17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много са добре Бобчо и Лечков. Единия влюбен до уши в алкохола а Лечето в кристала. Нагли същества са цяла България Ви казва вън от футбола а те не.

Значи да не раздаваш подкупи те прави стиснат, а не честен... страшна логика, браво.

Ами, кореняк Българина от Сливенския кв. Надежда е достоверен източник, тъй като е бил в тоалетните на всеки 15мин. за да засмуква бели линии...

Деградацията никому не прощава

Вие сте раздавали на делегатите

Ти какво правиш навън ..нали те бях прибрал на топло...мошеник от световна класа..

Лечков е братът на честната Калудка.

Че са раздавани пари спор няма и Лечков е прав. Защо обаче се мисля, че точно клоаката около перуката го е правила, включително самия Лечков? Много се оплашиха като се появи Бербатов да не им спрат хранилките и веднага върнаха перуката на поста. Много тъжно за българския футбол...

Да се говори, че Стилян Петров е стиснат е най-малкото лъжа. Този човек е направил толкова много дарения, като на всичко отгоре не е искал непременно да се споменава името му. Естествено моралът на такъв човек едва ли ще падне до нивото да купува гласове.

Ударихте дъното!

Пълно дъно ...откъдето мине трева не никне...

Лечков понеже много пари раздаде има и 5-6 фондации за бедните, болните и сираците та за това коментира колко са стиснати Бербатов и сие. Много злоба и агресия във всичко има в тази страна. Няма да излезе нищо добро от това , нито за спорта нито за хората.

Лечков, ти не беше ли подсъдим като кмет на Сливен? И то точно за корупция! Кой ти вярва, бе нe6тастник!

Там ви е мястото... в тоалетната.

Тъжна история,Явно има пари за усвояване за етика няма място.Надеждата ми беше във младите но явно няма да го бъде.Всички знаят и виждат че във футбола ни не всичко е наред,Но въпреки всичко крета .Политици двоикари,спортисти чалгари,полицаите боксьори а последните стават политици смешна и жалка история кадето да бутнеш разпад и вегетиране всичко доби мириса на немита шунда ,Кои ще плаща данъци за да ги има пенсиите на възрастните въпросът е с много неизвестни.

Ние пък правим други неща в тоалетната, но си проветряваме.

Имена искаме, иначе си е чист пиар и плюене по другите

Всички избори изглежда че се уреждат предварително и се печелят от хора които си нямат представа за какво се захващат

В тая държава само нагледци

Лечков, навремето беше звезда он сега си залят до ушите с лайна! Хората си мислеха, че ням накъде по-зле да стане, но ето че има още много помич да хвърлиш!

Няма други по големи боклуци, като се замисля до скоро имаше. Да.

Боклук. Скапаняк. ПЕРУКИ ВЪН

Този боклук вече сам се чуди как да се смъкне по-надолу!

И тоя е за освидетелстване!

Два дебела .

Срамна работа, раздаваха се пари в тоалетните за свирки.

управлението на БФС на Михайлов е сравнимо с това аз да застана на вратата... пиян.

Насран е Боби!

и не пускат кокала

Сигурен съм,че е верно! Бербатов от години обикаля -ЛУКСОЗНИ МАГАЗИНИ И ЗАВЕДЕНИЯ,БЕЗ ДА СИ ПЛАЩА СМЕТКИТЕ...БИЛ ИМ ПРАВЕЛ РЕКЛАМА(НЕПОИСКАНА,)!!! ИЗКЛЮЧИТЕЛНО НАХАЛЕН СЕЛЯНИН!!!

Той Лечков върна БМ. Михайлов се бе отказал, а Лечков не спря да го навива 1.5г да се върне, за да не изстине мястото му на него- Лечков.

Лечков, ами спри да раздаваш пари в тез тоалетни.

Абе Лечков не каза ли, че тия дето не са гласували били в тоалетната преди 2 дена. Значи Бербатов им е плащал да загуби - аз ли нещо не вдявам тука или Лечката не си взима гинко биловата и не помни какво говори.

Единствения българин в Сливен се казва Данчо Циганина!

А нее!!!

Срам за бг футбол!Лечков засрами се!

А перукаря значи повече пари е дал за това го избрали хахахаха Нещастници

Лечков е нагъл простак!

Порно баце,яко порно

Крадеца вика: "Дръжте крадеца", каква наглост е изобщо да се кандидатираш за пост след 16 години управление без нито едно класиране на голямо първенство, огромен спад на публиката и феновете, всичко това съпътствано с многоброини далаверки, грозни скандали с важни играчи, с треньори, с журналисти и т.н. А начина по който "спечели" е наистина СРАМЕН - картина без звук за журналистите, отстраняват се делегати, гласовете се броят от екипа на перуката на тъмно и т.н.!

Само се вгледайте в снимката на статията. Без коментар.

влика снимка, великааа, става за тапет на компа

Тоя капут даже не заслужава благоприличието да не го напсуваш…Ебахти наглото лайно!

Имаше една народна приказка за такива като Лечков"лъже като дрът ц........н"

е шмъркал в тоалетната

Каква арогантност, лъжи и недосегаемост се усеща от тандема Михайлов и Лечков. Абсолютен факт, че политиката и корупцията е яко навлязла в БФС и сериозен гръб от Дпс и Герб. Велик футболист и бокл.к човек.

Срамна работа е, че на такива като Лечков им е дадена власт и поле за изява, а нямат нито морал, нито мозък, нито възпитание.

aaaaaqaaaaaaaaaa

все напушен се изказва. Наглост безкрай!