17-11-2017 20-11-2018

Коментари

все напушен се изказва. Наглост безкрай!

Срамна работа е, че на такива като Лечков им е дадена власт и поле за изява, а нямат нито морал, нито мозък, нито възпитание.

Каква арогантност, лъжи и недосегаемост се усеща от тандема Михайлов и Лечков. Абсолютен факт, че политиката и корупцията е яко навлязла в БФС и сериозен гръб от Дпс и Герб. Велик футболист и бокл.к човек.

е шмъркал в тоалетната

Имаше една народна приказка за такива като Лечков"лъже като дрът ц........н"

Тоя капут даже не заслужава благоприличието да не го напсуваш…Ебахти наглото лайно!

Само се вгледайте в снимката на статията. Без коментар.

Крадеца вика: "Дръжте крадеца", каква наглост е изобщо да се кандидатираш за пост след 16 години управление без нито едно класиране на голямо първенство, огромен спад на публиката и феновете, всичко това съпътствано с многоброини далаверки, грозни скандали с важни играчи, с треньори, с журналисти и т.н. А начина по който "спечели" е наистина СРАМЕН - картина без звук за журналистите, отстраняват се делегати, гласовете се броят от екипа на перуката на тъмно и т.н.!

Порно баце,яко порно

влика снимка, великааа, става за тапет на компа

Лечков е нагъл простак!

А перукаря значи повече пари е дал за това го избрали хахахаха Нещастници

Срам за бг футбол!Лечков засрами се!

Единствения българин в Сливен се казва Данчо Циганина!

Абе Лечков не каза ли, че тия дето не са гласували били в тоалетната преди 2 дена. Значи Бербатов им е плащал да загуби - аз ли нещо не вдявам тука или Лечката не си взима гинко биловата и не помни какво говори.

Лечков, ами спри да раздаваш пари в тез тоалетни.

Той Лечков върна БМ. Михайлов се бе отказал, а Лечков не спря да го навива 1.5г да се върне, за да не изстине мястото му на него- Лечков.

Сигурен съм,че е верно! Бербатов от години обикаля -ЛУКСОЗНИ МАГАЗИНИ И ЗАВЕДЕНИЯ,БЕЗ ДА СИ ПЛАЩА СМЕТКИТЕ...БИЛ ИМ ПРАВЕЛ РЕКЛАМА(НЕПОИСКАНА,)!!! ИЗКЛЮЧИТЕЛНО НАХАЛЕН СЕЛЯНИН!!!

и не пускат кокала

Насран е Боби!

управлението на БФС на Михайлов е сравнимо с това аз да застана на вратата... пиян.

Срамна работа, раздаваха се пари в тоалетните за свирки.

Два дебела .

И тоя е за освидетелстване!

Този боклук вече сам се чуди как да се смъкне по-надолу!

Боклук. Скапаняк. ПЕРУКИ ВЪН

Няма други по големи боклуци, като се замисля до скоро имаше. Да.

Лечков, навремето беше звезда он сега си залят до ушите с лайна! Хората си мислеха, че ням накъде по-зле да стане, но ето че има още много помич да хвърлиш!

В тая държава само нагледци

А нее!!!

Всички избори изглежда че се уреждат предварително и се печелят от хора които си нямат представа за какво се захващат

Имена искаме, иначе си е чист пиар и плюене по другите

Ние пък правим други неща в тоалетната, но си проветряваме.

Тъжна история,Явно има пари за усвояване за етика няма място.Надеждата ми беше във младите но явно няма да го бъде.Всички знаят и виждат че във футбола ни не всичко е наред,Но въпреки всичко крета .Политици двоикари,спортисти чалгари,полицаите боксьори а последните стават политици смешна и жалка история кадето да бутнеш разпад и вегетиране всичко доби мириса на немита шунда ,Кои ще плаща данъци за да ги има пенсиите на възрастните въпросът е с много неизвестни.

Там ви е мястото... в тоалетната.

Лечков, ти не беше ли подсъдим като кмет на Сливен? И то точно за корупция! Кой ти вярва, бе нe6тастник!

Лечков понеже много пари раздаде има и 5-6 фондации за бедните, болните и сираците та за това коментира колко са стиснати Бербатов и сие. Много злоба и агресия във всичко има в тази страна. Няма да излезе нищо добро от това , нито за спорта нито за хората.

Пълно дъно ...откъдето мине трева не никне...

Ударихте дъното!

Да се говори, че Стилян Петров е стиснат е най-малкото лъжа. Този човек е направил толкова много дарения, като на всичко отгоре не е искал непременно да се споменава името му. Естествено моралът на такъв човек едва ли ще падне до нивото да купува гласове.

Че са раздавани пари спор няма и Лечков е прав. Защо обаче се мисля, че точно клоаката около перуката го е правила, включително самия Лечков? Много се оплашиха като се появи Бербатов да не им спрат хранилките и веднага върнаха перуката на поста. Много тъжно за българския футбол...

aaaaaqaaaaaaaaaa

Лечков е братът на честната Калудка.

Ти какво правиш навън ..нали те бях прибрал на топло...мошеник от световна класа..

Вие сте раздавали на делегатите

Деградацията никому не прощава

Ами, кореняк Българина от Сливенския кв. Надежда е достоверен източник, тъй като е бил в тоалетните на всеки 15мин. за да засмуква бели линии...

Значи да не раздаваш подкупи те прави стиснат, а не честен... страшна логика, браво.

Много са добре Бобчо и Лечков. Единия влюбен до уши в алкохола а Лечето в кристала. Нагли същества са цяла България Ви казва вън от футбола а те не.