17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Къде са ЛИВЪРПУЛ сега, къде са Манчестър Юнайтед...а Пол Скоулс да ходи да си играе на бабинтон ако иска...

Да нямаш титла на Англия 30 години и да говориш кой къде бил....

Нормално е да го боли човека. От велик клуб, сега са подритвани от който им падне. Скъпи селекции с отчайващ резултат. Радвал се повече на титлата по бадмингтон... А бе и аз честно се радвам на оная загуба от Уигън с 1:0 на Уембли преди години, добри пари направих, но да са живи и здрави приятелите които ми подшушнаха, че ще лягат, продажен отбор.

кой каза, че само в България имало хейтъри!?

Дребна, злобна нещастна душица. Едно от най-големите недоразумения във футбола. Груб, грозен и умствено неравностоен. Очевидно комплексарщината на червеното носле, което толкова го болеше, че Ливърпул е най-великият английски клуб, че не миряса докато с натиск над съдии и помощ от тях (справка Хауърд Уеб) не задмина омразния враг. Е, сега нещата си дойдоха на място. Юнайтед НИКОГА няма да има европейското величие на Ливърпул, а само въпрос на няколко години е и титлите в Англия да си дойдат на място...

Тия тъпи парчета от МЮ :Скоулс Руни Невил се скъсаха да ръсят глупости.Злобни души.Всичко е от завист направо се пръскат

Рендето Пол Скоулс.да се радват на съдиите който им подариха поне три титли в Англия.

Тази крива глава Скоулс май забравя че ако не беше поразяващата дъвка да оказва натиск на съдиите нямаше да види поне 1/3 от спечелените си купи. Да се разрови из Гугъл и да намери статията с интервюто на един съдия където е описано че в много от сезоните Мангалчестър са подбутвани от съдиите заради Фъргюсън в резултат на което получават допълнително 5-6 точки за сезона което в повечето случаи беше достатъчно за титлата.

Малко човече с малко достойнство

Да видим като станат шампиони след месец, два, как ще им се присмиват...

За ингилизите техните си там чайници са най - важни . И сега обвиняваха Клоп , защо бил оставил вторият отбор за мач за един местен чайник .

Скоулс май забрави неговия отбор колко се радваха на тази награда. Хубаво им беше да са единствените англичани с такава. Подобни изказвания не му правят чест.

Човешката злоба и завист е безпределна!