17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сливенския циганин с голямо мнение за себе си, щастливия мангал вкарал гол през 94та, с който 20 години живее на аванта, същото важи и за перуката и Емо Костадинов, захапали са футболната централа като вълци и не пускат кокала. Манекена на резервната скамейка, Бербатов не е по различен от тях, и той се бори за кокала, защото никъде не го искат… той пък няма право на кокала, защото най вулгарно отказа да играе за България. Нахални дебили в борба за кокала.

Бий, секс и гръцка музика за тия боклуци

Кубе безочливо, с наглото си поведение затрихте всичко което направихте 94та ( без перуката де , той си беше посредствен и тогава) . Вече в очите на хората не сте героите от САЩ ,а нагли , алчни мижитурки. А ти си и сливенски феодал. Гнусни сте

Подкрепям. Боби верно беше посредствен през 1994. Резервата му Пламен Николов беше по-добър вратар. Преди това Жоро Велинов и Илия Вълов също бяха по-добри. Но Боби го бутаха. Както след това бутаха синчето му Ники Михайлов.

Те син и баща много си приличат. Тромави и дезориентирани. Перухан само вдигаше ръка за засада, вместо да пази. Хвана 2 дузпи на късмет и го направиха голям герой. А иначе редовно му пълниха кошницата с по 3,4 гола ,че и с по 6

Перукан като вратар никога не разгада как Пламен Гетов му бие прексвободните. Може би над 10 гола му вкара от преки в кариерата. Когато имаше пряксвободен срещу Михайлов и Гетов щеше да го бие - направо изтръпваме. 90% от случаите беше гол.

къде има държавно първенство на име н ахазартна полузаконна фирма? докато не се въведе до 3 маймуни на терена който и да е президент все тая... а мито белото дори трите курви в къщи не може да управлява...

Като ще говориш господин Лечков за това от което футбола няма полза, това сте вие двамата с Борислав Михайлов (перуката), както е по-известен. Даже не само че няма полза от вас, ами само вредите и пречите, ново ръководство да поеме БФС и нещата да тръгнат напред. Така че не си правете сметките, още колко може да останете на власт, че като ви дойдат едни "добронамерени" фенове под прозорците, да не се чудите на къде да я хващате. Не ви ли е срам бе? Хората вече не ви искат, вие нищо добро за българския футбол не вършите, вземете си поне малкото останало достойнство с вас и се махайте и повече не се връщайте. То бива бива дебелоочие, ама вие минахте всякакви граници. Дано да ви разследват и да си получите заслуженото, за всичките кражби и вреди, които нанесохте.

Лечков голям футболист и стратег, уважение за всичко което е направил за българския футбол.

Факт е, че откакто си ти там Лечков и бг футболът не върви. Направи си сам изводите. Да си взимаш заплата е сладко, но щом няма резултати, не трябва и да ти се плаща. Едва ли взимаш под 10ина хил лв.

Tia plachat horata da otidat I da gi izvlachatttt Ot BFS goliiiiiii

Лече,гледай си хотелчето и не се излагай повече. Разбрахме, че с перуката и сие не ставате!

Тези тюфлеци и наглеци кой е очаквал да паднат толкова ниско. Жалки душици, а ги боготворяхме....

Този, заедно с Боби, Стефанов, Костадинов и Сие, докараха футбола ни до плачевно състояние. Появяват се хора като Бербатов и Стилиан Петров, които се опитват да помогнат, но кликата се е окопала и се мисли за доживотна. Стилиан например ще е в пъти по-способен от сегашните клоуни. Лечков, ти си пълен провал като управник! И чеп за зеле не става от теб. Нищо не си постигнал. Разкарай се като нормален човек. Защото ще дойде деня фенове да идат в БФС и да ви изхвърлят с Боби като мръсни котета. Рано или късно ще дойде този момент. Не си вечен, а отгоре на всичко си некадърник.

снимката: какви гамени а, какви момченца бяха през '94та

Тоя плешив алчен тип..защо не е във затвора .заради далавери във особенно големи размери по времето на кметският си мандат..така ,че нямо никакво право да говори за правосъдието ни..

