17-11-2017 20-11-2018

Коментари

При такъв футбол от страна на ЦСКА, ставам фен на говедата, там поне е ясно, че си винаги си занулен и няма за какво да се ядосваш !!!

Какво се флозгате бе плебеи ? Дали са ЦСКА , Ловеч или та какво беше няма значение . Донесоха коефицент ма Бг за Европа . Не съм им фен това е реалността . Другото е загуба ма време .

МОЖЕ СЪЩО КВАРТАЛЕН ГОЛТАК ИЛИ КЛОШАР !!

ставам фен на говедата, там поне е ясно че си винаги занулен и не се ядосваш.

Клошарите са фенове на Подуене.

Куп пропуски, нелеп гол и три точки. Уефски: силна игра, но липса на късмет и съдията е виновен - героично реми :) Да ви ева у говедата прости...

Защо се срамиш да си напишеш истинското име бе тюфлек.След като забравяш да добавиш София , значи си от истинския Литекс и Чавдар.Крадци на чужда история и успехи.Само тъп българин може да направи това.Бегай да си сърбаш чорбата.

Гледам, че Рома гостува на Болоня. Дали е същия Рома.

Нали гледаш?

МА ТЕЗИ НАЛИ БЯХА ЕДНИ ...ЛИТЕКС–МИКРЕ !!!! ДЕТ ДРАХА ЕДНИ СВИНЕ С 8–0 ???? А СЕГА СА СА СЪЩИТЕ ТЕЗИ СВИНЕ ??? БАСИ ФОКУСНИЦИТЕ ??? НО ТЕЗИ СА С ТИРЕТА !!! А ИМА ЕДНИ СЪС ЦИФРИ ??!! АМА МНОГО СЕ НАРОИХА ТЕЗИ СВИНСКИ ОТБОРИ ??!!!

УСПЯХМЕ,ДА НЕ НИ БИЯТ! ВЕЛИКО, ВЕЛИКО НАСИРАНЕ НА СРЕД СОФИЯ!С ТАЗИ ИГРА СМЕ ДО ЦАЦАРОВЦИ!

С Божигол не биха ли в Подуяне?

Да разбера защо леФскарите се вълнуват от този мач?Тяхното място във втората шестица не е застрашено.

говедото има рога, а с рогата обича да се блъска у разни диреци, камъне .... да рие земята, да се мушка с други говеда.. Е откъде да остане място за акъл? Там всичкият калций е отишъл в родата и челната кост... мястото за сиво вещество е малко, те не са виновни..

Шопар препознавач,вие ще пишете за съвест и спазвате на законите от БФС.Точно вие ли бе!

Абе Подуянски боклуци,дето нямате даже собствено име,Вие ли ще говорите за закони,дето задълженията Ви се плащат от НЕЗНАЙНИ ВОЙНИ,като Братя Галеви,ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ,бОЖКОВ,МАЙКЪЛ ЧОРНИ и други подобни личности и всяко Правителство Ви търси СПОНСОР.АЙДЕ ДА ВИ ОСТАВЯТ ДА СИ ПЛАЩАТЕ САМИЧКИ ЗАДЪЛЖЕНИЯТА,КАКТО ,,ФАЛИРАЛИТЕ,ИЗЧЕЗНАЛИ'' според Вас ЦСКА,Локо Пд,Ботев Пд и други такива отбори,че да ВИ ВИДИМ ТОГАВА.Бате Бойко много искаше ПУБЛИЧНО ОБЯВИЛ,да ви осигури и ГАЗПРОМ за спонсор ама нещо не се получи.ШИБАНИ ЕВРОИДИОТИ.

Когато имате да давате пари не сте ЦСКА а сте Литекс.Ако имате да взимате нещо то сте автентичното ЦСКА.Важното е че УЕФА ви го тури и ще плащате много.Колко пари плати микренското джудже на НАП за задълженията на ЦСКА.Нека покаже платежните.След като купихте една емблема плащайте и старите задължения а не да се криете под новото име нещастници.

ЦСКА КОЙ? Не стана ясно тирето ли, числото ли? Или пък ЦСКА Гост

SU-152

ЦСКа –Москва,може би!

Вярно е... армейците трудно вкарват. Необяснимо безлично нападение. Десетки възможности, а гол няма... Но пък, дано имат късмет до края да преборят онова чуждо отборче от Делиормана и вземат най-сетне шампионска титла. А говедата от Гейарена явно ще са или в Б група догодина, или, ако има съвест и спазвате на законите от БФС, ще трябва да започнат от окръжната група!!!