17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Заекът бяга бързо, но живее няколко години, костенурката върви бавно, но живее сто години. Пощальонът ходи много, но не живее повече от другите хора. Доктор Купър тичаше бързо и редовно, но умря млад. великият Чърчил пиеше редовно, пушеше пури и никак не спортуваше, но живя над 90 години. Не познавам активни спортисти, които да нямат заболявания. Много от тях умряха млади. А Владо Николов ги приказва тези приказки и лъже родителите да записват децата си срещу заплащане в разни школи.

Шегуваш ли се?

Браво Владо! Подкрепям те за всичко. Знам какво е да влезеш в залата, да играеш като за последно, да се впишеш в колектива. Емоцията от победата и публиката, само който е играл знае за какво говоря. На децата отнеха публиката и емоцията. Сега им отнемат и здравето. А хейтърите си пишат. Те сами се погребват. Владо, да си жив и здрав, спорта и здравето ще победят!

Браво Владо! Подкрепям те Владо, подкрепям и Бивш. Няма какво да добавя. Кръв ми капе от сърецо. Закопаха усилилията на цяло поколение, продължават да закопават и здравето му. Искам и аз да кажа и нещо добро, но не мога и не виждам смисъл.

Тая легенда е легенда в неговото село. Там може да плещи каквото си иска след две ракии с кисело зеле. Сред хората трябва да се държи като един от тях.

абе келешче, нищо не разбираш от обществено здраве! какво искаш? заради тъпия ти спорт да пламне от зараза цялата държава ли? има спортувай си на открито където искаш... а това, че вие волейболистите да загубите форма няма никакво значение за държавата!

Уважаеми "четящ", но НЕразбиращ и НЕпостигнал нищо. Не мисля, че си дорасъл под никаква форма да обиждаш хора, доказали се хиладократно!!! А написаното от теб е типичен пример за слабоумие и тотална липса на уважение, интелект и способност да се разсъждава логично и правилно.

Ходи му го кажи в очите. Да ти плясне един шамар , да ти звънят 2 седмици ушите...

Браво на Владо Николов ! Благодарим за ясното послание към организаторите на репресиите

разумни доводи , но те биха повляили само на държавници , тоест на хора , които работят за народа си . Тези , които са чучнати в "елита", за да тероризират сънародниците си , за да правят алъш-вериш с децата на България , да плащат не0либералния кръвен данък - за тях такивва доводи са опасност

Вируса е виновен, скарай се на него !

Айде всяка жаба да си знае гьола!!! Физкултурници , ресторантьори и бармани ще определят здравните мерки?!?!?! А после къде ще отидете да се лекувате бе рапони в залата ,в бара или в ресторанта?!?! Баста стига рев и глупави доводи "бизнеса" това " бизнеса" онова ! Деветдесет процента от изказващите се като "бизнесмени" и ревящи за пари са обикновенни крадци на ДДС от години ограбващи собствените си работници и държавата!

Година по смъртност, ще е по-малка от миналата с няколко хиляди. И това е истината. Какава пандемия ви носи? Вижте официалната статистика. А тя е до 17.12. 2020 г. смъртността е с 8000 по-малко от миналата година.

Ооо човече старо ти инфото...разпространяваш стара информация от преди 3 месеца, отиди в сайта на НСИ и ПЛАЧИ.....тази годита ще качим смъртноста с поне 20 до 30 000, което за нашия размер като държава е УЖАСЯВАЩО. НА годишна база сме минимум 20% нагоре, а за последните месеци ще ударим 60-80% нагоре....трагедията е пълна!

Поредният тъп спортяга.Става за министър на каквото и да е

и чистаците на общински кенефи са изригнали, но им намаля работата, но този който натрапвате не изригва за тях, а изригва за себе си. Като стана въпрос за кенефи, какво стана с "ОНЛАЙН Медицинският кенеф на Костов и Мангъров" в ДИР.БГ?

Диетите са миналия век! За да отслабнете, вече не е нужно да се изтощавате с диети. Четох за една нова и здравословна загуба на тегло, тук - https://bit.ly/ketodibg Опитах толкова много неща, всички диети, фитнес, е, можех да отслабна с 2 кг, а с този инструмент можех да отслабна с 15 кг за един месец. Чувствам се прекрасно! Съветвам всички!

Еди кой си "изригна", голяма простотия

Чак пък волейболна легенда да е Владо Николов? Легенди във волейбола са световни и олимпийски шампиони като Карч Кирали, Дал Дзото, Жиба, Андреа Джани, Лука Кантагали, Сергей Тетюхин, Никола Гръбич, Димитър Златанов. Владо е добър волейболист, който сега се опитва да бъде мениджър и ръководител. За мерките относно тренировките е прав. За събирането на публика на мачове, особено в зала, не бива, опасно е.

