17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тъпо парче е този,и брат си завлече към безславието.....ццццц

А бе тоя и мърлата покрай него толкова ли са важни, че не минава ден дето да споменете какви велики намерения имат.

Ай шоу ю тумороу, стига си се излагал бе палячо

Моля те недей, не мога да издържа срама.

Тоя е може би единствени боксьор в света, който обърна гръб на противника и хукна да бяга към въжетата. Дори и на спаринг не се е случвало подобно нещо. Коментаторите бяха шокирани, понеже не бяха виждали нищо подобно в кариерата си. Бяха изумени защо съдията не спря мача. Ама и той най-вероятно не беше виждал нещо подобно през живота си.

Хвалипръцко и бабаит, без реална представа за възможностите си. Видя се колко струва и като боксьор и като човек. Сега ще поизбие малко комплекси с някой затлъстял ветеран, закъсал за пари, а после ще стане зам.министър на спорта :)

Кой иска да му плаща той и без тва ще падне

Слаб бокьсор с мутра на самодоволен австралопитек.

Това е липсващото звено

Да се сомосезира прокуратура и Гешев за тез двамата и спортния отдел на Btv,имат раздвоение на личността,пропускат часовете при психиатър и са прекратили лечението си в психодиспансера,организирана престъпна група за "психоатаки към обществото" моля да бъдат прибрани на студено и тъмно!

Какви сме ние, които коментираме ли? Ами, интелигентни хора , които могат да разсъждават и разсъждавайки стигат до извода, че нашият бияч от дискотеките е единствения боксьор в света инкасирал в 12 рунда ( 4 с Кличко и 8 с Джошуа) шест нокдауна и два нокаута, т.е на всеки 4 минути е бил на земята. Лошо няма, ако приеме нормално побоя и млъкне, но явно акълът не му стига за това. Айде сега , разкарай се с разпърдяния си ентусиазъм

Махнете тоя клоун от първа страница

Вие какви сте дето коментирате бе хюмнета.? Ако утре умрете от вируса, никой няма да разбере за вас. къде сте расли бе нещастници.България е раждала истински мъже,навремето вие бяхте за Белене, на прасетата

"Истински мъже" в България????? От 2008 е пълно с гейове бе кви ми ги говориш Вмомента ако не си оправят веждите "истинските мъже" не излизат от вкъщи.. Кво ми говориш...а особенно Кобрат е пълно излагане и противоположност на мъж... ТЪПАКА КОЙТО ВЪРВЕШЕ НА 4 КРАКА И ОБЪРНА ГРЪБ НА ОПОНЕНТА СИ А СЛЕД ТОВА НИ ИЗЛОЖИ С ПРОСТАШКОТО СИ ПОВЕДЕНИЕ.....ТОВА ЛИ ЗА ТЕБЕ Е МЪЖЕСТВЕНОСТ БЕ

кУбрат!!

какъв нокаут му светна Джошуа.Изпълни ми душата.

Не го обиждайте,всеки разбра докъде може да стигне.Е ,не е малко за тежката категория. Нека се бие докато може,за пари е разбира се.Поне не го е страх.

Залезе мутро

-ти откъде си? -от България. -О Пулев. -Не Не Стораро.

Да се разжалва помията

Ти си срам за България! Ако българите се биеха като теб, нямаше да има Съединение.

Ти си срам за България! Ако българите се биеха като теб, нямаше да има Съединение.

Дали си обърнал гръб или гъз е все тая. Дан Колов би се обърнал в в гроба от срам. Никога повече не развявай българския флаг. Ген. Вазов също би умрял от срам.

Най слабия противник на Джошуа

Ей от 7 000 000 БЪЛГАРИ по- голями пердета от тия няма ! Хвала им!

Бий се с който щеш, и където щеш! Не си интересен вече! След толкова години каквото имаше да видим - видяхме! За бокс на високо ниво тряббват и други качества, освен голяма уста!

Плати ли мандарините на Белмекен?

Хич няма да си губя времето да гледам хавалипръцко пак

Този какво още ни занимава?!?!?!

Бенефис ли ще прави монголеца?

Жалкото и срамното не е, в кой знае каква степен, че двамата пульовци са нагли нискоинтелигентни комолексари, никакви спортсмени, с нулев морал и възпитание. Жалкото и срамното е, че един ден двамата примати ще са част от управлението на Република България!

би било следващия мач на ПУЛЕВъ да е на по голяма арена за да има повече място и възможности за бягане. Ще е супер ако направят и повече ъгли.

" Яснотата" е като с Джошуа- ще е ясна след 2 г.! До тогава, ако има някой закъсал ескимос или марсианец, е по- ясно!

А ние чакаме да ИЗГОНИ оня маймуняк- африкански Шпионин, който се върти около тях на ринга, по време на бой.. НЕПОНОСИМО е да гледаш тоя Дявол- маймуна, близо до българин.. Прочети стихотворението на Христо Ботев, от 1873 г, преди да тръгне да убива араби и негри, за да се Освободи България от Ислямско РОбство. ""Не плачи, майко, не тъжи, че станах ази хайдутин, хайдутин, майко, бунтовник, та тебе клета оставих за първо чедо да жалиш! Но кълни, майко, проклинай таз турска ЧЕРНА прокуда, дето нас млади пропъди по тази тежка чужбина - да ходим да се скитаме немили, клети, недраги! Аз зная, майко, мил съм ти, че може млад да загина, ах, утре като премина през тиха бяла Дунава! "" Но кажи какво да правя, кат си ме, майко, родила със сърце мъжко, юнашко, та сърце, майко, не трае да гледа турчин, че бесней над бащино ми огнище.

Откъде излизате бе хлебарки такива?

Кобрата преди 2 дни в интервю каза,че в кариерата си има само една загуба-.... Дали вече тукатите на Джошуа не са оказали траен ефект?

Противника ще е портиера на залата в Чикаго - свободен уикенд му се пада от работа този ден...браво на нашия "шампион"

Малко бой е ял ,иска още !!! Мазохист ,какво да го правиш!!

най пасвате да се биете на полето заобиколени от местното племе. Този ,,бокс" там върви. Смешници нагли. Срам за бокса и самите вас.