Кристиян Добрев: Наричаха ни чичаци и ни заплашваха

Спортният директор на Септември говори за първи път за инцидента

Обратно в новината

Коментари - Кристиян Добрев: Наричаха ни чичаци и ни заплашваха | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

факт е, че случея беше понапомпан от Нова ТВ. Според мен майката на момчето е инициатора за тая медиина изява без да се е задълбочила какво точно е станало. За нея предполагам децата й са най-добрите на света, които не биха убили и муха. Факт е и ,че сутринта репортерката седеше като насрана особено като се почви и адвоката на "чичаците".

Много ясно, че ония са виновни. Нали си българин все пак, начи някой друг е виновен. Обстоятелствата са виновни ако щеш, ама не и ти.

Защо не закрият цялата палячовщина, наречена "Български футбол" и да изритат всички тъпаци оттам. То само скандали, побоища, изстъпления на агитки. Тумор за спорта е това.

Хахаха само не разбрах защо 40 годишни чичаци хахахаха ! Ужас , че сега 40 е новото 20 както казват..

Чичак ти като гледам не си бит докато момчето да и ще отидеш затвора задължително.

Какво вярвате? На тоя келеш Кристианчо отбора му е гонен няколко пъти заради сбивания, а специално този чичак е един от най-големите боклуци и трябва да му се забрани да стъпват на футболно игрище. Нали сега е модерно да се изкарваш жертва и овците вярват и попиват като гъби всяква информация.

Вярвам на 100 % на Кристиян Добрев. Лайнарчетата родени през последните 20 години са изключително нагли и с тежко сгрешена самооценка. Затова разбира се са виновни малоумниците които ги създадоха и "възпитаха" - наречени родители. Държат се безобразно и много нагло, но всъщност са пълни посеруги и незнам за какви "чичаци" на 40 г. говорят. Добре са го взели, другият път повече...

Ама вие сте много наивни. Вярвате на всичко каквото ви се каже. Тъжно, много тъжно.

Браво, Кристияне! Само една забележка - малко сте ги били, трябвало е повече, та да се научат.

Да бе, и заради някакъв посерко да влезе в затвора !

Това е разликата между 40- годишни "чичаци" и 20- годишни напомпани със стероиди и самочувствие дрисъци !

И каква стана тя - дрисльото, който щял да бие чичаци, сера рИве с бушониран нос :)