17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Крушарски е прав.Отбора му играе по-привлекателен футбол от двата столични гранда,с бюджет в пъти по-нисък от техните.Има вече и по-красив стадион,и повече верни фенове.Левскарите поне направиха нещо със стадиона си,докара ЦСКА стигна до там,да не може да играе мачовете си в евротурнирите на стадиона си.

Totalno isperkal

Интересно защо въпреки непрестанния възход на Локото последните години при Крушо все още има хора, които не разбират, че там се работи професионално и въпреки лафовете си този човек много добре знае какво прави. Не съм чул някой от отбора - треньор, директор или който и да е да реве както софийските палячовци, които срамят имената на отборите си - всичките!!! Лично аз смятам, че локото наистина заслужава уважение за разлика от медийните "грандове". Дано и други огбори да приемат този начин на работа и да допринесат за развитието на футбола у нас. Поздрави на ЛОКО!

Този наш Ален Делон ,ако ще и всичките си пари да похарчи-придобити с много труд и пот на челота, пак ще си остане ..............СМЯХ. Но най лошото е ,че такава ни управата,такива са ни собствениците на фирми е спортни клубове..........затова сме си и СМЕШНА ДЪРЖАВА

Французите дали знаят че прякора му е Крюшо?

Вместо да се подигравате с човека,свършете поне една десета от това,което той е свършил.Народен човек,върши си сам работата.