17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоа чукундур,такъв бой ще яде,какъвто и Айшето от Асан не е яла.КОлкото и да не ми се иска,ще се наложе да го съжаля. Айде кобра,съскай да ги наплашиш до разсмиване.

"... светът има нужда от шампион като мен" Ако не ми беше ясно, че целта му е да дразни, за да накара колкото може повече англичани да платят, за да гледат мача щях да го счета това за ненужно изхвърляне.

да изчакаме какво ще каже СЛЕД срещата. Ако все още може да говори, разбира се.

Много пъти!

Е как да не го мразиш тоя нещастник Пульо ??? То колкото очукано от Господ по рождение, толкова и нагло !!! Добре че след по-малко от седмица ще му приключат кариерата из бокса и повече никой няма да го споменава. Не знам как може един толкова слаб боксьор и като аматьор, да стига 3 пъти до бой за титла ??? Явно нивото в тежката категория в момента е много ниско ... Ами то май е така: Джошуа -- малко путка Фюри -- антибоксьор, бие балтии Дионтето -- баскетболист станал боксьор С други думи: ебем ти и качеството !

Дежа ву! Не че нещо, ама някой спомня ли си какви ги говори Пулев, преди мача си с Кличко? А, да, и какво каза Кличко, след мача? Та сега как ще е - заасега само се вижда, че Пулев не е поумнял, а дали е станал по-добър боксьор - ще видим!

С добра игра и малко късмет може да победи. Господ е българин.

Ако няма нокаут, няма да победи..

Всички българи сме с теб!

Абе, що за антибългарски мазохисти сте бе, измекяри долни? Един наш горд българин ще защищава с националния ни флаг българския бокс. Вие какви сте - олигофрени, цигани, чуждоземци, антибългари... Пфуууу...ето защо Майка България куца във всички посоки! Защото ги няма вече великите ни българи националисти... Успех, Кобра - ние, истинските българи сме до и с теб!!!

Не подценявай хората! Те усещат фалшивите герои, както усещат и истинските, на които дават безрезервната си подкрепа.

Точно така, този е един фалшив герой.

олигофрени, цигани, чуждоземци, антибългари... Ало шпицкомандата .. успокойте се малко пийте си лекарствата.

NNiikkii

"Трябваше да бъдем изключително внимателно" - това в директен превод от Кубратовия английски ли е? ;) Да му пожелаем успех...

Да ти кажа честно не е от Кубратовия Английски, а автора на статията не е успял да избегне правописна грешка. И да, дано Кобрата накаже Джошуа.

Прав си - Света се ниждае от клоуни като теб !

не съм харесвал този притивен спорт бокса ! най-големите диваци и комплексари избиват комплекси там ... спорт предназначен за тълпата , за да и набива поведение за агресия с което пък поведение да върти колелцето на мелницата и и да храни "боговете" човекът още излязъл от пещерата и гората ментално, въпреки, че технологически е "израстнал"!

съжаление практически си е останал животно :)

И дойде в коментарите за боксова новина само да ни го споделиш ли ?

Нека позная, влекат те електронните спортове само

И теми за балета - би ли споделил и там безценното си мнение, моля ?

БУ-ХА-ХА-ХА..…черното ще те смачка ама МНОГО

бял, според теб ? бял беше железниет чук от украйн, който му страши канчето за нула време

А не , виолетов е

Светът се нождае от теб батко Ко Брат. Обий ги много. Обий вироса. Обий Онитед Кингдом.

Преди боя - "Аз съм новият шампион и просто е въпрос на формалност да победя", а после - "Играли сме добро, али сме немали шансу". Някой долу мисли, че само той е наясно как преди мачовете се прави хайп и всеки се пеняви на интервютата, за да подгрява публиката, а пък ние простите приемаме думите и заканите за чиста монета. Не, бе, знаем, че това е маркетинг, чиято кулминация е достигната в кеча - там пенявенето и врякането е гвоздеят на програмата. Въпросът е - независимо, че е театър, това не го прави по-малко нелеп, особено предвид кой го играе.

ПАК ЩЕ БЕРЕМ СРАМ ...Дано поне изкара 2,3,рунда .

