17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кобрич, това означава да дигнеш левъла, брат. Евала.

Хора, не критикувайте човека за неща които изискват интелектуална дейност - все пак работата му е да си удрят главите с други като него

От класа е Кобрата а не учител по английски. А срамуващите се от езика са просто накадърници .

автора на статията е успял да направи превод на интервюто :) Някъде оня ден четох, че съдията похвалил Кубрат , че имал добър английски.Лично аз не успях да слушам повече от 30 сек. какво се опитва да каже ...

Абе тоя не е ли вече твърде стар за спорта ... Едно време при аматьорите, когато бяхме ние българите наистина световна сила в спорта, минеш ли 25 и си вече стар ... Тоя бездарник и устатник бил готов за световна титла ??? Абе ей Пульооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооо, вземи се скрий, че ме принуждаваш аз да се срамувам вместо тебе.

део Кличко да се връща идаим раздаде по един туяаник и да се кротнат всичкимераклии за титли! То само туфлеци са кандидати!

Да я беше целунал и тази, по-малко срам щеше да бере с това интервю

Има ли дума на български: гледам видео и толкова ме е срам, че не мога да погледна никой в очите след това. Само питам.... от интерес

Има на немски една дума fremdschämen ... Водещата точно й става неудобно като го слуша как (не може да) говори. Добре е покрай спорта да има и малко образование - в България това липсва.

Въздушна я. Че иначе лицензи, курсове.

ЗАЩО ЛЪЖЕТЕ ХОРАТА, ТАЗИ Т.Н. ФЕДЕРАЦИЯ В КОЯТО СЕ БОКСИРА ТОЗИ ПРОСТ ЧОВЕК Е ТРЕТОРАЗРЯДНА БОКСОВА ОРГАНИЗАЦИЯ, ЗА КАКВА СВЕТОВНА ТИТЛА ГОВОРЕТЕ!!!

А другите федерации какви са?

Значи Джошуа като държеше пояса, беше световен шампион, като му взеха пояса и вече организацията стана треторазрадна. Така ли, умнико? Усещаш ли се колко смешен ставаш със злобните си напъни?

Английски ли бе, да го опишеш...?

В РЕЧНИКА,БЕ ЦЪРВУЛ!

Кобра , братле , давай интервюта на български език.., за английския си взимай преводач , щото смешно бате , Бетон

Е, не може всеки да е като Стоичков...

пъркласнико-прост ти научи правописа пише се Кубрат, а прекора му е Кобрата

Оправете си заглавието и текста , пише се Кобрат а не Кубрат.

Първокласнико-прост ти научи правописа, пише се КУБРАТ, а прякора му е КОБРАТА

Тъпак , казваш кобрата а не кубрата - думата кубра я няма в нашия език. Кой е първокласник и кой вишист не може да казваш.

а не се ли пише Ханко Брат, м?

Казваш кобра а не кубра , така че кобрат е правилното. думата кубра не съществува в нашия език.

Хе Хе Хе! Кобра, нищо не си научил! Това си е жив сексизъм.... Пред американски журналисти само се усмихваш и викаш "Yes", "No", "All right", "it's great$... и други подобни. Очаквай сега тази мила дама да предяви претенции, че си искал да кажеш, че е грозна и затова не си пожелал да я целунеш и от това нейната кариера е поела главоломно по надолнището. Не може мъж да казва на жена, че е грозна и нежелана. Болките и страданията от тези непремерени изказвания са неизтови! Хайде сега на нова терапия "как не трябва да казваме на жените, че са грозни"