17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Успех !

Много тъп последен абзац от Кузманов! Такива сръвнения и самоизтъкване е присъщо само на комплексирани лузъри! Бил се изравнил с Григор по мачове в Купа Дейвис..... По същата логика, ти от много отдавна си надминал Григор - по загуби! Нека бъдем реалисти - натискаш се да играеш за Купа Дейвис защото почти няма другъде къде! Ако беше в топ 100 щеше да гледаш да си на всеки турнир от АТП! А Купа Дейвис е както се вижда, един умиращ турнир! Много от звездите вече са категорични, че няма да играят там. Други директно си казаха, че ще играят само заради парите .... Та, типично по български, като няма с какво да се похвалиш, се изтъкваш по голям патриот от другите! Ама, аман от патриоти в тази държава!!!

doktoran

Да, но момчето е Българин и играе за честта на България, за разлика от Григор!!! А и той като има къде да играе виждаме как го прави - Ганкиното на бос крак, отпада още в първия кръг! Такива като Матей Казииски и разни други, които с лека ръка се отказват да играят за родината си, не ми ги хвали!

Както казах по-долу - аман от патриоти като теб, Кузманов и голяма част от този народ! И как точно защитава честта на България Кузманов с посредствената си игра!?!?! Заради Григор по цял свят се веят Български знамена! Китайци веят Български знамена заради него! На гърба на телефона му стои Българския герб! Знаеш ли кога България щеше да е на картата не световния тенис ако не беше Григор? Никога! Григор, Казайски, Бербатов се отказаха да играят за националните отбори за да покажат, че във федерациите има големи проблеми! За да се решат тези проблеми и децата след тях да имат повече възможност за развитии! Ама такива "разбирачи" като теб вместо да ги подкрепят, ги плюят .... Такива като теб дето разбират от тенис, през футбол и волейбол та до бокс, хич да не дават мнение! Човек който уж разбира от всички, на практика не разбира не от нищо!

Поредният патриотин! България е в най-долната група на този турнир и играеш с лузери като теб. Съперниците даже нямат място в топ 1000, като тези с които играхте тази година. Пуста българска завист. Хвали си се, но не споменавай Григор, защото си далеч далеч от него.