Коментари - Тежък удар за Пулев - 6 месеца без лиценз и курс за сексуални посегателства (ВИДЕО) | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мачкай ги Кобра!

Мачкай, ама в бантустана..., в цивилизованите страни тези неща не вървят. Успех на Кубрат Пулев!

Е ами браво на Кобрата. Обясни си както си требе и както е било. Заслужава уважение.

С булдозер ли?

Че Кубрат е тъпанар, то е ясно, но че на тази утка не бих и дал и 1 стотинка, също е вярно. И като му отнемат лиценза за Лос Анджелис ли беше, та какво от това? Не може ли да се бие в други градове и щати или в Англия? И без това има още 2-3 мача да изиграе и ще залезе тотално.

Нашият момък си е глупав, това е ясно. Обаче тази дамичка е измет. Въпросът е само за пари ли го прави или има и нещо друго?

Наказание 25 000 долара, 6 месеца отнет лиценз в Калифорния и задължителен курс за лечение от тъпотия и агресивност.

Каква е тази измислена комисия от измислена държава? На кой му дреме за плиткоумните аборигени от ФАЩ и тамошните реститутки? Кобрата що се унижава заради разни анимационни герои?

Наказанието е $2500 и отнет лиценз до 22 юли и курс за sexual harassment. Тъкмо излязох от заседанието на комисията и имам целия запис на заседанието.

Така е,като само целуваш,другия път направо с ху... през устата и тая нема да са обади повече,ама до кога ще съм жив да та уча?!?

Както пише в жалбата на адвокатите ти, целувката по устните не е сексуален тормоз! Според законите на Калифорния е сексуален тормоз , ако я пипаш по срамните части! Гледам , когато някой спечели избори целува наред! Тука, някакви боклуци които стоят пред компа, не осъзнават в какво състояние е бил Кубрат! Висок адреналин, бой в главата, целият в ктъв, радост, радост от победата. Не е нито до възпитание, нито до пари! И Касияс целува репортерка по време на интервю.

Оказа се, че и на партито са се цункали. Ма Андрея го Мокри, не го Суши

Комисията е от кол и въже! Зъболекар, учителка, и там още сума ти измислени. Седем човека!

Ами тъпото е, че се унизи. Каквото и да дрънкаш сега, факт е, че се унизи заради тая фъшкия.

Кубрат трябва да заведе Дело срещу Китайската Измамничка за Измама. Оная барала Кубрат, а после като я целунал искала пари.. Мръсната и гнусна китайка да плаща.

дано не направи некоя беля на тоя курс, как ще го издържи като ще му говорят все за такива неща, то по скоро обратен ефект ще има

Добре,че се размина, да му е обица на ухото.

Аматьор! Това е жена му (на Касияс).

Той ще бъде глобен с 2500 долара и ще трябва да завърши програма срещу сексуалните посегателства до 22 юли, когато ще се яви отново пред Атлетичексата комисия на Калифорния. Пулев сам се нокаутира и отива в "пенсия",разбира се преди това ще завърши програмата срещу сексуалното посегателство и това ,което научи там може да го сподели като опит тук в България.

Този дето Суши му седи на коленете на партито да я съди за сексуален тормоз!!! Но в тоя гейски щат най-зле е да си хетеросексуален мъж в разцвета на силите си, никой не те бройка за нищо, всички останали са защитени от някакви организции и фондации, само нормалните мъже - не!!!

Защо Тервел не заведе дело за сексуален тормоз, след като видяхме ка се търкаше в члена му , без съгласие? Да и отмнемат всички лицензи и фирми на тази лъжкиня!

Не е виновна тя,а мачото Кубрат,който е подкарал през просото,като си е мислел,че е в България.

ако аз , в изблик на положителни емоции, взема че разцелувам андрея, какво ли ще ми се случи?

Както се казва трудно е да си мъж в наше време - много се отказаха!!!

Само че тогава му е била далеч от жена, "професоре". Осведомявай се малко и после дрънкай глупости.

Ами той точно ппо срамните части я е целунал.

ми щото това е на тервел брат му! казва се кубрат!

Виновен е Банкя-лията- Б. Борисов оня взимал ПОДКУПИ от китайци и ги пуска в България да вземат Бизнеса и Работата на Българите и да Завземат България... Всички китайци, които бъдат видяни в Българи трябва да бъдат избити и ограбвани, както Испанци и англичани убиваха индианци, китайци и араби и им взимаха Златото до 1960 г... Всички Банкя- лийски Боклук - Борисов- чета, трябва да бъдат убивани за да я има България.

