Кристиано ще се размине със затвор срещу 19 милиона евро

Роналдо пътува за Мадрид днес, за да подпише споразумение с данъчните власти

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Прочетох заглавието и разбрах, че завалията хем ще плати 19 млн., хем ще лежи в затвора, т.е. ще се размине със затвор срещу тези пари (така си пише в заглавието; явно е можело и да го разстрелят горкия, но ще се размине със затвор). Прочетох статията и разбрах, че са ни заблудили - само щял да плати милионите.

Испанците очевидно са по- умни, защото го трескат с 19 милиона, ще ги вземат и ще го пуснат да си ходи. Няма за какво да го чакат повече в Испания. У нас ще те изгърбят, през това време ще те хранят и гледат, а накрая като изтърпиш наказанието ще си харчиш парите по карините с курви и нищо няма да иде в държавата. Така прогониха сума народ и България доказва защо трябва да се бяга от нея ако човек иска да спечели някакви пари и да живее що годе добре.

Абе и при нас вземат пари ама не отиват в държавата.

Демокрация, господа, демокрация.

Несправедливо е. Ако не беше известен, нямаше да се занимават с него. Но, от друга страна, справедливо ли е на един ритнитопковец да му дават милион пъти повече пари от колкото на лекар, учител или човека дето ни произвежда храната?

.... защо твърдиш, че ако не бил известен, нямало да се занимават с него???

"Справедливостта" е морално понятие, а възнаграждението на Роналдо е следствие от пазарната икономика. Не мисля, че морала и икономиката имат нещо общо.

Миии ттуу! Само срещу 1.9млн.!