Легендите на ЦСКА призоваха Ганчев и Инджов да останат

Димитър Пенев и компания с публично съобщение към отказалите се собственици

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Милиони сърца червени (то и за сините важи същото), половин България... Вие нормални ли сте?!?!?

Ми е жал за Джони Велинов.Сега кой ше му купува пиячка?

Не всичко е това, което излиза по вестниците... Не го разбрахте това за 30 години и отгоре... Ганчев нищо няма да каже. Поне не всичко.

Schilo

Ех, легенди...Дотам ли опряхте да му целувате зад.ика на тоя, де ви прави на маймуни? Това чака!

"...още веднъж Ви молим да продължите да ръководите любимия клуб" Искат да кажат: "Да продължите да давате пари!" Ако само ще живуркат "легендите" и ще се купуват футболерчета от Африка - мерси. Така България няма да има футбол.

Призовават да останат банковите им сметки..... егати изоглавения спорт имаме. Едните събират с СМСи, другите се молят на олигарси..... Нали са велики - що не се самоиздържат?

А така, пишете контраписмо. Ласкайте и величайте благодетеля ! Той човека затова е тръгнал да налива пари в каца без дъно, които иначе можеше да отидат по жени и замъци. А то някви фенове решили да му се репчат ! В краен случай, отборът с числата ще поеме щафетата, но там всички длъжности са раздадени...

на кой номер?

Да, някой само ще пълни касата, а феновете само претенции имат. И да се купуват футболисти от чужбина, за да се взимат комисионни от тях. Що не се самоиздържате?!

Списък на измекярите в този отбор ! Навярно не е пълен... Нещастници, аз не съм от този отбор, но щом Ганчев ви е символа...

Не смятам, че тези хора трябва да се молят на когото и да било! Също така не съм убеден, че една декларация сама по себе си може да накара един собственик да реши да продава.. Има и друго и то съвсем скоро ще излезе наяве!

Къде бяхте "СКЪПИ лЕГЕНДИ МИЛЕЕЩИ ЗА ЦСКА" на 09.09.2016г? Къде???? бахти мизерната , продажна пасмина!!!

закривайте и лефито и цецка (фалшивото) нека само онези мамунки от разград да си подават то безтуй няма първенство :-)

Браво на легендите! Това е сигнал за всички нас, останалите чорбари. Армейци, какво още чакаме? Нима ще гледаме безучастно как клубът ни за пореден път е умъртвяван от завистливите ни врагове, които само ръчкат, пречат и спъват! Нима ще стоим безразлично, както се надяват ония, бързо наизлезлите от мишите дупки и сега ръсещи глупости и действащо подмолно. Нима всяко отделно червено сърце може да си представи живуркане без ЦСКА, който ни е донесъл толкова много сълзи от радост и гордост? Всеки един от нас трябва да надигне глас, че няма да допуснем отново 2015-та! Ние не искаме да ни се помага като на Евроидиотите, ние искаме да ни оставят на мира и да не ни пречат.

Това, че делото за ликвидация се е паднало на някакъв комплексиран съдия-лефскар, който е нагласил такава дата 09.09. за постановяване на решението, говори още повече за смазаната и изтерзаната от комплекси душица на Евроидиотите, които винаги действат не като мъже а по подмолен ченгесарско-доноснически начин.

Абе аман от подмазвачи. 50 години съм от ЦСКА и на никой няма да се моля. Прав им път. И във В група да сме, пак ще се върнем в елита. Освен това отборът не е средство за пране на пари и за усвояване на комисиони !

За сините не важи .

Поредните фалирали бизнесмени който си измива ръцете с феновете. Гришата няма сърце и душа за ЦСКА!!!

