17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво на Роналдо!

Чест и почитания!!!

Браво, ама къде са българските крадливи бизнесмени? Къде е милиардера Кирчо Домусчиев, къде е милиардера Пеевски и още купища подобни крадци? Защо не даряват? От крадец филантроп не става!

да е жив и здрав и да му се връща доброто - страхотен Човек!

Не само велик футболист, но и голям Човек!!!

има стотици милиони и може да си го позволи. дали щеше да го стори, ако нямаше тези пари и хотели? възхищавате се на грешен човек. по-добре се преклонете пред десетките българи, които са доброволци в Александровска болница и ВМА, защото те нямат пари и рискуват живота си с новия вирус, а не стоят у дома си давайки нещо за ползване.

Да се учат нашите родни бизнесмени футболисти спортисти и всички българи що е то съпричастност и дарителство! Само когато сме единни и си помагаме взаимно България ще успее и ще пребъдва! Бог да пази България!!!

Парите който си е изкарал Роналдо е чрез спорта с много труд не със кражби и измами! Така че не виждам защо злобееш и се изказваш неподготвен! Всеки трябва да помага независимо какъв е и кви пари има и всеки който помогне с нещо трябва да се уважава помощта му!!!

Голям футболист. Оказа се и Голям Човек! Моите почитания, Сеньор Роналдо!

Браво

Браво

Толкова злобееш в завистта си, че даже не виждаш противоречието в собствените си думи. "Има милиони и хотели, затова ги дава. Щеше ли да ги даде, ако ги нямаше?" - поне си чети глупостите, преди да ги изхрачиш върху хора, които с воля, кръв и пот развиват себе и преследват мечтите си до последно. А щом и сърце и душа, за да окажат помощ и на другите - какво повече да се иска от тях. Ти с какво помогна, апропо?