Култов Рони: Конкурентите са толкова слаби, че без една ръка и крак ще съм в топ 50

Младите играчи са на аматьорско ниво, разсмя се Ракетата в интервю за историята

Обратно в новината

Коментари - Култов Рони: Конкурентите са толкова слаби, че без една ръка и крак ще съм в топ 50 | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

прав е човека, и не е само в снукъра, във всички спортове е така, има няколко добри по-стари играчи и всички други са пълни аматьори, и това е така защото младите ги мързи да работят, те искат някой друг да свърши работата а те да вземат всичко на готово

Който може, си го може... Талант и много труд - едва на 16 години е пуснат да играе с батковците - професионален статут...

Абсолютно вярно. В тениса например май ще гледаме Федерер, Надал и Джоката докато подкарат с бастунчета. Бай Рони може и до 80г да играе в топ 50.

Рони си е Рони, най-великия и засега и занапред. Нема кой да го измести десетилетия...

Легенда. Просто е минал в друго измерение в осмислянето на играта. А относно това докога трябва да играе един играч по снукър, ще се позова на друга от легендите - Стив Дейвис. За себе си той каза, че когато ранкингът му стане по-голямо число от това на годините му, ще се откаже от състезанията.

То така Рони ще играе вечно :)))

Прав е, но предвид развитието на света е нормално. Кой млад човек би се забил в снукър клуба по 8 часа на ден като има всичките тея технологични играчки? Голям фен съм на снукъра, но мисля че играта е пред своя залез.

Иди, чедо, да послушаш по-добре чалга. А от технологиите един по-голям вибратор си сложи на онова място. Залязъл си отдавна, гледам, а снукърът е класика и вечен. Тъпанари с тъпанарите.