На Ганчев това му е начина на бизнес, купува, продава каквото може и зарязва. Какво стана със завода за автомобили - същото. Какво са очаквали феновете на ЦСКА, това беше ясна сделка с дявола

ТАМ Е ИСТИНАТА ЗА ВАС !! ИСТИНСКИЯТ ЧОРБА–КЛУБ !!! НА КОЛЕНЕ И ДАНО СИ ВИ ВЗЕМЕ ОБРАТНО !!! ЧАСТ ОТ СМЕШНАТА ВИ АГИТКА СЪС СИГУРНОСТ НЕ СТАВА !!! ПРОСТО МУ СЕ ПОМОЛЕТЕ !!!

е ние няма да паднем на колене както "великия " клуб за да правим фелацио

Пред къщата на майка ти са, чакат ред!

Да се чудиш ... да се смееш ли, да плачеш ли, или да забиеш един хуй в гъзъ на Тройчо--треньорина .

XYZ

Проектът "Делиорманът" все някога ще рухне ! ЦСКА значи в добри и лоши дни (и мачове) никога да не се предаваме ! Също с МОЛБА към г-н Ганчев и г-н Инджов НЕ СЕ ОТКАЗВАЙТЕ !!!

Като секнат кинтите от държавни поръчки и пералнята се чупи!

''когато четирите букви говореха много....'' А тире имаше?

''когато четирите букви говореха много....'' А тире имаше ли?

Не се казва вече да сковем кочина, а да реализираме кочина!

Не става дума за някакво разочарование от феновете. Джуджето очевидно е изтънял в джоба и просто е търсил повод да избяга. Китайските брички не се купуват, захарните заводи ги натиснаха НАП и полиция, трябва да пълни и шкафчето на Боко, за да се стопират делата срещу него.. За какво да налива пари в тая без дънна яма наистина?

, за последен път, старото се уволнява, к.рвите реват...

го дух... говежда пържоло..

"Пари, пари, пари! Викнал Наполеон и искал да глътне целия свят!" (Ботев)

А и ОЛАФ го подбра за полицейските "полуджипове"..

Събрали се пиянките и се молят на мутрата да не им спре хапката и пийката! Безгръбначни плазмодии!

че вие не сте се изправяли бе припоциии ха ха ха и в момента сте на колене пред разкопчания панталон на полуръста

Тези хора ме разсмиват. Това е собственик : давал е пари, не иска вече. Какво се молите и езиците ви са по пода ? Оставям настрани, че това изобщо не е ЦСКА а е Литекс. Нямате ли (поне) малко достойнство? Човекът не му се занимава - тръгва си. Намерете друг или други. Хайде, нали феновете били големи - нека те да помогнат на клуба или ще стане като при Лупарата : Пускаме акции и никой не ги купува.

...НА КОГО НИ ОСТАВЯЯЯЯШ..:))) Явно,че имаме постановка ''иди си, ела си'' .....;)

Айде закривай, стига с тая червена мъка. На сила хубост не става.

Хайде пичове, обявявайте кампания за събиране на средства

Жалко алкохолизирани блюдолизци!:))) Легенди уж, а изпаднали като лумпени:)

Гриша, разпускайчервените говеда и затваряй кочината. Има си друго истинско ЦСКА в А група. За тия които са фенове на червените. И да ни върнеш емблемата, та да те помним с добро

Я пишете на Бил Гейтс, че си търсите чорбаджия. ЦСКА е световно богатство и Билито с радост ще ви вземе на своите бозки.

Кво общо имат легендите на ЦСКА с Литекс ЦСКА също е легенда Приключила през 2016 година.

Проектът "Делиорманът" си върви лека полека, от година на година надграждат, въпреки, че и те правят грешки. Трябва всички да се учат от тях

Живи сме, има ни. Растем от година на година. Така е частно, без Ганчев и Божков

Eй, голямо квичене су чува от към кочината. Не си отивай, баащице! НЕМА ПАРИ, АЙ!

Само дето това не е ЦСКА.

пари ще дават ли, или само искат?!

Га рухне ще питаме тебе какво да правим. През това време не се отказвай да се оглеждаш , кого да припознаеш, Гъз-е.

Нали тиквоча ще строи завод за изгаряне на боклука.Просто Ганчев им осигурява суровина.Може пък парното да поевтинее.