Кубрат Пулев се защити от упреците за расизъм с официална позиция

Боксьорът ни публикува обръщение на сайта си, честити и рождения ден на Джошуа

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този тъпанар не се научи как да говори и да се държи!

Не става гей от него.

За черните или добро, или нищо.

Дрън-дрън. Иска ти се да си толерантен. Превърти само собствените си приказки назад и се чуй с какво неуважение говориш за Анди Руиз, как го наричаш дебел чичка - тип международен шофьор. Човек, който истински вярва, че всички хора са равни, не говори така за останалите.

Човек, който вярва, че всички хора са равни е сляп, дебил или медийно зомби.

Абе, защо черните се обиждат на "тен", а белите - не?

Може и да си прав, но аз коментирам какво е написал Кубрат Пулев за себе си.

Трябва да си голям комплексар, за да виждаш във всяка дума расизъм.

за гей не става ама за циркаджия и шут е веднъж

Аз пък коментирам твоя коментар на думите на Кубрат.

Евалата. Пича се изказва по добре и по смислено от повечето ни политици..

Може и да не си "комплексар", а да имаш за цел да настройваш черни срещу бели. Жени срещу мъже, обратни -срещу нормални, християни-мюсюлмани, бедни-богати, ЕС-Русия, Китай-Тайван/Хонгоконг, Индия-Пакистан, Македония-България... Изобщо по всички възможни линии да разделяш, насъскваш и владееш.

За България е ново, но за световния професионален бокс, тежка категория, особено, шоуто е задължително. Явно, като момиченце не си запознато и си плещиш глупости, ама ноу убедено в правотата си. Само един пример ще ти дам - Чисора, на кантара, изплю в лицето на Кличко, половин бутилка вода. Голяма част от публиката на този спорт е просташка и за привличането й трябва скандал.

Печелиш, какво да кажа.

Политиците са задължени и се стремят да говорят на еврогейски.

Ок Бабо,продължаваме напред

Още един пример - виж как излезе Уайлдър на реванша с Фюри.

на бас, че не го е написал сам това "оправдание" :D

Сигурно, защото черният цвят е свързано с мръсотия, тъмнина, с лукавия... а бялото се свързва с чистота, светлина, Христос...

Толкова ли си прост, да ти се струва кой знае колко интелигентно написаното от Кубрат.

Защото ги е яд , че не могат да се пекат на плажа

Ами не знам ама явно ти си доста ограничен умствено. Без коментар!!

Кобра, най-добре вземи някой да се изказва вместо теб!! Всеки път се вкарваш в приключение!! Поне се забавляваме с твойте изказвания ама срама не е само за теб!!

Всичко това са медийни постановки, за да се създаде по-голям, пък даже изкуствен интерес към евентуалния мач... след ден-два, Джошуа ще излезе със становище "ще му разбия зъбите на тоя расист", следят се броя коментари под подобни теми, нагласите на феновете и т.н., и т.н., за да се прецени каква е потенциалната печалба... За съжаление вече всички спортове са повече бизнес, отколкото спорт... аз затова се кефя на кеча, там поне отдавна не крият, че става дума за откровено театро

значи вината е в тебе.Не казвай ,че не са те разбрали.Беше наказан за нищо,сега пак.Оправи си изреченията .Запиши задочно ако трябва и не прави повече глупости.Идва мач с човек с тен.Докажи,че сме повече от тях....

lu4ka

Пулев е изключително тъпо парче. Надявам се, че съм се изразила ясно и сте ме разбрали.

аз съм сигурен, че Кубрат не е целял расистко изказване, обаче живеем в странни времена и е добре човек да си мери приказките, особено ако е публична личност. Няма как да тръгнеш сам срещу машината и да не те смаже

"Расисткото изказване" беше отразено в доста британски медии, а "официалната позиция" - само в български.

Много тъпо к*пеле си, Кобра! Продължаваме напред!

За Пулев може, а Джошуа като се изцепи пред медиите "Не купувайте от магазините на белите" по време на протестите в Лондон "black lives matter", това не беше расизъм нали? Такова двуличие е отвратително.

Хиперчувствителността на еврогейците и първичността на пулеф са противопоказни. 20 години стана митка по света и не се научи.

Разбрахме те - тъпо парче си, което се мисли за остро.

Еми, не става гей от Кубрат. А, скоро, който не е гей, не е "толерантен".

Да бе, то целият панарир БЛМ е "медийна постановка" за мача на Кубрат. "Умен" си.

Преди 100 000 години всучки хора са били черни. Излизайки от Африка започват да избледняват. Не цвета на кожата е решаваща за човешките взаимоотношения, а културата. Останалите в Африка са останали и по-дълго от другите в първоначалната форма на обществено развити и цивилизационни белези. Отъждествяването им с първобитни нито е случайно, нито обидно, просто отчитане на неоспорими факти. Както при индианците, аборигените и амазонските племена. Какво обидно има тук?

Евгени Минджев е подходящ. "Лордо". Английският.

Ма не бе - всички хора са равни.

Аз знам - ти си дебил на квадрат. И не можеш да се ориентираш правилно кой прост кой умен.

е то и Клеопатра си въбразяват, че е черна, тъпаците. Хамериканците смятат, че историята почва от създаването на тяхната държава и всички в Африка са черни.

lu4ka

Вижте какво, г-н Пулев, важното е да сме живи и здрави, продължаваме напред.

Чисто технически, представителите на негроидната раса имат по-голяма мускулна маса от европеидната. В случая това е значително преимущество.

Стига с този расизъм, колкото повече ни го бутате под носа, толкова повече го подбуждате...

А когато черните казват той е бял, това не е ли форма на расизъм Бог го е боядисал. Има жълти, червени, всякакви. И е дал по един континент за всеки цвят. Аде да си стоят Африка. Бялото си е бяло, ченото черно.

Когато помежду си си говорят на негар, защо не се тълкува като расизъм, а???

Проблемът ни като общество е, че позволяваме на Сулю и Пулю безнаказано да плещят каквото им падне и да правят всякакви простотии, които те самите имат за "голяма работа". Специално този ни излага нон-стоп пред целия свят, а е издигнат от медиите, като невиждан пример за подражание. Той поне си носи последствията, в аспекта, че като ядоса Кличко с простотиите си, оня го преби. Сега прави всичко възможно Джошуа да го смачка от бой, преди да го нокаутира.

Кой създаде робовладелческият строй в Америка? - англичаните Кой направи черните роби и ги обиждат на негър - англичаните Българите сме ги виждали само на картинка... Е на това му казвам демагогия. Расисти са и си остават англичаните

Хм, той все се шегува, а остава неразбран. Може би трябва да контролира чувството си за хумор, явно не всеки го разбира

Никой не търси обяснения..... Покажи кво можеш....

То това е целта.

Нямаше нужда да потвърждаваш.