17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Без Меси, фати, Пике, Роберто и Де Йонг . Твърда еденица ще е мача в Киев. Това е негостоприемен град за Барса. Куман може да е спокоен че с тези 9 точки си е осигурил място на осминафинала, но Барса със сигурност ще заеме второто място в групата, а на осминафинала ще ги чакат стари познати Ливърпул и Байерн.

Toq Kyman za nichto ne stava golqmo darvo e

За тъпанарите да напомня - статията е за Куман, а не за Стоичков. На Стоичков само суперлативи, да го д....т останалите! Кажете само кой е най-добрият до сега?

Ицето е най добрия, берба може само да му измие краката с легенче

Стоичков е най-големия БОКЛУК във футбола за всички времена. Няма и един мач, в който да не е получил картон ... най-често червен. Най-голямата излагация за България, с простотия, тъпотия, примитивщина, цървуланщина. Един цървул, помияр и боклук. прост, по-прост, най-прост, ... Стоичков

E, nasra se chak. Da igraeha vsichki kato nego sega......I pak povtaryam, che se nasra.

ВИДО, по-прост от тебе НЯМА боклук! Знай си го!

А, бе, продукт латексов за еднократна употреба. Ако Стоичков е получавал всеки мач картони, повечето от които червени, значи не е изиграл нито един цял мач през живота си, защото след червен картон има минимум 2 мача наказание. Целият футболен свят знае кой е Стоичков, само подуенските говеда, мучите на умряло, като чуете името му, щото от вашето стадо никога няма да излезе някой като него. Примери от Сираков, че до оня с дъвката и куйрука, дето даже името му не мога да запомня - колкото щеш.

Куман е измислен треньор. Качествата на футболистите му правят имиджа, иначе той е прост на галош.

точка понеже куман е великият треньор като ицо стоиков