Легенда от порно филми се изправи в защита на Роналдо

Роко Сифреди коментира обвиненията към португалеца в изнасилване

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ам чи нали барЦилонци овоняха света, че Роналдо бил "на другия бряг" бе?... Как е успял тогава да се насили, и да изнасили т'ва курвенце?... :::))) Ха, ха, ха... :::)))

Като напиша Роко Сифреди в google ми се появява Батков? ...еййй богууу...!!!

го помня още кат бех дете и лъсках яко бастуна , да - един с изпъкнали очи - яко ги пореше :)

сигнал от някоя от нашите свирки, че е пребарала и тя Роналдо? Чудя се, как там, в лелеяния Запад, могат да ти спретнат каквато си искат измишльотина, дори от преди 20 или 30 години? И тамошните акули, адвокати, ще те опържат като цаца... Забелязахме ли как, след като стана ясно за някакви си 375 хилки, с които са изнудили преди 9 години Роналдо и той ги е дал, веднага се наредиха на опашката още десетина свирки, да искат и те пари...

Има и от преди 40 50 години

Истината, казана на български език звучи така: Гладна кокошка просо сънува !

Прав е човекът, познавам няколко известни хора, повечето включително и спортисти. Даже няма значение женени ли са или не - пеперудките особено доброволно и с желание пърхат на ята и ги накацват моментално. Но тук в България все още е различно и мацките не правят големи истории и истерии, то и почти всичките ни известни са известни само тук и не са най-големите паралии. А за другата категория известни (и на Интерпол), които са паралии - мутрите, там няма по желание или за слава, но няма и гласност, за да не случи някоя случка.

Всяка иска да окраде едни пари. От снимките явно се вижда как му се натиска, а пък после си изработва някаква версия и след като е получила едни пари/ изобщо не са малко 370хил. долара/ сега е решила пак да зареди банковата си сметка, но явно този път няма да йс е получи....

Роналдо е доставил повече удоволствие на светъ, откоркото целата порноиндустрия зета заедно. Навремето бех за меси, а гелосания ми идваше малко нежен и конте. ама с годините Роналдо работеше, развиваше се и се нахъсваше. джуджето го даде наобратно. Та, 100% зад роналдо. убий кучката.изнудвачка. Препоръчвам електрошок. Да се стресне и осъзнае какво е направила.

А гледали ли сте как Роко ги мъчи с голямата паламарка ;)

Питай за обратното: Има ли някой да не е чул и видял Роко З. ? :))))) отнася се и за жени и за мъже..., та даже и за третополовите.

Ествествно, че не е. Просто к--ва-та иска да изкара някой и дриг долар.... На негово място бих подал и аз оплакване, че ме е напила и изнасилила.