17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тъкмо да стане интересно и я някоя опаковка от сандвич, я заповед по радиото за връщане на позиция 1 обиколка преди финала ще се появи....

Алото се завърна във Ф1 за да направи Рено шампиони, същото, което стори и Шуми! Велики времена бяха! Липсват ми!

И на мен ми липсват, но всяка година формула 1 се вговнясва и вмирисва

А пък на Райконен не му пука нито за Хамилтън ,нито кой командва Формула1.Той е един от пилотите,които карат там за кефа.Надявам се на същото поведение от страна и на Алонсо.Формула 1 смърди от поне 10-15 години.Помя как ставах в 3.00 през нощта да гледам тренировките на Шуми,Хил,Култард,...нчма да изброявам всички динозаври,направили Ф1 толкова гледан спорт....сега....не съм гледал старт от 3-4 години.Скука

Просто си остарял, а тогава си бил дете :)

Така е.Интересно ми е дали на 20 годишните тази формула 1 им харесва толкова,колкото на мен преди25 години,когато аз бях на 20тина.Та днес никой не е виждал зареждане с гориво по време на състезание.Без да величия...Шумахер стана шампион с 8 цилиндров ДВГ на Форд,който си беше боклук.Ферари ползваха 12 цилиндрови.Имаше много повече стратегия и неизвестност

Имало стратегия и неизвестност, дръжки. Термина "процесия" изникна по времето на Шумахер, щото Ферари доминираха, а когато не можеше, му правеха път по инструкции, особено подлогите дето ги имаше за съотборници. Айде-холан и ние сме гледали Ф1 като малки. Сега, като се изключи доминацията на Мерцедес и Хамилтън, който като талант, бързина и умения просто ги отвя всичките, Ф1 е по-интересна. Кво и беше интересното на Ф1 едно време с активното окачване и програмирането в движение от бокс-а? Като върнат граунд ефекта и махнат всички тия аеро компоненти от следващата година, ще стане още по-интересно. А и поколенията се менят, едно време едно нещо е било интересно на младите, сега други неща са им интересни.

Начи викаш, Шумахер ти тръгва с "бенетон" последен на стартовата решетка и ти финишира пръв - процесия било...незнаех. А кво да кажем у монако! На пилето му се измъкват, ше му земат световнатат титла с една точка и ТОЙ ТИ ПРАВИ ТАРАН! ПОКЛОН ПИЛЕ, ТАКОВА ШОУ, НАПИКЕХ СЕ ОТ КЕФ! Се едно, да ти го обясним с днешни термини, На верстапен му нареждат да върне позицията, а той гази, мачка и финишира първи. Ако искат, да му земат после победата, на зеленото сукно. МАМА НЕ! НАСРАС СЕ, ОТ БОКСА МУ СЕ ПОПИКАХА И СВИ ЗНАМЕНАТА. ШУМИ стани им покажи на тез как се кара. А, ДА , НАРИТАЙ НИГИРА, ЧЕ МИ ОМРЪЗНА ДО СМЪРТ!

да си спомним и още едно състезание, а? ЗАРЕЖДАНЕТО С ГОРИВО БЕШЕ СУПЕРАТРАКЦИОН. Та, сребъните стрели ти водът 1-2. кола едно ти се крашва за гуми обиколка преди края, кола 2 не финишира, щото и свърши горивото 300 метра преви финала.... АБЕ ЯКА СИ БЕШЕ ФОРМУЛАТА. НИЩО ОБЩО С ДНЕШНИЯ РОБОКОП. ВЪПРОС? Що не пуснат Ръсел в калата на негрото? Ше ги отвява катко куцо пиле домат и той. Правила, програмиране, без изненади и затруднения. така са я направили шефчетата. И така ше си върви, докът прибират пари БОЙКОТ!

айде стига реклама на тоз спорт със служебни победители! заповедите от пистата КАЗАХА НЕЩО МНОГО ВАЖНО! ВСИЧКИ И ВСИЧКО работи за хамилтонът. Който не го разбира и не се покорява - ще БЪДЕ УНИЩОЖЕН! Служебноназначена сапунена опера не ми се гледа и ше я рабобличавам под всека рекламна статия. ГОРЧИВО ХАМОЛТЪН, ЗАПОВЕДАЧО ОТ ПИСТАТА. Направи така, че да те намразим още повече.

Е кое е работило за Хамилтън бе агне, това, че е по-добър от Верстапен и въпреки по-слабата кола, която ядеше гумите, в сравенение с Ред Бул успя да ги съхрани, да се бори и да спечели? Той ли е виновен, че, не за пръв път, Верстапен се оцапва в напечена ситуяция. Винаги изпреварване извън пистата е било последвано от връщане на позицията или наказание, ако не го направиш и това и друг път се е случвало. Хамилтън ли е виновен, че Ред Бул не оставиха Макс да задържи позицията и ако беше натрупал преднина от 5 или 10 секудни можеше да покрие наказанието. Или Хамилтън им е виновен, че след като обра прахоляка, понеже не може да си премери реакциите и траекторията Верстапен след това не успя да се възстанови и да изпревари отново Хамилтън. Айде, на крива ракета, космоса и крив. Да се молят Мерцедес да не могат да навакст бързо изоставането, че пак ще дишат прахоляка на Хамилтън.

goose

Алонсо в типичния си стил - всичко друго е виновно, само не и той :)