Кубрат: Може да не вярвате, но ще се бия с Джошуа

Българинът даде интервю, в което сподели какво го очаква

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

да храниш и коткаш една никаквица дето и с дете не те дари

Ще се биеш с Джошуа на Плейстейшън :)

Айде, появи се и първия. Прави са хората, че от българите по просто, нагло и завистливо племе няма. А вече и неграмотно, съдейки от излеянията на дебила по-долу. Заслужавате си съдбата.

Може да не вярвате, но брат ми гледа детето на Бербатов.

Давай, Кобра! Вярваме в теб!

Какво искаш да кажеш с това?

Може да се бие с Поветкин.

О напротив, вярваме че Джошуа ще ти откъсне главата!

фнимафай да не се контузиш при мисълта за този мач.

Успех!

Суперчовекът притежава орган, който при Пулев лиосва. Затова не е суперчовек, но е добър боксьор. Дано има още един шанс за тези титли!

Успех, Кубрат! И както самия ти каза, внимавай какво приказваш... а, от мен - говори на ринга!

Аз съм сигурен, че Кобрата ще се бие срещу носителя на четирите пояса..... Уайлдър, Преди това може да отупа и английския черен келеш, ако трябва!

Вярваме ти брат, пари трябват. Наистина е болезнено, но чалготеките трябтат гушери.

Щом може, тогава не вярваме.

Ще се биеш с него, но само в някоя видеоигра!!! Мечтай си да стъпиш на ринга с ВЕЛИКИЯ червей дрогиран!!!

Давай ковра ти си

Под "дебила по-долу",сигурно си имал предвид себе си,защото преди аз да те репликирам,под теб нямаше никой.Виж сега,мой човек....относно неграмотността....преди да обвиняваш някого в такава,първо виж дали твоята е наред-"по-просто",излияния"...И какъв си ти по народност,за да използваш израза -"заслужавате си съдбата"?Нима ти не заслужаваш своята?Или казваш,щом не живея в България значи не съм българин.Та така,мой човек.

Успех!

"Това е нормално, аз приемам хорската критика. Макар и тя да е безпочвена, аз я приемам като нещо нормално. И дори да е злобна и завистлива, аз ги съжалявам тези хора. Не се озлобявам, а им благодаря, че мислят за мен. Когато критиката е градивна, аз мога само да им благодаря. Аз ги обичам хората, въпреки че някои са злобни, завистливи и т.н." Тук някъде ми се губи смисловата нишка относно критиката, злобата и на кого точно е благодарен, но как да е :)) Иначе мач с Джошуа сигурно все пак ще има, но ще е най-рано след година. Дори Пулев да бие сега, освен него има още 2-3 чакащи претендента, които са на неговото ниво. Пролетта е много по-вероятно да има бой Джошуа - Уайлдър или Дилиън Уайт, чак после ако британецът реши ще даде шанс и на нашия. Иначе

Работата е там це преди давах 50на50 сега ако се стигне до такава среща ще е 60-70% в полза на Джошоа понеже със всяка изминала тренировка,спаринг и среща той ще става по добър...И все пак се надявам Поветкин да победи то това ще е добре и за Джошоа Абсолютната титла рано или късно ще е при него освен ако не тръгне по пътя на Тайсън...

..няма да се биеш, а ще те бият. Има разлика.

Няма да се биеш, Кобра, не разбра ли!? И с тоя Фюри няма да се биеш! Ако не днес, то най-късно в началото на другата седмица ще прочетем,че се е отказал. Поредният! Просто никой вече не те бръсне за нищо!

Дано.

пенсионното.Айде бе , бавиш се ,губиш пенсията за месеца.

Ваша Потресаваща Интелигентност,единствените хора,с които можете да се биете от тук нататък са пияни австралопитеци с интелект на карфиол,джъст лайк ю.Но не на ринга,Ваша Мозъчна Великолепност...по-скоро в някоя от кръчмите,в които се чувствате хироу.

А дано, ама надали! Продължаваме напред!

На сън...

Те отдавна свършиха тия дето ти вярват.

Махнете го тоя лаладжия...

Силен си само на мааааааааасата ! Продължаваме напред!

Браво Кобра!!! Продължаваме напред... Това стана твоя запазена марка и е супер пример за всички българи. Голям си. Стискам палци и те подкрепям като един българин друг, дано повече хора осъзнаят, че такива неща сплотяват нацията и то без излишен популизъм национализъм

Е сега ще му с4упят кан4ето