Министерството на образованието /макар че образованието май е дело на деца, родители и учители, въпреки министерството/ от години наред изяжда времето за спорт, игри и занимания по интереси на децата, но всички си траят. В период на пандемия е трудно за всички - за професионалния спорт - също. А децата са все толкова залостени да попълват едно и също до побъркване в МОН-човските печатни материали - и онлайн и присъствено - все тая.

Крайно време е да започне да се мисли, говори, действа и инвестира в култура и изкуство. Моля стига, спрете спортни зали, фитнеси, стадиони, остригани глави, потни анцузи и клинчета и приматски реплики от спортни податели. Нека дойде времето на Културата Изкуството. Нека се въздигне малко тази държава, че не трети а пети свят станахме.

Не го разбира човека, това е ясно. Ама никой на никого не е забранил да спортува. Спорта само в зали ли се практикува?!? Младежите чували ли са за спорт на открито? Сто хиляди години хората все в зали са вдигали железа....

Тоя от години лиже задните части на Тиквата и сега седнал да се оплаква. Ми иди си изплачи мъката на ушенцето на вожда бе. Може и да те огрее, да ти хвърлят някоя огризка от шкафчето

Още ли не сте прочели пророческата книга на Дж.Оруел?

Основни постулати: ВОЙНАТА Е МИР СВОБОДАТА Е РОБСТВО НЕВЕЖЕСТВОТО Е СИЛА

Моралния стожер Владо да вземе да признае как като " дисциплиниран" спортист, когато беше във "Фермата' мъртво пиян прави секс в тоалетната с една разпоретина и как продуцентите го прикриха.....и тогава да обяснява за дисциплина и ценности

Много добре им го е казал на ковидиотите от щаба, но те си знаят, че са просто мръсни проститутки, които са се продали за пари и правят цирк, който няма нищо общо с медицината. На продажници и престъпници и да се говори, няма смисъл.

Дир, защо давате трибуна на този тъпанар? Хората умират на талази, необходим е пълен локдаун Единствения показател е ежедневната смъртност.

В спорта също се изисква дисциплина. Не може да създадеш цяла нация от тюфлеци, която си седи пред телевизора и само гледа статистики за смърт. Това и най-големият кретен, не го е правил досега, никога в човешката история. Както искайте го разбирайте.

По принцип е прав, но в случая мотива според мен е това, че не може да играе големия му син

Споко, януари месец започват траншовете на около милиард лева от ЕС за "борба" с коронавируса. Парите са за бизнеса. Не може да искаме пари без да показваме, че сме зле, но и , че сме предприели мерки. След месец ще разхлабят, само да дойдат паричките. ;)

2023, 2025, 2030?

Владо,каквото по цял свят,това и у наше село.

Ясно, заведенията и спортните зали са затворени, а бълхарниците за дрехи работят. Минава един мери парцал, втори, трети, пети няма проблем, няма и ковид там... Джъмбо- 300 върху 200, кауфланд- концерти на тони стораро....

Прав си, ама на тулупа не му пука. Той си търси кинтите.

Няма какво да изригва Владо! Нали 10 години подкрепя управляващата банда и прави метани на Фандъкова, сега ще си трае, че малко време остана. Иначе като спортист евала, обаче в името да това да спаси волейболния Левски, си плю на авторитет. Може би е бил прав за себе си, но сега няма право да негодува.

Прав е Владо, лош, лош вирус. Да му се скара, ако вируса не се спре- да го напляска! Владо е по голям и силен от вируса, та той е само един микрон!

В залата били далеч от вируси. Голям и много УМЕН. И тия деца сигурно си живеят сами. Талантлив, но като човек никога не е блестял, а сега направо ми се вижда жалък. Толкова себичен тип, умират по 2-3000 човека на СЕДМИЦА само заради здравната криза, но този социопат си мисли, че някой лично на него се опитва да му пречи.

Да иде в ковид отделение да види как умират от задушаване български граждани. Педал грозен

Льольо, защо не умря някой политик досега,а? Защото за политиците и богаташите се грижат както трябва, а за останалите го карат като ветеринарни лекари при стадата с овце. Хайде не се изказвай неподготвен.

