори се да не му лепнат етикет на политически некоректен или отричаш теста, че тогава ще му се стъжни живота. Хайл Вирус, Хайл Корона, Хайл Тест, Хайл СЗО.