17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кобрата колкото разбира от бокс толкова разбира и от политика! Дори и повече..знае, че сме в Трета светпвна война...Дори не си плати задълженията към базата в Белмекен...но това не го коментира..

Тоя пък какав спортист е с един мач (че и по-малко) на година?

Напълно подкрепям.

Айде и тоя кавал все да дава акъл

Подкрепям казаното

Сега чакаме Анелия, Гергана, Преслава, Софка, Бонка, Йовка и тем подобни ВИП-ове да избухнат и да взривят интернета с призиви за.. нещо си..

КОбрата (казват му така, защото на едно контролно в училище си написал името КОбрат) май е попрекалил с анаболите. Какви трети световни войни, какъв ред, какъв потник, каква детска закуска? Поизперкал е преди да му набие канчето негрото. Айде няма нужда от подобни "избухвания" и "взривявания" на "фейсбука". Пролича си колко му е мозъчето.

А ти, дари някой и друг лев на някоя болница. По добре е да слушаме на съседа овцете как блеят вместо теб.

Този нашият знае ли за какъв "нов световен ред" говори?Защото ако е за този,който е известен в "конспиративните теории" ,значи може и да си остане само като кандидат за бой за титла!За тази теория е забранено да се говори!

Georgie

Ще се плезим ли на 20 юни?

Браво, Кубрат. Мишоците цвърчат анонимно от дупките и понеже са мн смели не смеят да се покажат щото ще изядат лопатата. Девм миша.

Този що не спре да мисли изцяло и да си се бие на воля...

Поне момчето се гордее с България, не е цвете за мирисане, но както Господ е казал кой от нас е нека първи да хвърли камък?!

На колкото и по прост език да им го кажеш на президентските тъпаци , няма как да те разберат , защото те си мърдат ушите не мозъка поради простата причина, че те такова нещо нямат !

Георги Костадинов Печели златен медал от олимпиадата в Мюнхен през 1972 година. Освен това е и първият олимпийски шампион по бокс. Борис Николов Първият олимпийски медалист в категория 75 кг на олимпийските игри в Хелзинки през 1952 година. Детелин Далаклиев Печели световното първенство и дава само 5 точки. Спечелва купата "Ръсел" за най-техничен състезател. Ивайло Маринов Шампион от летните олимпийски игри в Сеул през 1988 година. Серафим Тодоров Един от най-успешните състезатели в историята на бокса. На полуфинал в Атланта през 1996 година успява да победи Флойд Мейуедър. Сарафа е последният боксьор, който е побеждавал американеца. Даниел Петров Носител на сребърен медал от олимпийските игри в Барселона през 1992 година и златен медал в Атланта през 1996 година.

Толкова бой по главата не може да е без последствия.

Президента, не са го били по главата!?!?!?

Стига!!! Нямам нерви.

Съден за изнасилване в САЩ изнасилвач се прави на съдник.

Може би ти е болно и тъжно, че теб не те е праснал, а???

Хайде малко по-кротко моето момче, хайде недей да се издигаш много нависоко и не забравяй, че ти трябва да се грижиш много повече за мозъчните си клетки, които измират при всеки удар по главата ти, за болестта на Алцхаймер и много други съпровождащи травми. Образа на месия не ти се получава за сега, по-добър си в образа на круша.

Тоя не знам с какво го зобят, ама явно са предозирали.

Президента Щирлиц го хранят само с хубава храна!?!

Чалгаджията от кога се взе за фактор и той?!

Пич милионер си!!! Какво да правят хората без работа?

Посрами бокса, това е спорт на смели мъже и жени, вече, не е политика, остани в спорта

Плейтмет Пулев министър на спорта

Бай Ганьо политиканства. Отдавна се опитва с някакъв евтин популизъм, но е твърде примитивен дори и за най-елементарните в този народ.

Чалга боксьорчето плати ли си дълга към Белмекен?

Прост по прост най прост що е то

пульо сулев

РАДЕВ

Пулев е върнат на летището в САЩ заради съмнения, че е носител на covid-19.

Точно той ще говори за его :) Човекът , който посрами България

Ти що не излезнеш да я прославиш ? Излез на световна сцена, направи нещо ....

Би ли ни освободил от излиянията си.

Забравете най-вече малоумните си боксьори! Този май Кличко го повреди завинаги...

Абе прокуратурата защо не се поинтересува отде тоз тунрядец има пари да плаща на мисирките

яяяя, всяко мнение което не е в унисон с написаното от името на тоя дето цял живот го блъскат по кухата кратуна бива изтрито?? това е показателно!!!

На 100% Е ПРАВ! Тук няма място за партии, няма място за его, за гордост, за какво и да е друго освен грижата за целокупния български народ! СЪБУДЕТЕ СЕ ХОРА! В ИТАЛИЯ УМИРАТ СТОТИЦИ ХОРА ВСЕКИ ДЕН! НЯМА КЪДЕ ДА ГИ ПОГРЕБВАТ! А тяхната беше една от най-добрите здравни системи в ЕС! Тук въобще не можем да се сравняваме с тях и ще мрем още повече! СЪБУДЕТЕ СЕ, ЗАЩОТО ВЕЧЕ СТАВА КЪСНО!

Новата плейт мейтка, омръзна ми ставаш смешен

PEYTSCH

МЕРКЕЛ Е В КАРАНТИНА !!!

От всеки удар в главата умирали безвъзвратно клетки в мозъка, в Англия на футболистите им се забранява да играят с глава. кОбрат Пулев като какъв дава оценки и съвети за неща от които няма понятие?

оооо не! сега остава и дим дуков да даде насоки! бе защо сме такъв народ бе?? защо всеки не си върши неговата работа, а дава акъл за неща от които няма и грам понятие???

Искаме теб и приматите около теб да забравим най-вече, но мизерните медийки все още ти публикуват глупостите заради малко трафик.

Къде точно е спорта в тази новина, та да е в секция "СПОРТ"? Този, Божинката, малката перука, Камата.... нямат място в спорта....

Are skrii se ve oligofrencho maichin.....IDIOT!!!!!!!! i

В случая е прав. Не трябва да имаш много акъл или да си Айнщайн, за да прозреш ситуацията. Утре ще бъде късно. Действайте днес. Заедно. Сега е най- неподходящият момент за нападки, разногласия, упреци, смяна на правителство пък е височайша глупост!

Седи си дома и не се възбуждай ! Като свърши тоо ужас, се бий и реализирай своите, и нашите мечти ! От един квартал сме! Успех и малко търпение !

А така, Кобра. Кажи им го!

човек с акъл колкото да пази равновесие ни дава акъл

PEYTSCH

Съгласен съм с Пулев с добавка, че нещата са вече глобално-планетарни, а не само домашно-български. Вирусът е поредния и хич не е последния. Все по-унищожителни щамове и видове, все по-липсващи медикаменти срещу новите епидемии...Има ли противовес на земетресенията ? Няма, както няма и предсказване къде и колко силно ще удари. Природата въстана, Дупе да им яко на тези които си мислят че нещо ще ги спаси. Нито пари, нито власт...

Всъщност той казва това, което всички виждаме и искаме да се промени. Лошото е, ние му се смеем, но той си е напълно прав в почти всичките си интервюта.

"Има човек - има проблем, няма човек - няма проблем" А пулята, заедно с куп други муцуни е живия пример за тази сентенция.