Кубрат Пулев се защити от упреците за расизъм с официална позиция

Боксьорът ни публикува обръщение на сайта си, честити и рождения ден на Джошуа

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сапунка сапунка

ВАЖНОТО е оня маймуняк- Сисиньо да бяга с РАЗПРАН гъз обратно към Африка...

Какъв Расизъм бе идиоти ?? Да ходят да приакзват за Разисзъм в Африка и за Илсям в Саудитска Арабия.. Турци и негри са ВРАГ на БЪлгария от 1500 години... Кубрат Пулев ще се бие за България да покаже на англичаните как сме убивали негри маймуни, за да имаме държава !!! И да знаят англичантие как да бият наглите и алчни маймуни.. А самия Кубрат Пулев, няма какво да говори за расизъм или цвят.. """Нека просто каже че ще той победи Негъра """.. Това е най- обикновения начин за описание на противника му.. А ние в България негрите ги наричаме- Дявол- маймуни. Кръстоска между Змия и маймуна..

Абе какъв англичанин е тоя. Всички знаят ,че англичаните са бели. Този и по цвят и по раса не е англичанин. Само по документи И какво са се разревали!!!!

Евала!

Никой не търси обяснения..... Покажи кво можеш....

Хм, той все се шегува, а остава неразбран. Може би трябва да контролира чувството си за хумор, явно не всеки го разбира

Кой създаде робовладелческият строй в Америка? - англичаните Кой направи черните роби и ги обиждат на негър - англичаните Българите сме ги виждали само на картинка... Е на това му казвам демагогия. Расисти са и си остават англичаните

Проблемът ни като общество е, че позволяваме на Сулю и Пулю безнаказано да плещят каквото им падне и да правят всякакви простотии, които те самите имат за "голяма работа". Специално този ни излага нон-стоп пред целия свят, а е издигнат от медиите, като невиждан пример за подражание. Той поне си носи последствията, в аспекта, че като ядоса Кличко с простотиите си, оня го преби. Сега прави всичко възможно Джошуа да го смачка от бой, преди да го нокаутира.

Когато помежду си си говорят на негар, защо не се тълкува като расизъм, а???

А когато черните казват той е бял, това не е ли форма на расизъм Бог го е боядисал. Има жълти, червени, всякакви. И е дал по един континент за всеки цвят. Аде да си стоят Африка. Бялото си е бяло, ченото черно.

Стига с този расизъм, колкото повече ни го бутате под носа, толкова повече го подбуждате...

То това е целта.

Чисто технически, представителите на негроидната раса имат по-голяма мускулна маса от европеидната. В случая това е значително преимущество.

Чисто технически, този с по-голяма телесна маса е по-вероятно да има и по-голяма мускулна маса. Например ако поставиш Тайсън Фюри до Джошуа, ще разбереш кой има по-голяма мускулна маса. Но ако беше само до мускулна маса, викингите дето бутат онези големи гуми и камъни щяха да са единствените шампиони в този спорт. Има техника, бързина, издържливост, способност да се понасят удари. Лично аз се надявам комплексното уравнение да е в полза на нашия в този двубой. Защото срещу Фюри не вярвам да е така

е то и Клеопатра си въбразяват, че е черна, тъпаците. Хамериканците смятат, че историята почва от създаването на тяхната държава и всички в Африка са черни.

Преди 100 000 години всучки хора са били черни. Излизайки от Африка започват да избледняват. Не цвета на кожата е решаваща за човешките взаимоотношения, а културата. Останалите в Африка са останали и по-дълго от другите в първоначалната форма на обществено развити и цивилизационни белези. Отъждествяването им с първобитни нито е случайно, нито обидно, просто отчитане на неоспорими факти. Както при индианците, аборигените и амазонските племена. Какво обидно има тук?

Ма не бе - всички хора са равни.

Хиперчувствителността на еврогейците и първичността на пулеф са противопоказни. 20 години стана митка по света и не се научи.

Еми, не става гей от Кубрат. А, скоро, който не е гей, не е "толерантен".

За Пулев може, а Джошуа като се изцепи пред медиите "Не купувайте от магазините на белите" по време на протестите в Лондон "black lives matter", това не беше расизъм нали? Такова двуличие е отвратително.

