17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Свършихте я и като мошенници.

Така е Данчо, на терена бяхте златни, въпреки че ако се водим по акъла на Венци Стефанов, който казва, че тези, които бойкотираха България не трябва да се президенти - ти няма какво да дириш на този Конгрес. Вече доста време се застояхте и резултати никакви, А гр. е най-корумпираното първенство на Европа - затвори си устата и се отегли - стига с това кадруване, никой не ви е длъжен да ви гледа до напикаване на тия постове...

работата като кучето на нивата.

Точно така, даже напротив.

Нагъл мръсен сливенски мангал!След като си ръководител на мафията БФС,а резултатът от това в продължение на десетилетия е една голяма НУЛА е редно да си подадете всички в това ръководство оставката и да дадете шанс на други хора да ви оправят дереджето до което вие доведохте футбола ни.Защо на отбори доскоро от нашата черга им се получават нещата а при нас все нещо ни куца.Когато на една фирма резултатите са отчайващо зле се подава оставка или се фалира.Вън от ръководството на мангала Лечков,на неукия Костадинов,на пияния Михайлов!

Нагъл, мръсен сливенски МАНГАЛ!

Гледах интервюто и ми беше хем смешно, хем тъжно. От една страна е прав, че не той излиза на терена и резултатите трябва да са от играта на съответните футболисти, но от друга, ами не може да имат такива конферентни зали, почивни и тренировъчни бази и клубовете да фалират. Той сам го каза, дали им парите и им казали: "Правете с тях каквото искате, но да има състезание." И те ги усвоили. Заяви го в национален ефир, че не е незаконно. Не стана въпрос дали е морално, но по-грозното е, че те не виждат проблем и искат да си продължават така и пак да са те. Ами нормално, малко ли пари са изкарали така.

Сега Google плаща 11570 до 12500 долара на месец за онлайн работа от вкъщи. Присъединих се към тази работа преди 2 месеца и спечелих $ 10588 през първия месец от тази работа. Мога да кажа, че животът ми се промени - напълно към по-добро! Вижте какво правя.....Selfmax5.com

Стига лъга бе. Няма такива пари. А най-много хората да хванат някой троянски вирус.

Изключително нагъл, дразнещ и т.н.

Много нагъл,много.Толкова го ненавиждат,само той не разбира това.

Баси наглото парче. Какво не били свършил!!!. Ами наистина СВЪРШИХТЕ! СВЪРШИХТЕ българския футбол, ей това свършихте!

Данчо тъпото ни чете коментарите и ни слага по един минус на всички :)))

Ооо , за своите лични блага не се и съмняваме , че я свършихте! Иначе хората на стадиона са достатъчен атестат за това до къде я докарахте ...гнусни и жалки сте за всички ни!

Така е, ако "работата" ви е била да се оядете за сметка на българския футбол - свършихте я перфектно! Преди биехме Германия, където ги набараме, сега падаме от Косово и Финландия и треперим от Люксембург... ама кво ви пука - пускай Преслава....

Добре че вие свършихте нещо - нищо.

ВЪН, НЕКАДЪРНИК ! Доказан НЕМОЖАЧ и НЕКАДЪРНИК като управленец, вън ! СРА НА ВСИЧКО ХУБАВО , КОЕТО НАПРАВИ КАТО ФУТБОЛИСТ И КОПАЕШ ДЪНОТО ! БЪЛГАРИЯ ТЕ МРАЗИ, ВЪН !

Сливенският ром поне се нагуши с пари :-)

Брутален тъпак като повечето в БФС! Свършихте я като кучето на нивата - осрахте се до ушите, та не чувате и не виждате действителността. Стилиян Петров би бил перфектен ръководител на тоя разкапан в момента съюз, но надали ще издържи дълго в тая мръсотия.