Лечков отвърна: Мачът за БФС тепърва започва, накрая ще спечелим ние

Вицепрезидентът на съюза единствен излезе да коментира решението на съда

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мисля, че тази битка е за да го има българския футбол. А то било за БФС. Нищо общо с очакванията на българите!

Бойко Борисов по-лесно се даде от вас.

1и що не си във централния да те шибам във сливенския мангал...за 4г.като кмет ограби цял Слевен Не ти стигна Ами се наърда и във БФС..ебати плешивия мамуняк .

Няма такъв нагъл циганин като лечков, този клазиюодии не заслужава и минута живот, перуката също, всичко е умишлено нагласен сценарии само да може да помагат на леWCки със съдииско рамо и тюленчето на тати да има обор що няма кой да го вземе, големи боклуци

Тия михайлови са буклуци до един! Вратарчето-син е абсолютен тюфлек, а пък брат му на пяндето толкова е зле, че вече е изгонен от футболните среди! Пълен бездарник, от който се срамува даже и пяндето!

Ще го спечелите като мача срещу Италия и Швеция на световното 1994. Кретени.

Как може затворник да е в управлението на БФС? Това в коя държава го има? Жалко за вас, няма да бъдете запомнени със Сащ 94, а като утайките в България!

Всичко е до кокала и тяхното изказване " Ние сме велики и след нас няма да има други като нас".

спечелиш бе да те ева в каската ?

Вие се напечелихте! Време е и българският футбол да спечели нещо!

Ще спечелите вие и ще загуби цял народ. Ако имаха чест, сами трябваше да са си подали оставките. Не някой да ги кара. Само че парите са по-важни от честта. 1995г. по някое време сме номер 8 в ранглистата на ФИФА, сега не може да бием номер 203 Гибралтар, с под 34 хиляди население. Made by Боби Михайлов, Лечков, Костадинов и околни. Убийците на българският футбол!

ама тези помияри седят още там и смучат от държавата. АБЕ НИЕ БЪЛГАРИ ЛИ СМЕ НА ТАЯ ЗЕМЯ БЕ!!! Аре да отиваме и да ги махаме тези Аре...агитката на Левски...станете поне веднъж ии докажете че сте българи

Голям халф, голям играч, но за жалост крадец. С две думи - рядко щастие.

Сливенски боклук!!!

Барби умрял от глад Мартин съвсем умрял от глад! Нали за едно чукане му откраднаха парите? Оня от мастило и той гонен от всякъде! Стенли не живее в България. И тези ще ръководят футбола? Умирам от смях!

крадец

По-некадърно управление от това, което ни показват Мшхайлов и Лечков, не може да има.

Долу родоотстъпника! Да ходи , да си купи отбор! БФС си изпълнява отлично работата! Осигурени са пари за провеждане на шампионатите, и националните отбори. Не вземат и лев от държавата!

Тия сами се хвалят и подкепят !!!

Дръжте се момчета! Не се давайте на родоотстъпника Барби. На финансиста Мартин! И на оня предател от мастило! Имате подкрепа!

Маррршшшш мааа ти крадлива..всичко с перуци пропихте и унищожихте..не остана футбол те си играят на БФС , че и дуспи ще имало...вас трябва още на паркинга да ви трошат капачкити..кой ще ви търпи за второ половреме..и продължения..некадърницииии...

Оказа се, че нищо не са откраднали! Буци нали им вкара ДАНС, одит, данъчни? Нищо! Нищо! Лъжец!

Емо ти ли си? Янвно не, щеше да има правописни грешки и то много, перуци сигурно изатрезнява някъде, а Гонзо не може да пише, значи остава да е Данчо. На тебе Данчо мога да ти пожелая да те блъсне влака барабар с перуката и цялата ви престъпна шайка!

Няма да пуснат лесно кокала...

Като си кърлеж, бъди кърлеж докрай!

Заради такива като него футбола ни е на това ниво

Ценко чоков, защо не си в затвора, циганин пробит.

Кубета, перукета и две димящи корумпета.

Не знам за "мача за БФС", обаче на истинските мачове като този с Гибралтар се видя кой пИчели. Със сигурност българския футбол е големия губещ. Как може управляващите футбола да мислят само как да се задържат още 3,5 години на власт, при положение, че това, което ръководят показва все по-лоши резултати. Наистина ли не разбират, че вече никой не ги харесва и не ги иска на власт?

Комуниста от дума не разбира, само от изхвърлящ шут!

Разбират...разбират...то се кефят на колко са непоклатими. Даже сами се хвалят

Тея само с шутове ще излязат от управата

Или с куршуми от Китайските триади

Тази групичка е история, да си ходят с мир, времето им мина.

Представяте ли си какво крият тези, че така мощно са се окопали. Колко ли милиарда са усвоени, какви ли престъпления прикриват? Не е проблема да сдадат един пост, проблемът какво ще изникне отдолу!

Като бизнесмен се провали като кмет се провали сега и като ръководител на БФС затъна до главата взимай си багажа и беж в квартал Надежда

Кои сте вие и кои сме ние?! Този не си дава сметка до какъв край може да доведе всичко това... Може и пък да е за добро.

Тези не разбраха, че вече никой не ги иска и вече никой не им вярва и, че с нетърпение чакаме някой да ги изрита оттам. Било съда, било някой друг. Ама наред и всички...

Важно е да спечелите вие не българския футбол!

Сринаха всичко, което бяха след славната 94-а година. Оказаха се много тъпи парчета. Жалко.

Сливенски мангал..там, с лопата да ги ринеш..

Поне един мач да спечелите. Макар и извън терена.

Лечков загуби като ръководител всичкият авторитет натрупан ит него като играч. Същото и с Боби. Съсипаха футбола ни.

Страшен боклук тос плешивия ..

Лече, за съжаление БГ футбола загуби и продължава да губи. Не знам какво ще спечелите но сте некадърници невероятни. А ти специално си го доказвал милион пътинслед като приключи с футбола

Тъпанар това да не ти е бащиния , нищо не можеш да спечелиш само можеш да удължиш агонията на българския футбол

Ей сега вече та осемених

Mrasen narkoman.

Не знам какъв мач ще печелите от затвора!