Стига с тия ковид отделения. Защо нито веднъж не вкараха камера там, а? Кой знае какъв ужас е и липса на хигиена и неспазване на мерки. Явно не е читава работата, ама иначе им е любимата мантра, с която да плашат. Защо някой от тюфлеците от щаба не отиде в ковид отделение, като например оня плужек с пагоните, който плашеше, че яко ще се мре? Даже и плондира Корнелия Нинова стана санитарка в ковид отделение, вярно заради евтин пи ар, но все пак стана.

Някои за това живеят и само на спортните площадки се чувстват истински щастливи .......... Невероятно изказване..... ритнитопковец прост

Волейбола с крака ли се играе, според теб? Е, не е забранено и да изриташ топката, ако можеш, но обичайно волейболистите не са "ритнитопковци".

Ако е вярно, че са толкова дисциплинирани и отговорни подрастващите спортуващи, то не трябва да се опасява, че ще се тъпчат в тесни стаи да пият до припадък или зомбирано ще съзерцават онлайн училището.

Джонка аз съм спортен педал и искам да ти кажа :Да ми ядеш абортите! Ако имаше много акъл щеше да го използваш да направиш пари, а ти пишеш коментари за 15 лв. Ела да те нахраня по педалски.

Спорта е здраве. Подкупните почерпени с алкохол и луканки уоравляващи ненавиждат спорта затова искат да го затрият. Коледен базар за ядене и пиене работи във всички градове но там виеуса не ходи.

В залите и без ковидвирус е вредно да се диша.

Гербаджийски глад и изперкване.

И кой ви е спрял да тренирате и спортувате децата?! За спорт ли става въпрос или за комерсиалната страна на "професионалния" спорт? Явно, проблемът е в ГОЛЕМИТЕ пари, които са им спряли на нЕкои "велики" треньори и администрация, изхранваща се покрай залите и комерсиалните състезания.

Я кажи сега през зимата като вали и всички зали са затворени къде точно се спортува?

Преди малко четох, че срещу мерките роптаят само най-ниско образованите, най-бедните и прочие, та се чудя този от кои ли е... Аз като се разхождам в парка виждам доста хора да спортуват - явно имат достатъчноволя и въображение да измислят как да го правят.

Да, но тези спортуващи в парка, не плащат на никой за това и явно това е проблемът:)

Така е, дори онзи ден видях отбор деца с треньора им - бягаха по пресечена местност, по равното спираха да правят упражнения. Гледах ги и им се радвах, както и на изобретателния и всеотдаен треньор.

Тренирайте навън. В тези зали знам какъв е въздуха.

Голяма драма..Станете доброволци след като сте толкова смели..Помогнете на някой.Стига с това хленчене ,че 2-3 месеца ще сте ограничени.Само за пари мислите

За децата иде реч бе пич. Кви пари?

И децата помагат, напр. като доброволци към 'Червеният кръст" или други организирани каузи за помощ. Толкова нуждаещи се има... Но ако липсва личния пример на възрастните и тренерите няма как.

На децата парите

добре, че са спрели коментарите на новината за Милко Тошков, най-остроумните няма да могат да спят тази нощ

Владо, другия път пак целувай ръка на Бойко !

Няма друга държава с карантина до 31.01 2021г ! Но все си мисля, че наште държавници ще се направят на добри. Виждате ли колко сме разбрани ще отпуснем / отменим / карантината, защото мислим за работещите респективно бизнеса!

кое му е легендарното на този пейзан

Владкоо, Владко. Прост си като гъдулка. Не давай идеи, ами накарай децата да тренират навън, да тичат, лицеви, подскоци, спорт в планината. Питай КОбрат- той ще ти обясни, как се тренира в базата в Белмекен - предимно на открито. Недей да даваш идеи, през които се прокрадва далечната мисъл, че лобираш за клубове, зали и министерски поръчковци. Обърни се към природата - твоята майка!

Може да не му е майка...

Да ни опази господ от такива спортни кретени!!!!

аа, това че не го ряазбира, си е, щото си е тъпичък!

Аааа, Владко кавала с "истината" за Турското присъствие? Да, знаем го него и увлечението му към фалшива литература...

Ще повярвам в мерките, когато затворят банките и обявят ваканция за всички парични задължения. До тогава, ще знам, че всичко е проект на финансовия капитал, добре изпълняван от управниците в отделните държави, които са негови слуги!

Вземи си носи маската!

Може да предпочита лековете на д-р Тошков човекът - негов избор.

БРАВО Владо малко думи но на място Ти си истински

Истински!

Като им гледате на Бойко и компания завидните тумбаци мислите ли че скоро са имали досег със спорта. Очаквай после разбиране от такива хора...

ОСТАВКА МУТРИ!

Браво!