Много тъпо к*пеле си, Кобра! Продължаваме напред!

"Расисткото изказване" беше отразено в доста британски медии, а "официалната позиция" - само в български.

аз съм сигурен, че Кубрат не е целял расистко изказване, обаче живеем в странни времена и е добре човек да си мери приказките, особено ако е публична личност. Няма как да тръгнеш сам срещу машината и да не те смаже

lu4ka

Пулев е изключително тъпо парче. Надявам се, че съм се изразила ясно и сте ме разбрали.

Разбрахме те - тъпо парче си, което се мисли за остро.

lu4ka

Вижте какво, г-н Пулев, важното е да сме живи и здрави, продължаваме напред.

Нямаше нужда да потвърждаваш.

значи вината е в тебе.Не казвай ,че не са те разбрали.Беше наказан за нищо,сега пак.Оправи си изреченията .Запиши задочно ако трябва и не прави повече глупости.Идва мач с човек с тен.Докажи,че сме повече от тях....

Всичко това са медийни постановки, за да се създаде по-голям, пък даже изкуствен интерес към евентуалния мач... след ден-два, Джошуа ще излезе със становище "ще му разбия зъбите на тоя расист", следят се броя коментари под подобни теми, нагласите на феновете и т.н., и т.н., за да се прецени каква е потенциалната печалба... За съжаление вече всички спортове са повече бизнес, отколкото спорт... аз затова се кефя на кеча, там поне отдавна не крият, че става дума за откровено театро

Да бе, то целият панарир БЛМ е "медийна постановка" за мача на Кубрат. "Умен" си.

Кобра, най-добре вземи някой да се изказва вместо теб!! Всеки път се вкарваш в приключение!! Поне се забавляваме с твойте изказвания ама срама не е само за теб!!

Евгени Минджев е подходящ. "Лордо". Английският.

на бас, че не го е написал сам това "оправдание" :D

Толкова ли си прост, да ти се струва кой знае колко интелигентно написаното от Кубрат.

Ами не знам ама явно ти си доста ограничен умствено. Без коментар!!

Аз знам - ти си дебил на квадрат. И не можеш да се ориентираш правилно кой прост кой умен.

Евалата. Пича се изказва по добре и по смислено от повечето ни политици..

Политиците са задължени и се стремят да говорят на еврогейски.

Трябва да си голям комплексар, за да виждаш във всяка дума расизъм.

Може и да не си "комплексар", а да имаш за цел да настройваш черни срещу бели. Жени срещу мъже, обратни -срещу нормални, християни-мюсюлмани, бедни-богати, ЕС-Русия, Китай-Тайван/Хонгоконг, Индия-Пакистан, Македония-България... Изобщо по всички възможни линии да разделяш, насъскваш и владееш.

Абе, защо черните се обиждат на "тен", а белите - не?

Сигурно, защото черният цвят е свързано с мръсотия, тъмнина, с лукавия... а бялото се свързва с чистота, светлина, Христос...

Защото ги е яд , че не могат да се пекат на плажа

Дрън-дрън. Иска ти се да си толерантен. Превърти само собствените си приказки назад и се чуй с какво неуважение говориш за Анди Руиз, как го наричаш дебел чичка - тип международен шофьор. Човек, който истински вярва, че всички хора са равни, не говори така за останалите.

Човек, който вярва, че всички хора са равни е сляп, дебил или медийно зомби.

Може и да си прав, но аз коментирам какво е написал Кубрат Пулев за себе си.

Аз пък коментирам твоя коментар на думите на Кубрат.

За черните или добро, или нищо.

Този тъпанар не се научи как да говори и да се държи!

Не става гей от него.

за гей не става ама за циркаджия и шут е веднъж

За България е ново, но за световния професионален бокс, тежка категория, особено, шоуто е задължително. Явно, като момиченце не си запознато и си плещиш глупости, ама ноу убедено в правотата си. Само един пример ще ти дам - Чисора, на кантара, изплю в лицето на Кличко, половин бутилка вода. Голяма част от публиката на този спорт е просташка и за привличането й трябва скандал.

Ок Бабо,продължаваме напред

Още един пример - виж как излезе Уайлдър на реванша с Фюри.