Лакът в лицето на Меси? Шут през краката на Бензема? Примера има своя нов "гадняр"

Алан Ниом ужасно обича да побеждава, а това понякога се постига с преминаване на границите

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Споко. Серхио Рамос ще го отработи. Не се безпокойте.

Този е престъпник и няма право да играе футбол!

Срещу съответната сума от 1 000 000 Еврака отивам и крещя наляво и надясно, че Ниом ме е изнасилил, и по гръб, и по корем, и upside down, и както му скимне! Тоя влиза в затвора (нищо че е по-црън и от назе), ние захлебваме, и нещата си отиват на мястото:):):)

Такива "гадняри" трябва да им се отнемат състезателните права до живот.

то от мамун ко да се очаква...

Ех, да бяха в една ера с Вини Джоунс, щеше да е интересно. И кратко.

да дойде у Перник срещу Миньору и ше му кърви главата още преди почивката

Един куршум в тиквата на маймуняка. И да му вземат парите, които е ОТКРАДНАЛ от нас. Хем и ще намалее броя на маймуните... АКо си спомняте един маймуняк Чисора, плюеше в лицето на Световния Шампион по бокс- Кличко, и то докато брат му- също световен шампион по бокс, беше до него... Само от бой и куршуми разбират тия маймуни...Да бягат към Африка..

Всъщност той скоро ще си намери майстора. Аз ако съм треньор бих поставил персонална задача на двама от мойте да му влязат едновременно от двете страни в черните коленни връзки когато БЕЛИЯ съдия не гледа..и довиждане! Примера по телевизията за неопределено време! Ай ше го...в черната робска маймуна, забравила отде е изпъляла! Може да удари Меси, но не може да бъде Меси!

И тия си намериха майстора .

каталунците да спретнат едно сафари на стадиона, маймуснките изцепки ще спрат бързо след първите трофеи.

Град Барселона е процъфтял и се е развил поради доходоносната търговия с роби от Африка.

Просто "лошо момче"?!? .... Доста лековато определение, но виж ако беше някой източно-европеец, щеше да е вой до небесата, та невъзпитан, та грубиян, та лош пример за младите, та как може така {пресен пример Джокович} но нали е от БЛМ, трябва да се внимава да не го обидим,.... Стандарти, кво да се прави

Навремето играехме на маймунски бой в училище-висят всички на лост или на горната греда на футболна врата и се сваляме един друг само с крака. При тия африкански павиани явно е национален спорт.

За камерунеца е виновен съдията, но за неграмотният журналист сме виновни ние, че се мъчи да му прочетем пасквила с куп грешки!

И ти супер грамотно си употребил пълния член при "неграмотния журналист".

Маймуната не е виновна, че е маймуна, нали така? А този, който я е пуснал при хората.

Добре че европейци и американци не четат български коментари и форуми, ха ха