А пък, ако въобще няма конгрес никога - ще сте завинаги вие! Окончателно решение на съда не се коментира, а се изпълнява!

А защо не пожизнено ?!?

Трите влъхви стискат здраво кокала, че изпадне ли им от устата изведнъж ще трябва да си търсят някаква истинска работа, а се доказаха като тотални боклуци.

За това футбола в BG е на такова дередже. Некадърни сте. Одръпнете се !

Стойте на власт.Бог всичко вижда.

В БГ територията под управленски опит се разбира да знаеш накъде да насочваш паричните потоци и да се отчиташ на господарите дето ти дърпат конците...как па само вие знаете как се управлява и това до живот ли ви е дадено...не казвам, че съм за бербатов, но излиза, че някои хора искат да са доживот във футбола и на какво ниво е първенството ни и националният ни отбор, като сте толкова велики управленци и не пускате кокала...само чужденци, превъртане на пари от трансфери и т.н....

Мислят се за велики и безсмъртни.

Мноо ме кяфят - мислят си, че уставът им е над закона и правото на другите членове да поискат свикването на конгрес. Изобщо така по комунистически са лапнали кокала, че си мислят, че те са тези, които колят и бесят, и всеки, който наруши това им право, се меси във вътрешните им работи. Тия хора не са за тия постове, те са за затвора, защото с тях започна крахът на българския футбол!

То това не става от един ден, много пъти се е случвало, за да действат така. Ние сме си виновни, че позволяваме на такива наглеци, да вършат такива нещо. Мисля, че този път се прикючва.

Е вах ти и фатазьора..ората искат да му праат главага мека..той за президент се гласи..тва да си нагъл и тъп и коляма недъга

Лечков, ти и Михайлов ми паднахте в очите много. Захапали сте кокала, а всъщност новите момчета не се борят за него, а за подобряване на футболните условия като цяло. Вие се изхабихте отдавна, но сте се окопали и се смятате за велики. Е, не сте. И съм убеден, че и другите отбори ще го разберат. Но, понеже са българи и мисленето не им е силна страна.

Лечков с енфието в нослето знае много добре, че спре ли лапачката от БФС е свършен и финансово и кариерно.

Не рабрах - къде в устава пише, че Перукан може да седи на заплата в оставка цял живот и накрая да я оттегли?

Наглец къде си тръгнал

Лечков е изпечен лъжец и мошнник. Моите извинения и адмирации към футболната му кариера, но като кмет на Сливен беше пълна щета. Дори единият му хотел го отне банка заради необслужван кредит. А сметките на Общината запорирани заради неразплатени договори с обръчи от фирми на местен бизнесмен, с който играеше първоначално в комбина а после той трагично загина. В дискотеката му редовно се продаваше наркотици . Полицейските сводки помнят.

Тия дебили те са ясни. Интересно как при такава голяма футболна общественост, фенове, агитки и т.н. всички пасуват, вместо тая сграда да бъде обсадена денонощно, и боклуците да бъдат изкарани с шутове навън.

Ти що не идеш пред сградата? Нали даваш тон? Отиди, пък може и други да те последват.

Не живея отдавна в България, мой човек

Ти, Перуката и Костадинов сте едни от хората които опетнихте имената си и съсипахте футбола в България. Добре, че Стоичков ще остане завинаги с неопетнено име и само с добро в историята на българския футбол

Втората част от мнението ти е напълно грешно. Стоичков в момента в който оплю цяла България се изложи и опетни името си повече от другите изброени.

Стоичков никога не се е замесвал в такива далавери като тях тримата, защото не иска да си петни името.

Стоичков, за разлика от тези , е футболист с истинска кариера и не е нужно да краде. Но манталитета му е същия , соц селяндур, и ако беше в тяхното положение, щеше да е като тях. Да не забравяме че се разхождаше със син буркан на жипа. Новото поколение е съвсем друга бира.

Кокала няма пускане

Ти , Костадинов и Боби убихте с престоя си в БФС всичко хубаво от спомена ни за вас през онова златно лята на 1994!

Наглеци