17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Той не е тъп, напротив иска да е начело до конгреса за да отмъкне и укрие документи уличаващи него и Перуката в далавери, явно бързо ги махнаха та требе некпй да замаже лайната и кражбите

Лечков от тарикатлък прекрати с футбола. По същия начин беше решил, че е най-умния и се подписва наляво и надясно. И, о чудо. Осъдиха го, ако продължи с професионалния футбол да плаща неустойки. Здраво тяло и здрав дух, а в главата кух.

Философията в разбирането на, вече бившите ръководители на БФС, за техните задължения и работа за нашия Национален отбор по футбол: -Безкрайно добре осигурени са националите по футбол. Но това не ни пречи да паднем от Косово. Следващият сериозен противник, от който можем да загубим, е Катманду. Венцеслаф Стефанов Президент на Славия и член на Изпълкома на БФС 20 юли 2018 г. Със самодоволна усмивка на снимката???

Ами толкова му е акъла

Лечков отивай си и запази малкото ти останало достойство.

подписвал... обжалвал... дъра-бъра Има поговорка: "Девет дъски с два пирона".... Я има една дъска закрепена както трябва...Я няма! Та... На Лечков дъските му хлопат. Отдавна.

А има хора, които са гласували за този! Нали беше и кмет...

Като всеки престъпник и той ще каже че е бил дрогиран и пиян и нищо не помни

Това вече е ОТ ГЛУПАВ ПО-ГЛУПАВ - ВЪЗРАЖДАНЕТО. Тези двамата са тотална комедия. По-ограничени хора не съм срещал в управление в българска институция. Тези хора не стават за мениджъри не го ли разбират. НикоЙ не ги иска във властта в БФС. НЯМА КАК ЛЕЧКОВ Националния отбор е лицето на БФС. Ясно ни е на всички. Нека бъдат почетни наблюдатели или почетни лаладжии и край. Париците им изпиха животеца на тези жалки личности. Пази боже от тези празни алчни погледи.

Смешници! За футболисти може и да стават, но за некви ръководни постове във футбола и идея си нема за какво иде реч! Като подкрепа на думите ми е всичкото това което се случи с БГ футбола за годините им на управление!!!

Ами т.п футболист! Какво да очакваш от него!??

Прост човек... Не необразован, а прост! Имаше любовта на народа, пари и слава... Но, иска всичко!

Председател на Сливенския затвор да го направят

Стига обиждате човека. Той просто иска пари.

Гениални като футболисти и жалки като управници. Тъжно ми е като ги гледам.

Пълен скапаняк, жалко, че продължава да очерня иначе добрата си футболна кариера.

Мойте голями уважения към г.Лечков,ама неможе футболисти който са неграмотни да заемат Менаджерска постове всички знаем ,че те на училище не са ходили

защото видно от коментара ти си много грамотен !!!

защото с изненада виждам много минуси за коментара на Ти, което ме учудва .Та - моИте, голЕми, г-н, не може/не е слято/, коИто, менажерскИ постове и накрая всяко дори неграмотно изречение завършва с точка.

Лечков иска да бъде на мястото на Михайлов,единственно да си сложи полагащото Му се тупе. Завижда М, за "перчема". Никога не е късно да станеш за...к

Като е подписвал е бил на друга магистралка, сега е сменил лентата и е размислил.

Мазен сливенски селянин..!!

Много го харесвах като футболист, имаше поглед върху играта и елегантен дрибъл. Сега е просто едно тъпо парче.

Пълен смях...

Не свършват, брей!

Някой му е набил канчето, че има още далаверки за оправяне до конгреса...

И двамата сте за панделата БЕ!!!

Е той е наркоман нормално да не помни