Коментари - Лечков продължава да отрича за подписа си, определи го като "измама" | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Лъжлив Сливенски циганин.

Няма кметско място, няма и президентско! Айде сега Данчо, вземи си шарените ризКИ и бегом към мААлАта в родния си град- измекяр долен

Хемороида на Перуката не иска да се махне. Явно и в този случай ще трябва да се намеси ДР Бойко . Иначе няма лечение много яко се е захванал,и лиже лиже!

Футбол ли бе да го опишеш...

Язък, че беше добър футболист. Да си умен е колкото можеш, а да си прост колкото си искаш.

Господин Лечков, Не се живее с стари успехи.Време разделно е дошло,разделяй се с питата!А данните за злоупотреби са си отделна работа,ако ги има..

Защо да не закриеме тия тунеядци за поне 5 години?

Да се маха!Стига толкова.Нявсякъде ,и в чужбина,и в Сливен все се съди и заяжда.Видяхме какво можеш.Вън!

Лечков Устава. Спрете да го показвате по медиите и всичко ще си дойде на място. Не ни занимавайте повече с този разбойник.

И аз не съм му фен, но ако казва истината утре УЕФА наистина може да ни отреже квитанциите.

Нагъл, прост, неук селаяндурин. То и като футболист какво е направил -- един случаен гол с глава срещу Германия. Лапай к.ра Лечков ... майка ти да е.а селска проста нагла тикво !!!

Каква истина да казва бе? След заседанието на което беше взето решението за Касабов,Лечков излезе и седна на масата до Касабов за да обявят решението.Ако не е бил съгласен с нещо нямаше са излезе заедно с тях на пресконференцията или щеше да каже че не е съгласен

Защо не успя да стане кмет? Никой ли ме иска да вземе пари и да гласува за него?

До кога с тая Лечкомания - този човек се е провалил и в продължение на много години го доказва . Провали се като градоначалник - защо хората коита и 5 стотинки не струват са под прожекторите ?

Лечков: Кръв повръщам, пари не връщам. ;) Не иска да си изпусне залъкът от БФС-то. Ако не разкрият нещо по договори от прокуратурата, да го грози затвор, трудно ще пусне властта. Нищо че ще се очерни пред обществото.

След първоначалното объркване, Лечков набра смелост и прояви наглост и нахалство. Стигна до ри до обвинения в иамама. Селски тарикат.

Данчо, а за спортните екипи от Афганистан какво ще лъжеш? Мамка ви и мекерета ненаяли се.

Евала ти праим бате Данчо. Ти си си наша кръв и нема да им се даваш, я. Че си ги лъжеме и че си крадеме колко си искаме. Ние сме си у нашта държава. Нали знаеш как се псуваме като лъжем. " Да си -ба майка ТИ, ако те лъжа". А па като стане напечено, е ... " и почвам да бегам бате..."

безгранично нагъл глупак, без капка достойнство. Сбогом и да не се целуваме, а да се арестуваме

На всички трябва да е ясно, че участниците в световното през 94 год. с лакомията си съсипаха българския футбол.Всичко започна още след победата над Франция ,след разпределението на премията за класирането на световното първенство.Те изнудиха държавата и не пратиха данък върху получените суми.Те след 94 год.диктуваха всичко което се случваше в българския футбол,резултати на клубно ниво,разпределение на съдии,треньорски постове .Всички те трябва да си вървят,стига са се гушили-ненаситна твар.

Тоя нагъл подлец беше кандидат за кмет на Сливен. Беше си "подредил" хората със задачите за купуване на гласове, изтъпаниха го и по Телевизиите, че е дал пари за гласоподаватели - отново отрече, както и сега !! Господ си знае работата и той замина 3-ти в класацията. Преди това се отказа в патакламата покрай уволнението на Б.Михайлов да стане негов заместник, имайки в предвид, че ще ще седне на кметското кресло в Сливен. Не му се отвори парашута и погледнете го сега "героя" как отговаря нагло и подигравателно на всеки един въпрос !! Гледах днес и Костадинов - мънка като девица за "Афганистанската" поръчка и присвоените от бандата "герой" в БФС на 350 000 лв. за детски екипи...??! Паднаха ми в очите, срам, позор, изс*раха се на метеното - хич не ми пука за мача им отпреди 25 години !!! АВТОРИТЕТ В БЪЛГАРИЯ ТЕ ВЕЧЕ НЯМАТ !!!

Случаен ,случаен ама ако не беше той ,както вървят нещата ,никога нямаше да сме четвърти в света и няма и да бъдем

Когато се загледаш във външния вид на човека, реакциите му, погледа, вида на кожата, и знаеш как е изглеждал преди, промяната към лошо може да не е само здравословен, нездравословен вид може да има някой когато крие, лъже, мисли или се занимава с нередни неща, това изяжда, променя този някой, първо отвътре, после и отвън ... струва ли си!

... Данчо е стар мошеник още от времето като много голям футболист, световна класа, после кмет на Сливен и крадец и сега му е най-добре да е на топло в БФС под крилото на казват алкохолика Боби Михайлов...!?!

"Героят от САЩ'94"... Аре стига с тия герои вече, че благодарение на тях сега сме на това дередже.

Трагедията с българския футбол в последните 10-тина години ще изкара на светло много от мърсотията в БФС, кражби, пренасочване на пари към подставени фирми на вицепрезидентите Лечков & Сие, където са заминали поне до днешното разследване около 2 млн.лв. държавни пари ?! Ще им блеснат осраните задници съвсем скоро. Авторитетът от 94-та замина, няма го вече никъде...

Лечков не е ром.той е от сливен

Аз по околовръстното на Сливен ще карам вече на задна предавка- ако случайно Лечков се хвърли точно под моята кола ще пледирам, че ме е догонил и се е разбил в задницата й!

Писна ми от глупости. Да го закрием тоя футболен съюз и да се свърши.

Тоя съвсем изтреще...

То футбол няма те за съюзи говорят. О майко..

... та той и като футболист Данчо Лечков лъжеше с подписа си... Излъга германците, после турците... А как лъжеше като кмет, още говорят и сините камъни в Сливен...!!!!!!

"Ще се хвърли под някоя кола" - кви са тия селски изказвания от член на изпълкома на БФС?! Остава да се закълне и в децата си и вече става циганска работа. Прости селяндури са налазили всички етажи на министарства, съюзи, общински съвети и т.н. и т.н.

Махайте го този гологлавия от новините.Навсякъде около него скандали,съдилища.Да си върви в Сливен, там едно време без него имаше два отбора в А РФГ.Да,но не го искат и там. Бъркалка за интриги и проблеми.