Сега с този документ, адвокатката ще ходи на съд и ще иска още пари! Мръсни американци!

Тъпо парче е Кобрата. Още на доста простотии ще ни направи свидетели...

Иди я шибай, малоумнико :))))

Куртев, пак не си пил хапчетата....

Изводът е: "Не посягай на по грозна от жена си". Дано да си е измил и дезинфекцирал устата след тази целувка. Моят съвет е да не ходи на този курс, защото ще го скопят душевно. Да им тегли една балканска псувня на всички и да му олекне.

На Тервел може жена му да му заведе дело за развод.

Между другото, я да се замислим малко. По-точно отсъждане на комисия не би могло да има. Дават урок на нашия селтак, за да знае, че не може да се прави на якия батко, като в бг дискотечките, а от друга страна дават урок и на кифлата, че не може да се изкарват пари от такова действие като нейното. Точно това, показаха, дадоха урок и на двамата. Егати и точното правосъдие. Браво.

Чудя му се на Кубрат що се занимава с глупости? Аз лично правя така - нацепвам и го в задника, изпразвам се вътре, и приключвам, без целувки и други ала-бала.

Да де ,ама после ще ти го нацепи щатската комисия , а там изпразването е години наред.

Другия път едно кроше,как съм та учил,а не целувки да раздаваш! Кроше и да дава заето 2 месеца та да не може и да та осъди,ма и гледай да нема камери...

Ето още една мутра представител на ГЕРБ, която е гърбила и рекетирала хората, както го е правил и продължава да го прави СИКаджията главната мутра на републиката Бойко Борисов.

И ти с това мислене ще си платиш някога балканската дивотия. Тия мурафети, дето минават тук, навън просто ги квалифицират като реакции и държание на примитиви. Много сте ербап с жените и с драскането по сайтовете, иначе сте си обикновени сиви мишки, Тайсънчооооо,

Имаше едни Боксьор- Томи Морисън, който почна да чува всякакви Циганско- негърски -китайски проститутки. И така се зарази с СПИН. После спря с бокса и Фалира... Негрите спят с всякакви животни и маймуни, всеки се е еббал с който му падне като циганите и затова се наричат друг друг с думата ""Брат"". Затуй пренасят болестите СПИН и Ебола. А ние в България сме просто приятели. Може да имаш няколко братя, но много приятели.

Симпатизирам на Пулев! Ако се размине само с толкова , трябва да вика ура. А азиатския боклук ще си остане такъв нищо ненпостигнал в мизерния си животец!

Абеее вие лудили сте това НЕ Е никакво наказание!!! В Калифорния, а и в другите щати се ЗАБРАНЯВА да се бият 4 или 6 месеца (не помня точно времето но беше между 4 и 6 месеца) след двубой с цел да се пази здравето на боксьорите!!! А те го наказват в този период....хахаха и 2500$ то е смешно даже....

Наказаха го, защото иначе щеше да излезе, че не е проблем потен боксьор да хваща разни хора през лицето и да ги мляска, без да е попитал може ли. От друга страна го наказаха с 6 месеца и 2500 долара, което реално е нищо, щото всеки нормален човек му е ясно, че реално това не беше никакъв сексуален тормоз. И това, което направи г-ца Суши е подигравка с жените, които са претърпели истинско сексуално насилие!

Добре, че ви знаем какви сте плюнки повечето, та четем изцепките ви като на бавноразвиващи се дебилчета.

Да, най-трудно на този шибан свят им е на белите, спортни, хетеросексуални мъже в разцвета на силите. Господ да ги пази.

всъщност нищо такова не правят, просто уважават жалбата на мацката наказанието на Пулев е само символично Не бих нарекъл Пулев селтак, ако поне малко следиш бокса. Всъщност си е направо на ниво британски рицар и френски аристократ, съпоставен с повечето си колеги (а дори не го харесвам ) просто такова е нивото в този спорт

ТрЕбва да внимаваме с уруспиите в Америка! Дееба курволяците, дееба...

Малко и е на горилата проста. Срам и резил че ходи напред-назад по света и се удря в гърдите, викайки "Булгар, булгар!"

Боли го за тия 2500$ и за тия 6 месеца дето ще изтекат ей са. По-добре да не стъпва повече в тая дупка Америка където всичко иска кинти по всякакъв начин и колкото по долно същество си , толкова си по проспериращ.