Коментари - Лен трябваше да се конкурира с Джордан, но не доживя до НБА | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не разбрах - защо ни разказвате "приказка" , за един обикновен наркомамн? Има една българска поговорка - голям майстор , ама много пие! Е, и какво че имал данни - те повечето тъмно-зелени имат такива ! А че в щатите всичко ще над средното ниво спортист смърка,това е доказан факт. Помните ли Флорънс Грифит Джойнър? Наскоро друга "голяма" американска спринтьорка ,през сълзи ,си призна , че зобела като кон - тя така си и изглежда де. А и непонятно ми е, как така , всички спринтьори от щатите са астматици? Тук всеки циганин е астматик, и точи социала - а там - световни шампиони.

Па и наркоман

За да не се чудите - може и да е имал таланта и потенциала , но не е имал дисциплината и мотивацията, за да надмине най-великия - Майкъл Джордан.

Така е, аз пукахи пих по-малко от него.

Невероятен талант, жалко че си отиде толкова млад. Наскоро Гръшъм издаде роман на име Сули, мисля че описва точно неговата история макар и доста променена.

Джордан има късмет да "компенсира" с хазарт. Не че не му докара това проблеми. Но поне е жив. Извън това, Лен е имал физически данни и отработен "jump shot". Но Майкъл е екстремен. Не случайно е Еър Джордан. Хората забравят че е няколко пъти защитник на лигата. Още преди НБА защитата е фокус. https://www.youtube.com/watch?v=Vx9tvsFeTLQ

Деградирали хора. Господ ти е дал талант, а ти го пропиляваш така. Брат му и той. Ако не се застрелят ще свършат след свръхдоза кокаин. Малко четене и смиреност не пречи, но всеки си избира живота.