17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"образования"???, ако не броим и на други места поредните правописни грешки!! Пак ли поредният некадърник, забравил да учи в клас български език?! Спрях да чета нататък. Вземете се най-накрая в ръце, списвачи, не ви отива на професията хич!!!

И заглавието е странно. Най- вероятно има на три места разсейки от тумора на дебелото черво.

Злокачествените тумори са първични и метастатични!! Най- вероятно Пеле е имал рак на дебелото черво и метастази в черния и белия дроб!! Известно е,че след отстраняването на първичния тумор / този на дебелото черво,метастазите се развиват по бързо! Смята се,че първичният тумор потиска развитието и растежа им!!

Твърди се, че имал връзка с Шуша бразилска водеща, певица и бивш модел. Тя пише в книгата си през 2020, че Пеле е имал връзка с майка й, а тя е получила закрила от него за кариерата й. В книгата тя споделя, че в детството й била малтретирана сексуално, а в последствие е станала лесбийка, като през 2017 признава всъщност каква е в действителност. В момента тя живее с бразилската певица Ивет Сангало. Преди връзката й с Ивет, тя има дългогодишна връзка със своето импресарио Марлене Матос(жена). През 2018 Матос призна публично, че е живяла и е правила секс с Шуша. Семейството на пилото Сена все още я афишират като вдовицата на Сена.

Изписан е като безнадежден. С 3 вида рак в напреднал стадии. Този сам трябва да си поиска евтаназия. Най-вероятно държавата Бразилия ще го погребе, защото от семейството му никой няма да се появи на погребението му. В много лоши отношения е с всички в семейството си.

"КралЯТ на футбола..." Баси, наричате се "редактори", а още на първата дума не знаете че е подлог и се членува с пълен член......

"раковите си образУвания", не образования... Още в първото изречение две грешки. Седнете, Петров, слаб 2!

"тумор в дясното дебело черво" Е, това, разбира се, е съвсем друга работа, щом не е в "лявото дебело черво"... Това някаква първоаприлска статия ли е?

В това сайт няма изискване за образователен ценз на редакторите - неща като познания по книжовен български език, правопис и пунктуация не са изисквания за длъжността.

Пожелавам му да се стабилизира,да е добре! За съжаление за болестите ред няма, никой не е застрахован , с пари и без, при господ ред няма…. Имаме един живот, изпълнен със завист, омраза и лакомия за пари.

Дори и Господ не винаги е прав! Съжалявам!

Дебелото черво има четири части: възходяща /colon ascendens,/ ,който е отдясно на корема, напречна част / colon transversum/ разположена по средата на корема, низходяща част / colon descendens/ разположена вляво на корема,и право черво / colon rectus /. Вероятно Пеле е имал рак на възходящата част на дебелото черво!! А там най-близо е черният дроб!! Ясно??

За какъв Господ дрънкаш бе тикво?? Няма Господ!! Има СЪДБА!! Никой не може да избяга от нея!! Пък и тя няма да тръгне да го гони!! ТЯ ЩЕ ЧАКА!! Схващаш ли бе тикво??