Кубрат Пулев ще учи "Политика и бизнес" в УНСС

Боксьорът записа магистратура, която очаква да му е полезна в бъдеще

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Направо да го направят професор и да се приключва.

Да вземе и Тиквата - да се съревновават....

Амин на българското образование!!!!

Браво Кобра ! Трябва да си железен и колкото се може по-прост . По-умен мога да стана , по-прост не .

Бухахах само този малоумник не беше се записал за студент. Само доказва колко е паднало нивото на българското образование. Преди години едва ли щеше да си помисли, че може да бъде приет без зверски изпити.

Верно лошо го биха. Доно изкласи.

Браво Кобра! Добре, че в УНСС няма специалност свързана с атома и деленията му. Иначе цялото човечество нямаше да позволи края си!!!!

Имах познати чиято дъщеря завърши с 3-ка гимназията, за нищо не я биваше, но те имат солиден бизнес и успяха да я вкарат (КЕШ!) в УНСС, купиха и дори апартамент, докато учи да не плащала наем :), че Пулев ли няма да се дипломира.

YCBM

Ахахахахахаха.........едно говедо да вкараш в университет ще е по естествено, отколкото това подчовешко създание. За кочината УНСС все пак е нормално да обучава подобни "светила" на мисълта :D

Пази Боже сляпо да прогледа!

Тъп, но упорит.

Тоест ще му подарят диплома, за да може да се кандидатира за някакъв политически пост както искаше. Трагедия сме в тая държава. Но щом има кои да гласува за Слави, защо не и за поредния мутрафон.

Е нема смисъл !

Мутрите се преквалифициррат. Вече рекета не върви.

Уважавам стремежа към образование в каквато и да е форма, така че браво на Кубрат! Но защо в УНСС, а не в Оксфорд или Харвард? С неговите пари със сигурност може да си го позволи. Тъкмо ще научи и английски докато се образова.

щото там освен да си платиш трябва и поне да можеш да пишеш не само да се подписваш и.е да слагаш палец в неговия случай

Сдващия Б Борисов

Дъщерята на Мара Отварачката и синът на Азис също ще учат това. Това ни е елита на Чалгаристан. Бъдещите дипломати, министри, президенти. Леко кухи в главата, но това ни е качеството на мат'риала. Трябва да си го признаем.

Голям смях. Не му ли е малко късно. Освен това мозъка му е непоправимо увреден от ударите в главата.

Да запише и курс по английски, че като го бият следващият път на ринга да не ни излага по света като тръгне да се мъчи да дава интервюта на английски.

той че не става е ясно!!! по -интересна е специалността: политика и бизнес Как да изнудваме и рекетираме бизнеса ако сме в политиката - лектор Баце, упражнения при Божков Как да влезем в политиката за да си оправим бизнеса - лектор М. Велчев и малките ПП каквато държавата такива и университетите

Кобра, не ти е време за учене, а за деца. Народа правилно е казал всяко нещо с времето си...

Нека да учи! Че ако тръгне да се размножава, нищо добро няма да излезе.

Дали ще успее да завърши магистратура до 14ноември!?Сигурен съм - ще успее!

в каква област му е бакалавърската специалност ?

"Овцевъдство"

На пръв поглед няма да кво да кажеш. Но въпреки това има нещо което гложди. Прост боксьор бит по главата и без необходимата култура и таланти, иска да води политиката на България. Хем трябва да имаш някакво образование, хем в същият момент, образованието не може да ти помогне когато природата не те е създала за това поприще. Ще изкласи като много други, спор няма...по българските университети завършването не е проблем - но това с нищо няма да го направи правилният човек за политика в България. Ще слее с другите идиоти и мошеници но това с нищо няма да промени нещата. Щом народа гласува за пожарники доказани баднити и простаци както и за чалкгаджии, колко му е да гласува за един боксьор с диплома от български университет дето всеки може да изкара и реално, нищо и не означава.