рунда ще изкара, в третият е нокаут, той е там само за да вземе парите и после обратно на село с Цицерона :)

Тоя МОНГОЛЕЦ ....ДАНО МУ НАПРАВЯТ ГЛАВАТА КАТО ГРАМОФОННА ПЛОЧА.

Сиреч ––кръгла нула !! И е добре данъчните да се поразмърдат малко !! Меси плати едни бързи 22 милиона на Испания !!! Т о напоследък Стоичков се поприсламчва за шеф на футболната централа !! Да досъсипе съвсем всичко !! За кои ли път ??? Че в Маями не ги търпиме много много селтаци като него !!

Злобо селска, стой си във Флорида и поддаквай на кубинците. Забрави България и се постарай да научиш испански.

Каза хоп преди да е прескачил.

Дано спечели, макар че надали. Но ние си го обичаме и подкрепяме така или иначе, независимо от резултата.

СКИМТЯ РЕВА И ИЗКАРА ЕДНИ 4 МИЛИОНА !!! АНГЛЕТО НЯМА ДА ГО БИЕ МНОГО ! ЕДИН ДВА РУНДА !! ДА СА МУ ЧЕСТИТИ И ДА СИ ГИ ХАРЧИ С КЕФ !!!

тоя се обадил на Кличко и го питал как да разбере, че е победил кобрата а оня му казал, като чуеш че вика Продължаваме напред значи е дал фира

Този жалък палячо Дебеловрат Опулев същото приказваше и преди мача с Кличко, а накрая излезе... Охооо. Та сега малко да е по-скромен,пък на ринга ще видим качествата и подготовката му,защото не е първа младост. Единственият му шанс е след първия накдаун да излезне Цицея,тва Андрея-поумнея и с ц....и да му прави масаж,за да го свести и да има сили поне за още един рунд.

Продължаваме напред

Последно как е правилно да се пише "шампон" или "шампион"

Най-правилно е "рапон".

"ШампПоАни, ШамПоАни!"

0

Как се казваше това психическо заболяване, дето си мислиш, че цял свят зависи от теб?

Бойко Борисов

Раду Тъпото

Какво се подигравате на Кобрата.Няма мач за световна титла в който претендентът да влиза с изказвания от рода ''Е аз ще загубя но дано поне не ме бие много'',''Сигурно ще ме нокаутира към 2-3 рунд'',''Важното е че стигнах до тук сега остава само да загубя''.Всички влизат в мача със закани и самочувствие и така трябва да е.А Джошуа който толкова го величаете за малко да загуби от 41 годишен тогава Кличко загуби от Руиз така че не е някакъв извънземен не се лъжете от физиката това е бокс не е състезание по бодибилдинг.

Кубрат и преди мача с Кличко говореше същите неща! Фактите са,че Кубрат не е толкова бърз като на младини,няма силен нокаутиращ удар ,боксира се още като аматьор(1-2 и назад),лявата ръка я забравя на кръста... В момента той е най добрият българин в тежка категория и му пожелавам успешно и достойно представяне!

Не знам кой ще победи, но да се бият вече, че ми омръзна от приказки и канене. Иначе пожелавам успех на Кубрат защото е българин.

Самият факт, че Кубрат ще играе този мач е успех. Джошуе е по-млад, по силен физически, шансовете на Кобрата са малки, но респект за куража и амбицията.

Боксът е изключително тъп "спорт", при който мозъчните увреждания се неизбежни и просто е въпрос до каква степен ще се проявят. В тежката категория е най-зле положението и този е доказателство, че мозъчните му увреждания вече са за ТЕЛК с право на придружител.

Дядо,гледай да не те инвалидизира до живот и да вземеш парите.Другото са фантазии.

Ибахти имбицила майна

Тоя български дядо 39 годишен защо не е по скромен

Само успех му желая!!!! Има си всичко, за да победи.

Светът се нуждае от "ШАМПОН"?

...голяма дума не казвай... Шансовете са ти под 20%...

Като те просне още в 1-вият рунд, да се метне хАндреа по ци.ори на ринга, та белким го разсее да не те до размаже … знаемете каква мутра си, помниме как във фитнеса на Ситняково онова момче, 3 часа те чака да излезеш и да си преместиш Мерцедеса, за да му отпушиш колата, щото му каза че пърлво трябва да си завършиш тренировката …

Ебати дебила е тоя